Alişan

Alişan

Son dakika alişan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alişan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alişan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.676 alişan haberi bulunmuştur. Tüm alişan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı Ünlü şarkıcı Alişan, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Dilber ağlama krizine girdi
İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Dilber ağlama krizine girdi Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.
22.03.2024 Magazin
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Yoğurtla birlikte tüketmediyseniz mutlaka deneyin! Göbekte bir gram yağ bırakmıyor: Alışan kaşık kaşık tüketiyor
Yoğurtla birlikte tüketmediyseniz mutlaka deneyin! Göbekte bir gram yağ bırakmıyor: Alışan kaşık kaşık tüketiyor Yoğurtla birlikte tüketilince asıl faydası ortaya çıkan tarçın, sütlaç ve sahlep gibi içeceklerin başlıca baharatıdır. İşte yoğurt ve tarçının faydaları...
11.02.2024 Yaşam
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Ameliyat olmuştu! Alişan, taburcu oldu
Ameliyat olmuştu! Alişan, taburcu oldu Konsere giderken rahatsızlanan Alişan, apandisit ameliyatı olmuştu. Ünlü şarkıcı, dün taburcu olduğunu duyurdu
30.01.2024 Magazin
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin
Konser yolunda rahatsızlanan Alişan hastaneye kaldırıldı
Konser yolunda rahatsızlanan Alişan hastaneye kaldırıldı Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca; Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını belirten Alişan, konserini erteledi.
28.01.2024 Magazin
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı!
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı! Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Ceylan, canlı yayında ilk kez vasiyetini açıklayarak, “Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili” ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Magazin
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda Ünlü oyuncu İlayda Alişan, henüz 9 yaşındayken annesini kaybetmişti. İlayda Alişan'dan merhum annesinin doğum gününde duygu yüklü bir paylaşım geldi.
14.01.2024 Magazin
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım” Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Magazin
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı?
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Emeklilere 5 bin cumhuriyet ikramiyesi verilmiş, çalışan emekliler ise kapsam dışı bırakılmıştı. İkramiye alamayan çalışan emekliler yoğun tepki gösterince AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emekliye ikramiye çalışması için ilgili bakanlıklara talimat verdiğini açıkladı. Yaşanan gelişme sonrası çalışan emekli vatandaşlar “Çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi, çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Bayram ikramiyesi kimler alacak?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen haberin detayları…
24.11.2023 Emekli
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı!
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı! Buse Varol hangi dizide oynuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şarkıcı Alişan ile 2018 yılında evlenen ve pek çok dizide rol alan Buse Varol bu kez TRT 1'in yeni dönem dizisinde rol alıyor. İşte Buse Varol'un yeni dizisi...
13.11.2023 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Magazin
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’ İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
18.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.