Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!

Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!

Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.

Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!

2018 yılında Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol, aile içinde yaşanan sorunların ardından Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ile küstü. Uzun süredir konuşmayan eltiler, mayıs ayında barıştı. İki elti, Buse Varol'un kardeşi Kaan Varol'un düğünde birlikte poz verdi.

DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Uzun süredir küs olan Merve Tektaş ve Buse Varol, seçim günü barıştı. Katıldığı bir programda eşi ve yengesinin barıştığını söylerken duygusal anlar yaşayan Alişan, "Seçmen kağıdı kalmıştı, çay demle geliyoruz dedim böylece çok şükür barıştılar. Bu duruma en çok sevinen Selçuk oldu" dedi. Aralarındaki sorunları çözen Buse Varol ve Merve Tektaş dün akşam düğünde bir araya geldi. Kardeşini evlendiren Varol, kendisini yalnız bırakmayan Tektaş'la verdikleri pozları kalp emojisi koyarak Instagram hesabından paylaştı. Tektaş da aynı paylaşımları kendi hesabından yayınladı.