Estetik

Estetik

Son dakika estetik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.197 estetik haberi bulunmuştur. Tüm estetik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"Bir dönemin en popüler şarkılarını seslendiren, geçtiğimiz yıllarda da geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan, bu yıl aldığı yatında yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Her paylaşımında dostunu, düşmanını çatlatmayı başaran 49 yaşındaki güzel şarkıcı, Bodrum'daki saray yavrusu ultra lüks villasıyla dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!
Adana'da yeraltı çöp konteynerleri kaldırılıyor!Adana’nın bazı ilçelerinde çöp konteynerleri yer altına yerleştirilmişti. Görüntü itibariyle daha estetik ve kullanışlı olacağı düşünülen yeraltı konteynerleri, bir süre sonra temizlik ve hijyen konusunda sıkıntı yaşanmasına sebep oldu. Temizlenmesinin zor olması ile birlikte vatandaşlar, kokudan şikayetçi oluyorlardı. Bu noktada harekete geçen Seyhan belediyesi bazı noktalarda yeraltı çöp konteynerlerini kaldırdı.
22.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsizİstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda 6 yıl süren restorasyon tamamlandı. Sarayda bugün açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla birlikte İstanbul'umuzun tarihi, kültürel ve turistik cazibesinin daha da artacağına inanıyorum." dedi.
19.07.2024Gündem
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel Hastaneler
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel HastanelerAdana, Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olarak, hem devlet hem de özel sektör tarafından sağlanan geniş kapsamlı sağlık hizmetleri ile dikkat çekmektedir...
19.07.2024Adana
Barbie bebek olmak için 21 yaşında bunu yaptı! 6,5 milyon TL harcadı, değişimi dehşete düşürdü
Barbie bebek olmak için 21 yaşında bunu yaptı! 6,5 milyon TL harcadı, değişimi dehşete düşürdü9 yaşından bu yana Barbie bebek olmanın hayalini kuran Alicia Almira, bu hayalini gerçekleştirmenin başlangıcını 21 yaşında yaptı. Değişimi günlük hayatta değil de sosyal medyada görenleri hayrete düşürdü. Bu değişimi gerçekleştirmek için de 6,5 milyon TL harcadı.
12.07.2024Dünya
Protez tırnakları anında çıkartıyor; Aseton malzemelerden sadece bir tanesi! Tırnaklara zarar vermeyen tüyo
Protez tırnakları anında çıkartıyor; Aseton malzemelerden sadece bir tanesi! Tırnaklara zarar vermeyen tüyoRengarenk tırnaklar estetik görünebilir. Ancak çıkartma sırasında zahmet çekilir. Protez tırnaklar çıkarılırken gerçek tırnakların tahriş olma ihtimali çoktur. Zahmetsiz bir şekilde tırnakları çıkarmanın bir tüyosu var.
11.07.2024Yaşam
Doğum yaptıktan 10 ay sonra vücudunda gazlı bez unutulduğu fark edildi!
Doğum yaptıktan 10 ay sonra vücudunda gazlı bez unutulduğu fark edildi!İstanbul Sultanbeyli'de yaklaşık 10 ay önce özel bir hastanede doğum yapan Farangiz Ergashova'nın karnında unutulan yaklaşık 15 santimetrelik gazlı bez, yaşadığı ağrılar nedeniyle gittiği hastanede çekilen tomografide ortaya çıktı ve ameliyatla alındı. Doğumun gerçekleştiği hastaneye giden aile, başhekimin masraflarını karşılayarak konuyu kapatmayı teklif ettiğini öne sürdü. Ergashova'nın eşi Serkan Demir, "Huzursuzuz, çocuğumuz iyi büyümedi, eşimin estetik olması gerekiyor, psikolojisi bozuldu. Hastanelere karşı çok acı çektik. Dava açtık şu an süreç devam ediyor" ifadelerine yer verdi.
28.06.2024Gündem
Derya Tuna estetik iddialarına karşı geldi: Ben babaanneyim, estetikle işim olmaz
Derya Tuna estetik iddialarına karşı geldi: Ben babaanneyim, estetikle işim olmazDerya Tuna, bit AVM’de görüntülendi. Çok konuşulan yüz gençleştirme işlemi hakkında açıklama yapan Derya Tuna, "Ben babaanneyim, estetikle işim olmaz" dedi.
