Merve Tektaş

Merve Tektaş

Son dakika Merve Tektaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Tektaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Tektaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Tektaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve tektaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 merve tektaş haberi bulunmuştur. Tüm merve tektaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim!
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim! Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Merve Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
4.06.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Alişan, Merve Tektaş ve Buse Varol'dan Ceylan'a doğum günü kutlaması!
Alişan, Merve Tektaş ve Buse Varol'dan Ceylan'a doğum günü kutlaması! Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş kızı Ceylan'ın yeni yaşını aile fotoğrafıyla kutladı. Yeğenleriyle özel olarak ilgilenen Alişan ve Buse Varol da Ceylan için paylaşımlar yaptı.
11.07.2022 Magazin
Selçuk Tektaş'ın eşinden, Alişan'ın paylaşımına yürek yakan yanıt...
Selçuk Tektaş'ın eşinden, Alişan'ın paylaşımına yürek yakan yanıt... Ünlü şarkıcı Alişan, temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Alişan, evlatları ve yeğenleri için ayakta kalmaya çalıştı. Kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın doğum gününü kutladı. Eşinin ölümüyle yıkılan Merve Tektaş'ın verdiği yanıt duygulandırdı.
1.05.2022 Magazin
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi!
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi! Alişan ile Buse Varol'un boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği iddia edildi. Ünlü çift, kızları Eliz'in 1. yaşı için doğum günü partisi düzenlenmişti. Varol, Beşiktaş'taki bir otelde, Alişan ise aile arasında kızının doğum gününü kutladı. Varol'un düzenlediği etkinlikte Alişan yoktu.  Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesti. Kutlamada babanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulundu. Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması da kafaları karıştırmıştı. Buse Varol da yaptığı açıklamayla "eve davet edilmedim" demişti. Söz konusu yaşananlardan sonra Alişan Buse Varol boşanıyor mu? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
9.02.2022 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim?
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim? Koronavirüse yakalanan ve entübe edilen Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Acı haberin ardından pek çok kişi Selçuk Tektaş'ın hayatını merak ediyor. Peki, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim? Merve Tektaş kimdir, kaç yaşında? İşte Selçuk Tektaş ile ilgili detaylar...
21.07.2021 Gündem
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefat haberi, Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakımda! 'Durumu kritik'
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakımda! 'Durumu kritik' Alişan’ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş’ın durumu ciddiyetini koruyor. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumunu anlattı. Şarkıcı, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt verdi.
25.06.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakıma alındı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakıma alındı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, Covid-19’a yakalandı. Durumu ağırlaşan Selçuk Tektaş hastanede yoğun bakıma alındı. Özel bir hastanede tedavi olan Selçuk Tektaş'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Alişan'ın eşi Buse Varol sosyal medya hesabından 'Mucizelerle dolu bir gün olsun' mesajını paylaştı.
22.06.2021 Magazin
Sürpriz doğum günü
Sürpriz doğum günü Alişan, önceki gün erkek kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’a Vadistanbul Kaşıbeyaz’da sürpriz doğum günü düzenledi.
2.05.2018 Magazin
Alişan sosyal medya hesabında paylaştı: Göğsümüzü kabarttın Ceylan'ım
Alişan sosyal medya hesabında paylaştı: Göğsümüzü kabarttın Ceylan'ım Alişan'ın geçtiğimiz yıl kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın küçük kızı Ceylan okulların kapanmasına sayılı günler kala sunum yaptı. Alişan duygu dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı.
28.05.2022 Magazin
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar Merve Boluğur, Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken görüntülendi. 'Kendi kendime evleniyorum' diyerek espri yapan Merve Boluğur'dan 'tektaş' açıklaması geldi. Çok konuşulan direk dansı paylaşımıyla ilgili de 'Benim 'yapmak istediklerim' diye bir listem var, o da onlardan biriydi' diyen Boluğur, YouTube hesabı, dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de dikkat çeken itiraflarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni poz!
Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni poz! Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısıyla zor günler geçiren Alişan, sık sık çocukları ve yeğenleriyle zaman geçiriyor. Ünlü şarkıcı, son olarak sosyal medya hesabından oğlu, kızı ve yeğenleriyle pozunu yayınladı.
22.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için..
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için.. Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz ay koronavirüs nedeni ile kaybetti. Uzun süredir kötü günler geçiren Alişan son olarak sahneye çıktığı için eleştirilerle karşılaşmıştı. Ünlü şarkıcıdan yeni bir hamle geldi. Alişan kardeşinin adına okul yaptırmaya karar verdi.
22.08.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.
18.08.2021 Magazin
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama...
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama... Merve Boluğur ayrıldığı eski eşi Murat Dalkılıç'a tektaşını iade etmek istedi.
24.09.2017 Magazin
Merve tektaşı iade etti, Murat almadı!
Merve tektaşı iade etti, Murat almadı! Boşanma kararı aldıktan sonra Merve Boluğur, eşi Murat Dalkılıç'ın düğünde taktığı 150 bin TL değerindeki tektaşı geri vermek istedi.
20.08.2017 Magazin
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır
Tarkan zirveyi kaptırmaz Hande ve Demet ikincilik için kapışır Mayıs sonunda MFÖ, bu hafta ise Tarkan yeni albümünü çıkardı. Harbiye’de açık hava konserlerinin başlamasıyla müzik piyasası yazın da hararetli olacak. Albüm ve single savaşlarına hazır olun.
16.06.2017 Arşiv
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu...
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu... Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur tektaş yüzüğünü çıkardı. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanıyor mu? İşte tüm detaylar...
19.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Tektaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve tektaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.