Alişan İnstagram

Alişan İnstagram

Son dakika Alişan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 alişan instagram haberi bulunmuştur. Tüm alişan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Ün'den Alişan'a: Ah nasıl bir acı yaşıyoruz?
Emine Ün'den Alişan'a: Ah nasıl bir acı yaşıyoruz? Geçtiğimiz Temmuz ayında kardeş acısı yaşayan Alişan, annesinin ölümüyle sarsılan Emine Ün'e başsağlığı diledi. Ün, Alişan'a "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.
25.08.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.
18.08.2021 Magazin
Serkay Tütüncü'den sevgilisine 'taş' mesajı!
Serkay Tütüncü'den sevgilisine 'taş' mesajı! İlayda Alişan, final yapan ‘Masumiyet’ dizisindeki rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadıklarına dair çıkan dedikoduları yalanlamıştı. Ancak çift el ele görüntülenmişti.
17.06.2021 Magazin
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul!
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul! Türkücü Alişan, kendisine eş bulmasını isteyen bir takipçisine bu yanıtı verdi.
19.02.2018 Magazin
'Yazmaya kalkarsam instagram çökebilir!'
'Yazmaya kalkarsam instagram çökebilir!' Alişan, yakın dostu Çağla Şıkel'in doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
2.01.2018 Magazin
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Yok artık! O kişi Alişan çıktı...
Yok artık! O kişi Alişan çıktı... 32 yıl önce çekilen Çıplak Vatandaş filmindeki Fenerbahçe maçı sahnesinde omuzlarda yer alan çocuk oyuncu, Alişan çıktı.
2.10.2017 Magazin
Alişan: Eda’nın namusuna laf edecek olan...
Alişan: Eda’nın namusuna laf edecek olan... Nişanlısı Eda Erol'la ayrılan Alişan, Beyaz TV'de kendilerinden bahsedilmesi üzerine canlı yayına bağlandı. Ünlü türkücü, "Ben açıklama yapmışım. 'Bunun arkasında ne var? Takıları geri istiyor' iddiaları falan bunlar ne ayıp şeyler ya?" dedi.
7.09.2017 Magazin
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide!
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide! Türk sinema ve dizi tarihinin duayen yapımcısı Türker İnanoğlu, yeni sezon için yine iddialı bir dizi hazırlıyor.
12.08.2017 Televizyon
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi!
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi! Dün gecce 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahne alan Alişan son dönemde gündemde olan konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.08.2017 Magazin
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı...
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı... Kasım ayında Eda Erol ile nikah masasına oturacak olan Alişan ATV ile anlaştı.
25.07.2017 Televizyon
Alişan ve Eda Erol park gezmesinde
Alişan ve Eda Erol park gezmesinde Evlilik yolunda ilerleyen Alişan ve Eda Erol çifti, el ele verip park gezintisine çıktı.
18.06.2017 Magazin
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar?
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar? Çağla Şıkel, yakın arkadaşı Alişan'ın Eda Erol ile ne zaman evleneceğini açıkladı. İşte Alişan-Eda Erol çiftinin düğün tarihi...
5.06.2017 Magazin
Beşiktaş şampiyon olunca Alişan harekete geçti!
Beşiktaş şampiyon olunca Alişan harekete geçti! Fenerbahçeli olan Alişan, Beşiktaş'ın şampiyonluğuna karşı Fenerbahçe formasını giyerek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
29.05.2017 Magazin
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı...
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı... Alişan, sevgilisi Eda Erol'la ilk kez kameraların karşısına çıktı. Eda Erol, Alişan ile nasıl tanıştıklarını açıkladı.
25.05.2017 Magazin
İşte Alişan'ın sevgilisi!
İşte Alişan'ın sevgilisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği ‘6 ay içinde evlenme’ sözünün süresi dolan Alişan, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.
24.04.2017 Magazin
Alişan'dan 'gizemli kız' açıklaması!
Alişan'dan 'gizemli kız' açıklaması! Geçtiğimiz günlerde ABD'de çektiği bir videoyu Instagram'da takipçileriyle paylaşan Alişan'a sosyal medyadan tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı o görüntülerle ilgili gerçeği açıkladı.
12.04.2017 Magazin
Alişan 11 yaşındayken çekilen videosunu paylaştı
Alişan 11 yaşındayken çekilen videosunu paylaştı Alişan, Instagram hesabından henüz 11 yaşındayken sahnede çekilmiş videosunu paylaştı. Hayranları ünlü türkücüyü tanımakta güçlük çekti.
28.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.