Evlilik

Evlilik

Son dakika evlilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.754 evlilik haberi bulunmuştur. Tüm evlilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisi
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisiGaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, 6 Şubat 2023'teki depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.
26.07.2024Gaziantep
'Asla bırakmam' diye yemin etmişti! Yıllar geçti, sözünden dönmedi: Kelimelerle değil bakışlarla konuşuyorlar
'Asla bırakmam' diye yemin etmişti! Yıllar geçti, sözünden dönmedi: Kelimelerle değil bakışlarla konuşuyorlarEvlilik ya da aşk ilişkileri söz konusu olduğunda her çiftin bunu yaşama biçimi farklıdır. Kimi hiç iyi geçinemediği halde aynı çatı altında yaşamayı sürdürür. Bazıları da evlilik ve aşk bitip boşansalar bile birbirlerini asla yalnız bırakmazlar... Tam da evlendikleri gün verdikleri o sözde olduğu gibi hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ya da kötü günde hep omuz omuza dururlar. Kendilerine başka hayatlar kurmuş olsalar bile.
26.07.2024Magazin
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
Tanyeli ve İlker Sünnili 11. Yıllarını kutladı! ‘Eski eşini de kanserden kaybetti’
Tanyeli ve İlker Sünnili 11. Yıllarını kutladı! ‘Eski eşini de kanserden kaybetti’Kanserle savaşına devam eden Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile evliliklerinin 11. Yılını kutladı. Önceki akşam yakın dostları ve eşi İlker Sünnili ile birlikte bir otelde evlilik yıldönümlerini kutlayan Tanyeli, eşi Sünnili'nin bu süreçte hep yanında olduğunu anlatıp, evliliğine yönelik samimi açıklamalarda bulundu.
23.07.2024Magazin
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yok
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yokŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu tepki çekmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta konser veren Avşar, röportajla ilgili konuştu.
23.07.2024Magazin
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez sevgilisi Mike Schrama ile ay sonu nikah masasına oturacak. Genç şarkıcı düğün öncesi kına gecesi yaptı.
20.07.2024Magazin
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyor
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyorDüğün mevsiminin başlamasıyla birlikte düğün salonlarında da artık hareketlilikler başladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonunda da hareketlilik başladı. Dünya evin girmek isteyen çiftler de düğün mekânı, mobilya, beyaz eşya, altın sektöründe de yoğunluk şimdiden başlamış durumda. Düğün gelenekleri ile meşhur Güney Doğunun en önemli kentlerinden biri olan Gaziantep’te düğün yapmanın maliyetlerini araştırdık.
18.07.2024Gaziantep
Kadir Ezildi sevgilisini ilk kez paylaştı! 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında’
Kadir Ezildi sevgilisini ilk kez paylaştı! 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında’Temizlik programlarıyla ünlenen Kadir Ezildi, evlilik hazırlıklarıyla gündeme geldi. Ezildi, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Gamze Türkmen'i ilk kez paylaştı.
17.07.2024Magazin
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
16.07.2024Gündem
Topuklu ayakkabıyla başına vurulmuştu! Eslem Sena Nur yaşadıklarını anlattı
Topuklu ayakkabıyla başına vurulmuştu! Eslem Sena Nur yaşadıklarını anlattıEvlilik programında yarışmacı olan Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette saldırıya uğramıştı. Nur, topuklu ayakkabılı saldırı sonucu başına 12 dikiş atıldığını söyledi.
12.07.2024Magazin
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik" Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdüler
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdülerSosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kaldı. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan kadından biri emniyet ifadesi sonrası, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.07.2024Gündem
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!Dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, Çeşme'ye tatile gitti. Arkadaşlarıyla vakit geçiren ikili, ardından baş başa denize girerek romantik anlar yaşadı.
8.07.2024Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çifti sezonu Çeşme'de açtı! Denizde keyifli anlar yaşadılar
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çifti sezonu Çeşme'de açtı! Denizde keyifli anlar yaşadılarMutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açtı. Popüler bir plajda görüntülenen ikilinin, birbiriyle şakalaşırken yaşadıkları keyifli anlar anbean objektiflere yansıdı.
