Alişan Sevgilisi

Alişan Sevgilisi

Son dakika Alişan sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 alişan sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm alişan sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dizi setinde evlenme teklifi!
Dizi setinde evlenme teklifi! Alişan (41), oyuncu sevgilisi Buse Varol’a (28) “Payitaht Abdülhamid” dizisinin setinde diz çökerek evlenme teklifi etti
25.03.2018 Magazin
Alişan’a  konuşma yasağı
Alişan’a konuşma yasağı Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Alişan, istirahat sonrası sevgilisi Buse Varol ile birlikte Nişantaşı Atiye Sokak’ta görüntülendi.
9.03.2018 Magazin
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul!
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul! Türkücü Alişan, kendisine eş bulmasını isteyen bir takipçisine bu yanıtı verdi.
19.02.2018 Magazin
'Cimri' denilen Alişan'dan şoke eden hareket!
'Cimri' denilen Alişan'dan şoke eden hareket! Alişan, sevgilisi Buse Varol’a Sevgililer Günü’nde jest yaptı.
16.02.2018 Magazin
Aranıza girmem
Aranıza girmem Alişan, sevgilisi Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş ile önceki akşam Arnavutköy’de bir balıkçıdaydı.
7.02.2018 Magazin
Müge mi, Buse mi? Böyle benzerlik olamaz...
Müge mi, Buse mi? Böyle benzerlik olamaz... Türkücü Alişan’ın sevgilisi Buse Varol, oyuncu Müge Boz’a benzerliği hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu.
23.01.2018 Magazin
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım!
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım! Alişan'ın sevgilisi Buse Varol "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" videosuyla olay olan kadını taklit etti. İkilinin bu komik videosu "Ufukta evlilik mi var?" sorularını akıllara getirdi.
2.01.2018 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Alişan'ın yeni bir aşka yelken açtığı ve bu kişinin yeni başlayacak olan Dostlar Mahallesi dizisinden rol arkadaşı Buse Varol'un olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmenin üzerine Buse Varol'un hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı...
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı... Kasım ayında Eda Erol ile nikah masasına oturacak olan Alişan ATV ile anlaştı.
25.07.2017 Televizyon
Eda Erol'dan flaş Alişan paylaşımı!
Eda Erol'dan flaş Alişan paylaşımı! Yaptığı gafla gündem olan Alişan'a Eda Erol'dan cevap geldi.
23.07.2017 Magazin
Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar
Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar Yeni sevgililer Alişan ve Eda Erol'dan bomba karar. Taze sevgililer 29 Haziran'da nişanlanma kararı aldı.
26.05.2017 Magazin
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı...
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı... Alişan, sevgilisi Eda Erol'la ilk kez kameraların karşısına çıktı. Eda Erol, Alişan ile nasıl tanıştıklarını açıkladı.
25.05.2017 Magazin
Alişan’ın sevgilisi Eda Erol'u kızdırdılar!
Alişan’ın sevgilisi Eda Erol'u kızdırdılar! Alişan'ın sevgilisi Eda Erol sosyal medyadan ilk kez aşkını ilan etti; ancak gelen yorumlara çok sinirlendi. Bunun üzerine Eda Erol bakın ne yaptı...
27.04.2017 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
"Seversin" 1 Haziran Çarşamba günü başlıyor!
"Seversin" 1 Haziran Çarşamba günü başlıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” için geri sayım başladı.
29.05.2022 Televizyon
'Seversin' dizisinin afişi yayınlandı
'Seversin' dizisinin afişi yayınlandı Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Seversin', 1 Haziran Çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak. Yayınlanan tanıtımları ile şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü.
13.05.2022 Televizyon
Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı!
Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı. 1 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı.
12.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.