Demet Akalın Kimdir

Demet Akalın Kimdir

Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. 2000'lerin ortalarından bu yana çıkardığı popüler şarkılar sayesinde günümüzde Türk pop müziğinin en tanınan isimlerinden biri hâline geldi. Gölcük, Kocaeli'de doğan Demet Akalın, ilk başta mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı. Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı. Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi. Albümlerinde yer verdiği "biten bir ilişkinin ardından eski sevgiliye meydan okuyan" şarkılarla müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı. 2007'den itibaren Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hâl alarak on yıl boyunca tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 2006'da Oğuz Kayhan'la ve 2010'da Önder Bekensir'le yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012'de Okan Kurt ile evlenerek 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Demet Akalın Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.834 demet akalın kimdir haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim'
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim' Demet Akalın kiracısıyla yaşadığı polemiği canlı yayında anlattı. 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına tepki gösteren Akalın, "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.
24.04.2024 Künye
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu 12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Adana
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’ Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Magazin
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi!
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Magazin
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması!
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması! Kıbrıs sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Derici, Reynmen polemiğinde kendisine “Biraz kaliteli ol. O ağzı bırak bence” tavsiyesinde bulunan Demet Akalın’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
18.12.2023 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı!
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı! "Dilan Polat'ı fotoğrafçılık yaptığı günlerde otobüs durağından alıyordum" açıklamasıyla çok konuşulan Esra Balamir, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni ile ilgili yine çarpıcı sözlerde bulundu. Balamir'in, yıllar önce Demet Akalın gibi ünlü isimlerle tanıştırdığını iddia ettiği Polat'la küslüğünün nedeni ortaya çıktı.
28.11.2023 Magazin
Dilan Polat gözaltında! Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı ile ilgili ilk açıklama geldi
Dilan Polat gözaltında! Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı ile ilgili ilk açıklama geldi Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Polat çifti dışında 15 çalışanı ve yakını da polis tarafından gözaltına alındı. Rutin sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Dilan Polat'ın polislerden isteği 'pes' dedirtti. Öte yandan Polat ailesinin yıllar içerisindeki değişimi de ortaya çıktı. Kendi halinde bir çiftti Dilan ve Engin. Ama bir anda yaşadıkları şatafatlı hayatla dikkatleri üzerlerine çektiler. Sosyal medya paylaşımlarında son model cipler, spor otomobiller, özel jetler ve havuzlu villalar havada uçuşuyor, altın tozlu kahveler içiliyordu. Bir yandan da Dilan Polat'ın eski yaşantısı ile ilgili detaylar da dikkat çekiyor. Son olarak Demek Akalın yaptığı açıklamalar çok konuşuldu.
2.11.2023 Gündem
Dilan Polat iddiası olay oldu! Esra Balamir: Demet Akalın ile tanıştırdım, yardım etmemi istedi
Dilan Polat iddiası olay oldu! Esra Balamir: Demet Akalın ile tanıştırdım, yardım etmemi istedi Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olay sosyal medyada gündem olurken ünlü isimlerden de dikkat çeken açıklamalar geliyor. Son olarak Esra Balamir Dilan Polat hakkında konuştu. Polat ile 5 yıl önce yollarının kesiştiğini söyleyen Balamir, Demet Akalın ile ilgili detayı anlattı.
19.10.2023 Gündem
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti Eski manken Demet Şener, katıldığı bir programda 2000'li yıllara damga vuran aşk üçgeniyle ilgili konuştu. Ünlü isim, Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
5.10.2023 Magazin
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum!
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile mutlu anlarına yer veriyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında pyalştığı bir fotoğrafa gelen yoruma kayıtsız kalmadı.
30.08.2023 Magazin
Demet Akalın tekne kazası geçirdi: 'Nasıl sağ çıktık algılayamıyorum'
Demet Akalın tekne kazası geçirdi: 'Nasıl sağ çıktık algılayamıyorum' Didim'deki konserine gitmek için yola çıkan Demet Akalın kaza geçirdi. İçinde bulunduğu tekne iskeleye çarparak saniyeler içinde batan Akalın, yaşadığı şoku ve sağlık durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt!
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt! 80'li yılların usta sanatçısı Gülden Karaböcek'in 2021 yılında çorbacıda sahne aldığı görüntüler gündem oldu. Ortaya çıkan görüntülerin ardından Demet Akalın'ın yaptığı yorum Karaböcek'in kızını kızdırdı.
18.08.2023 Magazin
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı!
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı! Artvin'de bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde gergin anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın Resul Dindar'ın sahnesini bastı. Sıra tartışması yaşayan şarkıcılar tartıştı. Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahneyi erken terk etmesini isteyince sinirler gerildi.
14.08.2023 Magazin
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu.
13.08.2023 Magazin
Demet Akalın 'Aşırı iticisin' dedi: Masterchef Tahsin'in yanıtı gündem oldu
Demet Akalın 'Aşırı iticisin' dedi: Masterchef Tahsin'in yanıtı gündem oldu Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yarışmacı Tahsin Küçük'ü eleştirerek "Aşırı iticisiniz, inşallah sonuna kadar gidemezsiniz" dedi. Akalın'ın paylaşımına sessiz kalmayan Küçük ise "Keşke herkes kendi işini hakkıyla yapsa" diye yanıt verdi.
9.08.2023 Magazin
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.