27.06.2024Magazin
Estetikli hali gündem olmuştu! Rafet El Roman: Mahvoldu
Estetikli hali gündem olmuştu! Rafet El Roman: Mahvoldu90’lardaki etkisini devam ettiren Rafet El Roman özel hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü sanatçı, çıkan fotoğraflar hakkında konuştu.
19.06.2024Magazin
Bu tüyo yağlı ve kirli saçlara uygulanır; Beyaz saçları yok eden sadece boya değilmiş
Bu tüyo yağlı ve kirli saçlara uygulanır; Beyaz saçları yok eden sadece boya değilmişÇabuk beyazlayan saçların nedeni farklı durumlar gösterebilir. Estetik görüntü verdiğini düşünen de var rahatsız olan da. Ancak evde arta kalan domateslerle bu beyaz saç fobisinden kurtulabilirsiniz. İşte ağaran saçları yok eden tüyo…
13.06.2024Yaşam
Danla Bilic hastane odasından seslendi, takipçilerini uyardı! 'Üç senedir kurtulmak için uğraşıyorum'
Danla Bilic hastane odasından seslendi, takipçilerini uyardı! 'Üç senedir kurtulmak için uğraşıyorum'Sosyal medyanın en popüler fenomenlerinden biri olan Danla Biliç, yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak pişman olduğu işlemden bahsetti ve takipçilerini 'Yalvarırım yapmayın' diyerek uyardı.
7.06.2024Magazin
KARNE SOSYAL KULÜP DANIŞMAN GÖRÜŞÜ ÖRNEKLERİ| Farklı, anlamlı, değişik karne sosyal kulüp görüşü ile sosyal kulüp karne görüşü 2024
KARNE SOSYAL KULÜP DANIŞMAN GÖRÜŞÜ ÖRNEKLERİ| Farklı, anlamlı, değişik karne sosyal kulüp görüşü ile sosyal kulüp karne görüşü 2024Yeni bir eğitim reformu kapsamında, öğrenci değerlendirmelerinde sadece sınav puanlarının değil, aynı zamanda öğrencilerin okul içi ve dışındaki sportif, bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklerinin de dikkate alındığı bir sistem hayata geçirildi. Artık karnelerde yalnızca akademik başarıyı gösteren sınav puanları ve davranış notları değil, öğrencilerin sosyal etkinliklerdeki katılım ve başarıları da sosyal etkinlik puanı olarak yer alacak. Bu sistem, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini teşvik ederek, onları sadece akademik başarıya değil, sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine de odaklanmaya yönlendirmeyi amaçlıyor. Biz de sosyal kulüp öğretmen karne görüşü örnekleri derledik. İşte karne sosyal kulüp öğretmen görüşleri…
6.06.2024Gündem
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtı
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtıHollanda’dan İstanbul’a Brezilya tipi popo kaldırma ve karın germe operasyonu için gelen Sharida Tamara Celeste Tuinfort, ameliyattan 2 gün sonra hayatını kaybetti. Kızının göz göre göre öldüğünü iddia eden Julie Ann Hari, doktor ve hastane yönetimi hakkında şikâyetçi olduktan sonra bir de 404 bin liralık tazminat davası açtı.
6.06.2024Gündem
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorum
Kubat kendini yere göğe sığdıramadı: Balmumu heykeli gibiyim hiç değişmiyorumKıbrıs’ta bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, şarkıları, dansları ve enerjisiyle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne öncesi basının karşısına çıkan Kubat, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
3.06.2024Magazin
Kediye estetik operasyonu: Burun ameliyatı oldu
Kediye estetik operasyonu: Burun ameliyatı olduSivas'ta dar burun yapısı nedeniyle solunum sıkıntısı çeken Scottish Fold cinsi 1,5 yaşındaki 'Yulaf' isimli kedi, estetik operasyon geçirdi. Veteriner Hekim İbrahim Özmen, "Burun kanatlarını operasyonla genişlettik. Eğer bu operasyon yapılmasaydı, sık ve sığ nefes aldığı için bir süre sonra kalp, nabız ve dolaşım problemleri yaşayacaktı" ifadelerini kullandı.
