Eğitim Yardımı

Eğitim Yardımı

Son dakika eğitim yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitim yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitim yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitim Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitim yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.341 eğitim yardımı haberi bulunmuştur. Tüm eğitim yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde!
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde! İhtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burs Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) eğitim yardımları. 8 ay (Ekim-Mayıs) boyunca verilir. 2023-2024 dönemi başvurularının tamamlanması ardından başvuru yapanlar sonuçları beklemeye başlamıştı. İşte VGM üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum…
21.11.2023 Eğitim
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023 Mart ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı ve Çoklu Doğum Yardımı kalemlerinde 466,1 milyon TL sosyal destek ödemesi yapıldığını açıkladı.
29.03.2023 Ekonomi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve UNICEF ile çeşitli kurumların iş birliğinde yürütülen 'Mülteciler İçin Şartlı Eğitim Yardımı' programıyla, 81 ilde 811 binden fazla çocuğa eğitime erişim, 15 ilde 170 binden fazla çocuğa da koruma hizmetlerine erişim imkanı sağlandı.
12.12.2022 Eğitim
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı!
VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı! Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru işlemleri 21 Kasım’da başladı, 30 Kasım’da sona erecek. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, sonuç duyurusunu beklerken henüz başvuru yapmayan öğrenciler ise VGM burs başvurusu hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar?
26.11.2022 Eğitim
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2'nci Dünya Savaşından sonra yaşanan en büyük göç dalgasına sebep olan bu savaşta Türkiye, sığınmacılara yönelik insani yardım çalışmalarına uluslararası toplumun verdiği desteğe nispetle daha yüksek bir oranda katılmış ve kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır" dedi.
22.11.2022 Siyaset
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, şehit çocukları ile harp ve vazife malulleri ve çocuklarına 136 milyon liralık eğitim ve öğretim yardımı yapacak. 2022-2023 eğitim öğretim dönemine ait eğitim ve öğretim yardımı miktarları belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de ödemelere ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
21.10.2022 Ekonomi
Ahbap burs başvurusu nasıl yapılır? Ahbap üniversite bursu şartları nelerdir, Ahbap bursu ne kadar?
Ahbap burs başvurusu nasıl yapılır? Ahbap üniversite bursu şartları nelerdir, Ahbap bursu ne kadar? Ahbap üniversite burs başvurusu 2022 başladı. Ahbap ihtiyaç sahibi öğrencilere 9 ay boyunca eğitim yardımı yapacak. Gerekli belgeleri internet üzerinden istenilen tarihte kuruma ileterek başvurularını gerçekleştirecek öğrenciler bursun detaylarını araştırıyor. Son başvuru tarihi 21 Ekim. Peki AHBAP burs başvurusu nasıl yapılır, AHBAP burs başvuru şartları nelerdir? Ahbap öğrenci bursu ne kadar?
18.10.2022 Eğitim
Devletten eğitim yardımı! İlkokul, ortaöğretim, üniversite öğrencilerine 2 bin 800 liraya varan ödeme
Devletten eğitim yardımı! İlkokul, ortaöğretim, üniversite öğrencilerine 2 bin 800 liraya varan ödeme Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Sosyal Ekonomik Destek Hizmeti ile ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının yanında bakımını imkan sağlanması amacıyla sosyal hizmet desteği sağlıyor. Destek kapsamında okul öncesi çocuk için 1.584 TL, ilköğretime devam eden çocuk için, 2 bin 376 TL, ortaöğretime devam eden çocuk için 2 bin 535, yüksek öğretime devam eden çocuk için de 2 bin 852 TL ödeme yapılıyor. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti nedir, başvuru nasıl yapılır? Sosyal ve Ekonomik Destek kimlere verilir, şartları nedir? İşte detaylar…
16.10.2022 Eğitim
VGM burs başvurusu 2022-20233 ne zaman, ne kadar? Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları nasıl yapılır, başvuru tarihleri açıklandı mı?
VGM burs başvurusu 2022-20233 ne zaman, ne kadar? Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları nasıl yapılır, başvuru tarihleri açıklandı mı? 2022-2023 VGM burs başvurusu ne zaman, VGM burs başvuru tarihi açıklandı mı? VGM burs başvurularıyla ilgili yapılan araştırmalar devam ediyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen VGM burs başvuruları 2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla beraber arttı. Peki, Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları nasıl yapılır, Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) bursu ne kadar?
4.10.2022 Eğitim
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları Üniversite ve yurt kayıtlarının tamamlanmasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğünce (VGM) verilen yükseköğrenim burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. VGM burs başvuruları, müdürlüğün internet sitesinden başvuru formu doldurulması suretiyle yapılıyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, VGM burs başvuruları için şartlar araştırılıyor. Peki, Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? VGM burs şartları ne? İşte detaylar…
17.09.2022 Eğitim
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır?  İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek!
