Buse Varol Alişan

Buse Varol Alişan

Son dakika Buse Varol alişan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Varol alişan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Varol alişan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Varol Alişan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse varol alişan gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 buse varol alişan haberi bulunmuştur. Tüm buse varol alişan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz'
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz' Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan'ın konserine gitti. Varol, sahnedeyken eğilip elini öpen Alişan'a kayıtsız kalamayarak, o anı sosyal medya hesabından paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı! Alişan, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı, Varol ile beş yıl önce çekilen ilk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Alişan'ın yazdığı romantik satırlar herkesi duygulandırırken; eşi de bu sözlere kayıtsız kalmadı.
25.03.2022 Magazin
Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a kızgın iddiası! Eşi ile annesi arasında kaldı...
Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a kızgın iddiası! Eşi ile annesi arasında kaldı... Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Evliliklerinde kriz yaşayan Alişan-Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş'ın, gelini Buse Varol'a hala kızgın olduğu ve affetmediği, Alişan'ın şimdi de annesi ile eşi arasında kaldığı ve buzları eritmeye çalıştığı öne sürülüyor.
12.03.2022 Magazin
Hande Erçel, Murat Dalkılıç'a mesaj attı! Bakın ne yazmış...
Hande Erçel, Murat Dalkılıç'a mesaj attı! Bakın ne yazmış... Eser Yenenler, “EYS” adlı talk show programında bu hafta Buse Varol-Alişan çiftiyle Murat Dalkılıç’ı konuk etti.
30.11.2019 Magazin
"Dünyanın en şanslı kadını benim"
"Dünyanın en şanslı kadını benim" İki ay önce oğlu Burak'ı kucağına alan Buse Varol, "Alişan'la evlendiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum" dedi.
25.05.2019 Magazin
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu!
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu! Oyuncu Buse Varol, teve2'deki '2. Sayfa'da eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için ilk kez konuştu.
16.08.2018 Magazin
Alişan'dan Buse Varol'u ağlatan mektup
Alişan'dan Buse Varol'u ağlatan mektup Türkücü Alişan'ın 3,5 aylık hamile eşi Buse Varol, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
15.08.2018 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Alişan ile nişanlanan Buse Varol hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Buse Varol'un yaşı, nereli olduğu, kariyeri gibi bilgiler...
26.03.2018 Gündem
'Cimri' denilen Alişan'dan şoke eden hareket!
'Cimri' denilen Alişan'dan şoke eden hareket! Alişan, sevgilisi Buse Varol’a Sevgililer Günü’nde jest yaptı.
16.02.2018 Magazin
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım!
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım! Alişan'ın sevgilisi Buse Varol "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" videosuyla olay olan kadını taklit etti. İkilinin bu komik videosu "Ufukta evlilik mi var?" sorularını akıllara getirdi.
2.01.2018 Magazin
Cimri mi bilmiyorum
Cimri mi bilmiyorum Alişan, oyuncu sevgilisi Buse Varol’la önceki gece Asmalımescit Tren Pera’da görüntülendi.
27.12.2017 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Alişan'ın yeni bir aşka yelken açtığı ve bu kişinin yeni başlayacak olan Dostlar Mahallesi dizisinden rol arkadaşı Buse Varol'un olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmenin üzerine Buse Varol'un hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı Ünlü şarkıcı Alişan, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Magazin
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı!
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı! Buse Varol hangi dizide oynuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şarkıcı Alişan ile 2018 yılında evlenen ve pek çok dizide rol alan Buse Varol bu kez TRT 1'in yeni dönem dizisinde rol alıyor. İşte Buse Varol'un yeni dizisi...
13.11.2023 Televizyon
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Varol Alişan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse varol alişan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.