29.05.2024Gündem
Yazın 60 dakikadan fazla sürüyorsa dikkat! Uzmanı uyardı: Mola verin, potasyum ve elektrolitler içeren sular için
Yazın 60 dakikadan fazla sürüyorsa dikkat! Uzmanı uyardı: Mola verin, potasyum ve elektrolitler içeren sular içinYaz mevsiminin gelmesiyle birlikte güvenli egzersiz yapmanın önemi daha da arttı. Yüksek sıcaklıklar vücuda ekstra yük bindirir ve yaz aylarında egzersiz yapmayı zorlaştırarak sıcak çarpması, aşırı su kaybı veya ısı bitkinliği gibi sorunları beraberinde getirebilir. Bu dönemde dikkatli olunmazsa, ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk Egzersiz sırasında vücut terleme yoluyla önemli miktarda sıvı kaybeder. Bu kaybı telafi etmek için yeterli miktarda su içmek gerekir. Aksi takdirde, dehidrasyon riski artar ve bu da performansı olumsuz etkiler" diyerek yaz aylarında serin kalmayı kolaylaştıracak öneriler de sundu.
25.05.2024Yaşam
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'İstanbul Kemerburgaz’da 1 Mart 2024’de 23.50 sıralarında Timur Cihantimur (17) kullandığı lüks otomobile seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 ATV araca çarptı.
24.05.2024Gündem
Ebru Polat  ünlüleri topa tuttu: Parayı bulan ünlülerin şımarıklığı
Ebru Polat ünlüleri topa tuttu: Parayı bulan ünlülerin şımarıklığıÜnlü oyuncu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaşadığı sağlık sorunlarından ve mesleğinin zorluklarından bahsetmişti. Bunun üzerine tükenmişlik sendromuna yakalandığı yönünde haberler yapılan Uzman, bu iddiaları yalanlamıştı. Oyuncunun sağlık durumu, 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu. Ebru Polat, konuk olarak katıldığı programda tükenmişlik sendromu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
22.05.2024Magazin
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdırEstetik haberleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı; özel hayatı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024Magazin
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilirÇukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır dedi.
18.05.2024Adana
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdi
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdiSaçlarımız, güzelliğimizi tamamlayan bir aksesuar olmanın ötesinde, kafa derimizi koruyan ve dış etkenlere karşı bariyer görevi gören canlı dokulardır. Saçlarımızı ne sıklıkla yıkadığımız ise hem saçlarımızın hem de kafa derimizin sağlığında büyük bir etkiye sahip. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk her gün saç yıkamanın doğal yağların kaybolmasına neden olarak saçları ve deriyi kurutabileceğini söyleyerek bununla beraber çeşitli saç ve deri problemlerinin gelişebileceğini söyledi. İşte saç tipine göre yıkama sıklığı önerileri ve saç sağlığını korumak için öneriler…
18.05.2024Yaşam
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyorYüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024Gündem
Selen Görgüzel'den 'kalça estetiği' iddialarına yanıt! ‘Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek’
Selen Görgüzel'den 'kalça estetiği' iddialarına yanıt! ‘Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek’Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Selen Görgüzel, bıçak altına yatarak yüzünü ve boynunu gerdirmişti. Ünlü isim son olarak kendisine gelen 'kalça estetiği' iddiaları hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
14.05.2024Magazin
Obez hastalarda da uygulanabiliyor! Uzmanı açıkladı: Haftalarca beklemeye gerek yok
Obez hastalarda da uygulanabiliyor! Uzmanı açıkladı: Haftalarca beklemeye gerek yokTeknolojideki gelişmelerle birlikte, minimal invaziv cerrahi yöntemlerin önemi artıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan, bu yöntemlerin detaylarını açıklayarak, hastaların minimal kesilerle estetik açıdan daha iyi iyileşme sağladığını belirtti. Laparoskopi, histeroskopi ve robotik cerrahi gibi tekniklerin hastaların daha kısa sürede iyileşmesini ve günlük hayata dönmesini sağladığını da söyleyen Özkan, özellikle obez ve fazla kilolu hastalar için minimal invaziv yöntemlerin daha avantajlı olduğunu vurguladı. Ancak her hasta ve her tıbbi problem benzersiz olduğundan, cerrahi seçeneklerin doktorla görüşülerek belirlenmesinin de önemine dikkat çekti.
12.05.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Estetik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.