Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor

Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor

Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.

Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor

2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğlu Burak'ı, 2021'de de kızı Eliz'i kucağına alan Alişan, aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Kardeş acısı dinmeyen ve zor günler geçiren Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın iki çocuğu ve eşi Merve Tektaş'a sahip çıkmıştı.

BUSE VAROL İLE MERVE TEKTAŞ BARIŞTI

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından kardeşinin ailesiyle yakından ilgilenen Alişan ile Buse Varol'un arasının açıldığı, Buse Varol ile Merve Tektaş'ın küstüğü iddia edilmişti. Buse Varol ile Merve Tektaş sosyal medyada birbirlerini silmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde ikili arasında sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Eltiler birbirlerini sosyal medyada yeniden takibe almışlardı.

BARIŞMA SONRASI İLK KARE

Geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriten Buse Varol ile Merve Tektaş, Ceylan'ın sunumunun ardından birlikte mutlu aile pozu vermişti. Alişan, eşi ve yengesinin yan yana yer aldığı kareyi de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

"ALİŞAN ÇOCUKLARI VE YEĞENLERİYLE BİRLİKTE"

Buse Varol, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekandaydı. Arkadaşlarıyla oturmaya gelen oyuncu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Arkadaşının doğum günü olduğunu söyleyen Varol, "Bugün Alişan hem çocuklarla hem de yeğenlerimizle birlikte. Çok yoğun çalışıyor o. Sabahları da çok erken kalkıyor. Yorgun oluyor biraz haliyle" dedi.

"İNSANIN RUHUNUN TATMİN OLMASI ÇOK GÜZEL"

Yeni bir projeye başladığını da dile getiren oyuncu, "Çok özledim, çok mutluyum. İnsan ruhunun tatmin olması çok güzel. Para kazanmak değil yani insanın mutlu olduğu şeyler yapması yani. Harika bir duygu" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

"YORUMLARI OKUMUYORUM"

Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna da, "Ben hiç okumuyorum ya. Bana da arkadaşlarım söylüyor yorumları. 'Sana şöyle yazmışlar, bunu demişler' falan. Girip asla saatlerce okumam. Okuyunca sinirlerim bozuluyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

"YEMEYİNCE ÜZÜLÜYORUM"

Son dönemlerde verdiği kilolar hakkında da konuşan Buse Varol, "Ben 10 kilo vermiştim aslında. Ama yazdan beri de ne yalan söyleyeyim spor bile yapmıyorum. Aman ye ne olacak sanki diyorum. Tatillerde yiyorum çünkü yemeyince de üzülüyorum yiyince de üzülüyorum. En kötüsü de tatlı yedikten sonra pişmanlık geliyor ama tekrar spora başlayacağım. Biraz kilo aldım çünkü" dedi.