Alişan Sevgili

Alişan Sevgili

Son dakika Alişan sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 alişan sevgili haberi bulunmuştur. Tüm alişan sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alişan hızlı çıktı! Eda Erol'dan sonra...
Alişan hızlı çıktı! Eda Erol'dan sonra... Alişan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
4.12.2017 Magazin
Alişan-Eda Erol ayrılığında şok iddia! Eda'nın eski sevgilisi...
Alişan-Eda Erol ayrılığında şok iddia! Eda'nın eski sevgilisi... Alişan'dan ayrılan Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'nun Eda Erol ile geçmişte çekilen fotoğraflarını medyaya satmaya çalıştığı öne sürüldü.
7.09.2017 Magazin
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi!
Alişan 'umurumda değil' dedi ve mahkemeye verdi! Dün gecce 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahne alan Alişan son dönemde gündemde olan konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.08.2017 Magazin
Alişan ve Eda Erol park gezmesinde
Alişan ve Eda Erol park gezmesinde Evlilik yolunda ilerleyen Alişan ve Eda Erol çifti, el ele verip park gezintisine çıktı.
18.06.2017 Magazin
Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı düğününe davet etti!
Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı düğününe davet etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün verdiği iftar daveti, sıcak ve esprili sohbetlere, renkli karelere sahne oldu. Alişan davette, Cumhurbaşkanı'nı düğününe davet etti.
14.06.2017 Magazin
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı...
Eda Erol açıkladı: Evde ders çalışırken karşıma çıktı... Alişan, sevgilisi Eda Erol'la ilk kez kameraların karşısına çıktı. Eda Erol, Alişan ile nasıl tanıştıklarını açıkladı.
25.05.2017 Magazin
Alişan ailesini alıp Eda Erol'a gitti!
Alişan ailesini alıp Eda Erol'a gitti! Alişan, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la çıktığı evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. İkilinin aileleri de tanıştı.
10.05.2017 Magazin
Alişan’ın sevgilisi Eda Erol'u kızdırdılar!
Alişan’ın sevgilisi Eda Erol'u kızdırdılar! Alişan'ın sevgilisi Eda Erol sosyal medyadan ilk kez aşkını ilan etti; ancak gelen yorumlara çok sinirlendi. Bunun üzerine Eda Erol bakın ne yaptı...
27.04.2017 Magazin
Alişan 5 yıl önce Esra Erol'dan kardeşini istemiş...
Alişan 5 yıl önce Esra Erol'dan kardeşini istemiş... Müzmin bekar Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un hikayesi tam 5 yıl öncesine dayanıyor. Esra Erol Alişan ve kardeşiyle ilgili kimsenin bilmediği o sırrı açıkladı...
27.04.2017 Magazin
İşte Alişan'ın sevgilisi!
İşte Alişan'ın sevgilisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği ‘6 ay içinde evlenme’ sözünün süresi dolan Alişan, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.
24.04.2017 Magazin
Alişan'dan şok itiraf! Bakın neden hala bekar?
Alişan'dan şok itiraf! Bakın neden hala bekar? Müzmin bekar Alişan'dan yıllar sonra gelen çok çarpıcı itiraf. Peki ünlü şarkıcı neden hala bekar? İşte nedeni...
7.04.2017 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Muhabirlerin üzerine yürüdü! 'Siz kimsiniz?'
Muhabirlerin üzerine yürüdü! 'Siz kimsiniz?' Yer aldığı projelerle adını sık sık duyduğumuz oyuncu İlayda Alişan, önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında görüntülendi. Alişan, sorulara yanıt vermezken; rol aldığı diziden rol arkadaşı Erdem Şanlı, gazetecilerin Alişan'ı çektiğini görünce muhabirlerin üzerine yürüyerek "Siz kimsiniz?" dedi.
12.03.2023 Magazin
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Çağla Şıkel'den Alişan açıklaması: Belliydi
Çağla Şıkel'den Alişan açıklaması: Belliydi Bodrum tatilinde bikini yerine mayo tercih eden Çağla Şıkel, bu tercihinin nedenini açıkladı. Yakın arkadaşı Alişan hakkında da açıklamada bulunan Şıkel, "iyi bir baba olacağı belliydi" dedi.
29.06.2019 Magazin
Alişan'dan Ece Erken'e destek
Alişan'dan Ece Erken'e destek Alişan yakın arkadaşı Ece Erken'e sosyal medyadan destek verdi.
9.01.2019 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa...
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa... Manken Çağla Şıkel, partneri şarkıcı Alişan ile yollarının ayrıldığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.
1.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.