7.07.2024Magazin
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklama
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklamaŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu gündem olmuştu. Kendi adını taşıyan tenis turnuvasının ödül törenine katılan sanatçı, tartışma konusu olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
2.07.2024Magazin
Eski sevgilisiyle pişti oldu! Serkay Tütüncü’ye İlayda Alişan sorusu
Eski sevgilisiyle pişti oldu! Serkay Tütüncü’ye İlayda Alişan sorusuOğulcan Engin ile aşk yaşayan İlayda Alişan, önceki akşam bir davete katıldı. Eski sevgilisi Serkay Tütüncü'nün de katıldığı davette gazeteciler ile bir araya gelen Alişan, evlilik planları ile ilgili sorular üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
29.06.2024Magazin
Evlenecek çiftler dikkat! Nüfus Müdürlüğü tarafından yazılı olarak bildirildi
Evlenecek çiftler dikkat! Nüfus Müdürlüğü tarafından yazılı olarak bildirildiEvlilik planı yapan çiftleri doğrudan ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından evlendirme memurluklarına gönderilen yazı ile evlilik yoluyla Türk vatandaşlığı almanın önüne geçebilmek için evlenmek isteyen kişinin ülkede yasal kalış hakkının olması gerektiği, aksi taktirde başvuru alınmaması gerektiği duyuruldu.
27.06.2024Gündem
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'Bolu'da Azerbaycan uyruklu ebe hemşire Gülare S. bakımından sorumlu olmak şartıyla Niyazi Sezer ile yakınları vesilesiyle tanışarak, anlaşmalı evlilik yaptı. Bir süre sonra rahatsızlanan Sezer'i her gün 10 mg kırmızı reçeteli ilaçla zehirleyerek öldürdükleri iddia edilen Sezer ve arkadaşı Mahabat Ç. 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandı. Mahkemede dinlenen tanık A.T, Gülare S'nin, eşi öldükten sonra arkadaşı Mahabbat Ç'yi aradığını "İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek" gibi cümleler duyduğunu söyledi. Ancak Azerbaycanlı kadınlar delil yetersizliğinden beraat etti.
23.06.2024Ekonomi
10 yıllık evlilik bitti! Rüştü Onur Atilla ve Sinem Akyıldız boşandı
10 yıllık evlilik bitti! Rüştü Onur Atilla ve Sinem Akyıldız boşandıOyuncu Rüştü Onur Atilla (38), 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandıklarını açıkladı.
22.06.2024Magazin
Evlenecek çiftler dikkat! Düğün yerleriyle ilgili kapora kararı: Para iadesi yapılıyor
Evlenecek çiftler dikkat! Düğün yerleriyle ilgili kapora kararı: Para iadesi yapılıyorDüğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
22.06.2024Ekonomi
Yaşını bahane etti, evlilik ve çocuktan vazgeçtiğini söyledi!
Yaşını bahane etti, evlilik ve çocuktan vazgeçtiğini söyledi!Sevcan Orhan, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yeni bir ilişkisi olduğunu söyleyen 41 yaşındaki şarkıcı, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
18.06.2024Magazin
Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ayrı düştü! Ünlü sanatçı korumalar eşliğinde arabasına gitti
Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ayrı düştü! Ünlü sanatçı korumalar eşliğinde arabasına gittiKendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'la mutlu bir evlilik sürdüren Özcan Deniz, konser trafiğine ağırlık vererek Çeşme'ye gitti. Eşi de kendisine eşlik eden Deniz sahne bitiminde korumalar eşliğinde mekandan ayrılırken, Dadgar ise konserin bir kısmını dinledikten sonra tek başına mekanı terk etti.
17.06.2024Magazin
27 yıllık evliliği tek celsede bitmişti: Arzum Onan gönlünü yeni birine kaptırdı!
27 yıllık evliliği tek celsede bitmişti: Arzum Onan gönlünü yeni birine kaptırdı!Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Arzum Onan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu kiminle aşk yaşıyor? İddiaya göre Onan, iki aydır Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş adamıyla beraber. Onan'ın ismini sır gibi sakladığı sevgilisi bakın kim? İşte detaylar...
17.06.2024Magazin
Oktay Kaynarca'dan evlilik ve çocuk açıklaması
Oktay Kaynarca'dan evlilik ve çocuk açıklamasıOktay Kaynarca, yoğun geçen sezonun ardından soluğu Bodrum'da aldı. Tatilin kısa süreceğini söyleyen 59 yaşındaki oyuncu, yeni sezon planları hakkında konuştu. Özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelen Kaynarca, "Aile kurma ve çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusuna da cevapladı.
16.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.