Eğitim Desteği

Eğitim Desteği

Son dakika eğitim desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitim desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitim desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitim Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitim desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.579 eğitim desteği haberi bulunmuştur. Tüm eğitim desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak?
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak? İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman, İBB bursu ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 3. taksit ödemelerinin yapılacağı tarih sorgulanıyor. Burs almaya hak kazanan öğrenciler İBB bursu 3. taksit ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arıyor. Toplamda 7 bin 500 TL verilecek bursun ilk taksit ödemeleri yapılmıştı. Şimdi gözler 2. taksit ödemlerine çevrildi.
17.02.2024 Gündem
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: Engellilere bireysel eğitim desteği 4 bin 692 lira oldu
Bakanlık açıkladı: Engellilere bireysel eğitim desteği 4 bin 692 lira oldu Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, 2024 senesinde katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1314 TL olarak belirlendi.
23.01.2024 Eğitim
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak
Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024 | Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? Özel eğitim zam oranları 2024 Ocak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "2024 Yılı Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Bireylere Verilecek Eğitim Desteği Tutarlarına İlişkin Tebliğ", Resmi Gazete'de yayımlanarak, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. Peki, Özel eğitim ödenek zammı 2024 ne kadar olacak? Rehabilitasyon zam oranı 2024 yüzde kaç? İşte Özel eğitim ve rehabilitasyon zam 2024…
23.01.2024 Ekonomi
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği 50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.
6.12.2023 Vitrin
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından toplam 5 bin öğrenciye burs imkanı sunulan “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” başvuruları 13 Kasım’a kadar uzatıldı.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” ile toplam 5 bin öğrenciye burs desteği verecek.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi Edirne'de su sıkıntısının yaşandığı Keşan ilçesinde çeşmeler, su israfının önüne geçilmesi amacıyla ücretli hale getirildi. Para otomatına atılacak 1 lira karşılığı 5 litre su alınabilecek. Çeşmelerden elde edilecek gelir de Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.
12.08.2023 Yaşam
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Çekmeköy’ün Çamlık, Hamidiye, Mehmet Akif, Merkez ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde toplam 35 site bulunuyor. Bu sitelerde bulunan 248 binada tam 20 bin 494 kardeşimiz yaşıyor. Buradaki vatandaşlarımız bize dönüşüm talebinde bulundu. Şimdi buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kardeşlerimizin talebi doğrultusunda 6 bin 354 konut ve iş yerinden oluşan bu binaları kentsel dönüşüme alıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
25.04.2023 Gündem
Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, çocukların eğitimi için çalacak!
Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, çocukların eğitimi için çalacak! Antakyalı piyanist Dengin Ceyhan, 6 Şubat felaketi sonrası çocukların eğitim desteği için bir yardım gecesi düzenliyor. 26 Nisan 2023 tarihinde All Saint Moda Kilisesi’nde gerçekleşecek konserde elde edilen gelirin tamamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacak.
3.04.2023 Kültür Sanat
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Sanatçılar öğrencilere eğitim desteği için 'Dayanışma Sahnesi'nde buluşuyor
Sanatçılar öğrencilere eğitim desteği için 'Dayanışma Sahnesi'nde buluşuyor DasDas, Zorlu PSM ve İhtiyaç Haritası, yaşanan deprem felaketinin ardından dayanışma ve birliktelik duygusunu ‘Dayanışma Sahnesi’ne taşıyor.
8.03.2023 Magazin
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 5 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu.
7.03.2023 Gündem
OHAL kapsamında eğitim tedbirleri kararnamesi Resmi Gazete'de
OHAL kapsamında eğitim tedbirleri kararnamesi Resmi Gazete'de Olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen illerde eğitim alanında düzenlemeler yapılamasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.03.2023 Gündem
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
17.03.2023 Ekonomi
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği Deprem bölgesinde yardım çalışmalarını sürdüren T3 Vakfı, çadır kentlerde çocuklara hem moral hem de eğitim desteği vermeye devam ediyor.
1.03.2023 Eğitim
Üniversite öğrencilerine 2 bin TL'lik destek
Üniversite öğrencilerine 2 bin TL'lik destek Körfez Belediyesi'nin üniversite öğrencileri için yapacağı 2 bin TL eğitim desteği başvuruları devam ediyor.
30.01.2023 Ekonomi
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var Türkiye sahte doktor, sahte fizyoterapist ve sahte diş hekimi skandallarını konuşurken, sonra şimdi de sahte akademisyenliğe götüren süreç ortaya çıktı. İnternet siteleri, ‘doçentlik’ makaleleri yazdıklarını belirten şirketlerin reklamlarıyla dolu. Ücretler 6 bin dolara kadar çıkarken kredi kartına 12 taksit bile yapılıyor. O kadar ki bu yolla profesör olan dahi var...
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitim desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.