Buse Varol

Buse Varol

Son dakika Buse Varol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Varol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Varol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Varol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse varol gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 buse varol haberi bulunmuştur. Tüm buse varol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı Ünlü şarkıcı Alişan, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Magazin
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı!
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı! Buse Varol hangi dizide oynuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şarkıcı Alişan ile 2018 yılında evlenen ve pek çok dizide rol alan Buse Varol bu kez TRT 1'in yeni dönem dizisinde rol alıyor. İşte Buse Varol'un yeni dizisi...
13.11.2023 Televizyon
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı!
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı! Alişan ve Buse Varol oğulları Burak ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Magazin
Yeni bir kriz mi? Alişan'dan açıklama geldi
Yeni bir kriz mi? Alişan'dan açıklama geldi Ünlü şarkıcı Alişan, annesi Suzan Tektaş'ın geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol'u eleştiren bir yorumu beğenmesi hakkında konuştu. Şarkıcı, "Annem sosyal medyayı sadece bakmak için kullanır. Yanlışlıkla olmuştur" dedi.
12.04.2023 Magazin
Alişan’ın eşi Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması geldi!
Alişan’ın eşi Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması geldi! 2018 yılında Alişan ile evlenen Buse Varol yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Buse Varol'un kutlama sırasında yeni dudakları ve dolgusu da gözden kaçmadı. 34 yaşına giren Varol, üçüncü çocuk açıklamasıyla da dikkat çekti.
23.03.2023 Magazin
Alişan ve Buse Varol, Eliz ve Burak’ın doğum günlerini kutladı! İşte ilk kareler
Alişan ve Buse Varol, Eliz ve Burak’ın doğum günlerini kutladı! İşte ilk kareler 5 yıldır mutlu evlilikleri süren Alişan ile Buse Varol'un Eliz ve Burak adında iki çocuğu var. Geçtiğimiz gün babası kalp krizi geçiren Buse Varol, zor günleri atlattı. Ünlü çift, bugün iki çocuğunun doğum gününü düzenledikleri özel bir partiyle kutladı. İşte o kutlamadan kareler...
5.02.2023 Magazin
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı! Alişan ile mutlu evliiliğini sürdüren Buse Varol'dan korkutan bir haber geldi. Buse Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Buse Varol, babası Ramiz Varol'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
27.01.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
26.01.2023 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı!
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, ilk buluşmalarının yıl dönümlerini kutladı. Bir dönem evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak; romantik mesajlarıyla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
19.11.2022 Magazin
Buse Varol takipçilerini ikiye böldü! 'Bu nasıl 34 beden?'
Buse Varol takipçilerini ikiye böldü! 'Bu nasıl 34 beden?' Kızı Eliz'i dünyaya getirdikten sonra eski formuna geri dönen Buse Varol son paylaşımı ile takipçilerini ikiye böldü.
19.10.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan ile aşk pozu!
Buse Varol'dan Alişan ile aşk pozu! Bir süre evliliğinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol ve Alişan çifti zor günleri atlattı. Ünlü çift çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan 32 yaşındaki ünlü isim, son olarak Alişan'la bahçede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin
Ece Erken, Alişan'ın paylaşımına gönderme yaptı! 'Bizimki altta kalır mı?'
Ece Erken, Alişan'ın paylaşımına gönderme yaptı! 'Bizimki altta kalır mı?' 27 Ocak günü Bakırköy’de ortaklığını yaptığı balıkçı restoranında vurularak öldürülen eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını her daim yüreğinde yaşayan ünlü sunucu Ece Erken zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Ünlü sunucu Ece Erken, yaptığı paylaşım ile Alişan ve eşine göndermede bulundu.
23.08.2022 Magazin
Ece Erken'den Alişan ve Buse Varol'a hodri meydan: "Bizimki altta kalır mı?"
Ece Erken'den Alişan ve Buse Varol'a hodri meydan: "Bizimki altta kalır mı?" Ünlü sunucu Ece Erken, yakın arkadaşı Alişan'nın kızını temizlik yaparken görüntülemesine atıfta bulunarak sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Oğlunu çalışırken kameraya alan Ece Erken, Alişan ve Buse Varol'u etiketleyip "Sizinki çalışırsa bizimki altta kalır mı?" notunu düştü.
23.08.2022 Magazin
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak!
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak! Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sınava girenler arasında Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Varol, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi oyuncu, kazandığı üniversiteyi ve okuyacağı bölümü açıkladı.
17.08.2022 Magazin
Alişan'dan Burak ve Eliz paylaşımı! 'Abisi her zaman öyle bakacak'
Alişan'dan Burak ve Eliz paylaşımı! 'Abisi her zaman öyle bakacak' Oyuncu Buse Varol ile evliliğindeki sorunları halleden Alişan sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından kendisini ailesine adayan ünlü isim, şimdilerde yaz aylarının tadını çıkarıyor. Eşi ve çocuklarıyla tatilde olan Alişan, oğlu Burak ve kızı Eliz ile objektif karşısına geçti. Bu kareyi takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isme binlerce beğeni ve yorum geldi.
15.08.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
Alişan - Buse Varol çiftinden mutlu aile pozu
Alişan - Buse Varol çiftinden mutlu aile pozu Geçtiğimiz günlerde şarkıcı eşi Alişan ve çocukları ile birlikte Bodrum'a tatile giden Buse Varol; deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, son olarak ailesiyle çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
28.07.2022 Magazin
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ünlü rap sanatçısı Ceza, unutulmaz bir konsere imza attı.
25.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Varol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse varol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.