Alişan Buse Varol

Alişan Buse Varol

Son dakika Alişan buse varol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan buse varol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan buse varol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Buse Varol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan buse varol gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 alişan buse varol haberi bulunmuştur. Tüm alişan buse varol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Alişan - Buse Varol çiftinden mutlu aile pozu
Alişan - Buse Varol çiftinden mutlu aile pozu Geçtiğimiz günlerde şarkıcı eşi Alişan ve çocukları ile birlikte Bodrum'a tatile giden Buse Varol; deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, son olarak ailesiyle çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
28.07.2022 Magazin
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ünlü rap sanatçısı Ceza, unutulmaz bir konsere imza attı.
25.07.2022 Magazin
Alişan - Buse Varol çifti tatilde! Renkli anları böyle görüntülendi
Alişan - Buse Varol çifti tatilde! Renkli anları böyle görüntülendi Kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesinin ardından zor günler geçiren Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte Bodrum'a tatile gitti. Sahilde görüntülen ailenin renkli anları, kameralara yansıdı.
25.07.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz'
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz' Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan'ın konserine gitti. Varol, sahnedeyken eğilip elini öpen Alişan'a kayıtsız kalamayarak, o anı sosyal medya hesabından paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı! Alişan, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı, Varol ile beş yıl önce çekilen ilk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Alişan'ın yazdığı romantik satırlar herkesi duygulandırırken; eşi de bu sözlere kayıtsız kalmadı.
25.03.2022 Magazin
Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a kızgın iddiası! Eşi ile annesi arasında kaldı...
Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a kızgın iddiası! Eşi ile annesi arasında kaldı... Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Evliliklerinde kriz yaşayan Alişan-Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş'ın, gelini Buse Varol'a hala kızgın olduğu ve affetmediği, Alişan'ın şimdi de annesi ile eşi arasında kaldığı ve buzları eritmeye çalıştığı öne sürülüyor.
12.03.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol arasındaki buzlar eridi mi? Flaş paylaşım...
Alişan ve Buse Varol arasındaki buzlar eridi mi? Flaş paylaşım... Alişan ve Buse Varol'un evliliğindeki kara bulutlar dağılıyor. Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmenin acısıyla mücadele eden Alişan, Buse Varol'la olan evliliğinde de yaşadığı kriz ile son dönemde dikkatleri üzerine toplamıştı. Buse Varol eşini etiketleyerek yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Bu paylaşımı görenler ikilinin arasındaki buzları eridiğine dair yorumlarda bulundu.
27.02.2022 Magazin
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti...
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti... Geçtiğimiz günlerde "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkat çekti. Yanlışlıkla mı yoksa bilinçli bir beğeni mi olduğu tartışma konusu olmuştu. Tiyatro oyunu galasına katılan ünlü televizyoncuya sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu.
19.02.2022 Magazin
Alişan Buse Varol sorusuna alyans ile cevap verdi: Konuşmayacağım!
Alişan Buse Varol sorusuna alyans ile cevap verdi: Konuşmayacağım! Bir süredir Buse Varol ile evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ve ayrılık iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen Alişan, önceki gün oğluyla birlikte Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin 'boşanma' haberlerini hatırlattığı 45 yaşındaki şarkıcı, Varol'un alyansını çıkarmasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
18.02.2022 Magazin
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi!
Alişan Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alican iddialara yanıt verdi! Alişan ile Buse Varol'un boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği iddia edildi. Ünlü çift, kızları Eliz'in 1. yaşı için doğum günü partisi düzenlenmişti. Varol, Beşiktaş'taki bir otelde, Alişan ise aile arasında kızının doğum gününü kutladı. Varol'un düzenlediği etkinlikte Alişan yoktu.  Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesti. Kutlamada babanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulundu. Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması da kafaları karıştırmıştı. Buse Varol da yaptığı açıklamayla "eve davet edilmedim" demişti. Söz konusu yaşananlardan sonra Alişan Buse Varol boşanıyor mu? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
9.02.2022 Magazin
Alişan'ın eşi Buse Varol boşanma iddialarına son noktayı koydu
Alişan'ın eşi Buse Varol boşanma iddialarına son noktayı koydu Alişan ile Buse Varol'un evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü çiftten Varol, bu iddialardan sonra fotoğraflı açıklama yaptı.
6.12.2021 Magazin
Alişan - Buse Varol çifti boşanıyor mu? Yanıt böyle geldi
Alişan - Buse Varol çifti boşanıyor mu? Yanıt böyle geldi Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünden sonra zor günler geçiren Alişan’ın iki çocuğunun annesi Buse Varol’dan boşanacağı iddia edilmişti. Alişan, yaptığı paylaşımla bu iddiaları yalanladı.
27.10.2021 Magazin
Alişan-Buse Varol çifti tatilde
Alişan-Buse Varol çifti tatilde Alişan-Buse Varol çifti, Antalya Kemer’de tatillerine devam ediyor.
12.06.2021 Magazin
Buse Varol ilk kez kızı Eliz'in fotoğrafını paylaştı!
Buse Varol ilk kez kızı Eliz'in fotoğrafını paylaştı! Yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Buse Varol, dün kızı Eliz'i dünyaya getirdi. Buse Varol, bugün minik Eliz'in birkaç fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
7.02.2021 Magazin
Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi!
Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi! Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu. Alişan güzel haberi "Geldi babasının aşkı, çok şükür" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı, kızının fotoğraflarını izni olmadan sosyal medyada paylaşanlara isyan etti.
6.02.2021 Magazin
Alişan: Allah'ın izniyle haftaya 4 kişiyiz
Alişan: Allah'ın izniyle haftaya 4 kişiyiz İkinci kez baba olmak için gün sayan Alişan, oyuncu eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2021 Magazin
Alişan: 'Okan Kurt' dedi, şaşırdım kaldım
Alişan: 'Okan Kurt' dedi, şaşırdım kaldım Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt, ilk tanışmalarının ardından geçen 8 yılı, dostlarıyla Etiler Sahne İstanbul'da kutladı. Partiye katılanlar arasında Alişan-Buse Varol çifti de vardı.
5.11.2019 Magazin
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu!
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu! Kanal D’nin fenomen yarışma programı “Çarkıfelek”, arife günü ve Kurban Bayram’ı boyunca renkli konukları ve sürprizleriyle izleyici karşısında olacak.
8.08.2019 Televizyon
Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la karşılaştı!
Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la karşılaştı! Çeşme tatiline devam eden Alişan-Buse Varol çifti, önceki akşam gittikleri Limon Köyiçi’nde Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol ile karşılaştı
10.07.2019 Magazin
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince...
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince... Buse Varol, takipçileri durumu fark edince, "Sabahtan beri birileri hesabımla uğraşıyor, benim adıma bir takım şeyler yapıyormuş. Hesabımı kurtardım" şeklinde açıklama yaptı.
11.02.2019 Magazin
'Göbek bağını ben keseceğim'
'Göbek bağını ben keseceğim' Şarkıcı Alişan ile hamile eşi Buse Varol, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.
21.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Buse Varol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan buse varol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.