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek! 500 TL yardım başvurusu başladı! İBB’nin hayata geçirdiği ‘Sen Oku Diye’ projesine başvurular başladı. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilerin eğitimleri için sağlanan destek ile 100 bin kişiye 500 TL maddi katkı sağlanacak. ‘Sen Oku Diye’nin başvuruları 9 Ekim’e kadar yapılabilecek. Peki, Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB eğitim yardımı başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Eğitim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
Eğitime 7.5 milyar liralık sosyal yardım
Eğitime 7.5 milyar liralık sosyal yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu, 2022 yılının sonuna kadar yapılacak eğitim alanındaki sosyal yardımların 7.5 milyar lirayı bulacağını belirtti.
8.09.2022 Eğitim
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor Devlet destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek kapsamı genişletildi. Ödeme miktarı artırıldı. Ayrıca yeni sosyal yardım kalemleri de uygulamaya girecek. Destek paketi ile ilgili detaylar ekim ayında açıklanacak.
7.09.2022 Ekonomi
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır?
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs desteği bu yıl da devam edecek. 2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılında "Genç Üniversiteli" eğitim desteği başvuruları alınacak. İBB burs başvuruları öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? İBB Genç Üniversiteli Eğitim yardımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
3.09.2022 Eğitim
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi Paralar hesaplara yatırılıyor. İki ayda bir ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından duyurdu. Mayıs ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı olmak üzere toplamda 295 milyon TL ödeme yapılacak. Destekler 28 Mayıs'a kadar hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.
26.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden... Yüz binler bekliyordu. Nakdi destek ödemeleri tek tek yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Üç destek ödemesi birden yapılıyor. Para desteğinde ödemeleri 28 Mayıs'ta tamamlanacak. Bakan Yanık detaylar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
25.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet destekleri artarak devam ediyor. Birçok kişi talepte bulunması durumunda destek ödemelerinden yararlanıyor. Pandemi döneminde başlayan nakdi destekler sürüyor. Ayrıca Ramazan dolayısı ile de ihtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Dezavantajlı olan kişilere de para yardımı sağlanıyor. Doğal gaz tüketim desteği ve elektrik yardımı da faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. İlk kez bu sene uygulanmaya başlayan doğal gaz desteğinde ödemeler başladı. Bakan Yakın yaptığı açıklamada destek ödemeleri ile ilgili, “Mart ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6,6 milyar TL’yi aşan nakdi yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu...
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu... Doğal gaz fatura desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Doğal gaz yardımı ile ilgili başvuru tarihi belli oldu. Hane başına 450 lira ile 1150 lira arası destek verilecek. İhtiyaç sahiplerine yönelik ısınma desteği kapsamında yapılacak olan doğal gaz fatura desteği sayesinde 4 milyon haneye yardım sağlanacak. Doğal gaz desteği başvuru tarihi belli oldu. İhtiyaç sahiplerine doğal gaz yardımı için başvurular yarın başlıyor. Doğal gaz ödemeleri, mart ve ekim olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilecek. Doğal gaz desteği ile ilgili tüm detaylar...
17.02.2022 Ekonomi
Elektrik fatura desteği ile ilgili flaş açıklama! 206 lira...
Elektrik fatura desteği ile ilgili flaş açıklama! 206 lira... Vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için devlet destekleri artarak devam ediyor. Elektrik yardımından barınma yardımına, evde bakım yardımından sosyal ekonomik desteklere Genel Sağlık Sigortası yardımından eğitim yardımına kadar birçok başlıkta destek yardım yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 4 milyar 897 milyon TL nakdi yardımda bulunduklarını açıkladı. Bakan Yanık, düzenli sosyal yardım programlarından faydalanan hanelere ocak ayı içerisinde 143 milyon TL Elektrik Tüketim Desteği verdiklerini ifade etti. 2022 yılında hanelere elektrik tüketim desteğinin üst limit tutarı 206 liraya yükseltilmişti.
12.02.2022 Ekonomi
En düşük maaş 5.000 TL! Ek ödemeler belli oldu, gece zammı, direksiyon primi, bayram yardımı ve...
En düşük maaş 5.000 TL! Ek ödemeler belli oldu, gece zammı, direksiyon primi, bayram yardımı ve... İmzalar atıldı. Asgari ücret bekar bir çalışan için 5 bin lira olarak belirlendi. Ayrıca pek çok ek ödeme de devreye alındı. Gece çalışanlara gece zammı, şoför olarak çalışanlara direksiyon primi, tüm çalışanlara bayram yardımı gibi ödemelerin yapılacağı duyuruldu. CHP'li Turgutlu Belediyesinde 2022 yılında bekar bir çalışan için en düşük asgari ücret net 5 bin TL oldu. Sendika ile yapılan yeni sözleşmeye göre çalışanlara maaşın yanında birçok destek verilirken, aralarında en dikkat çekeni ise hac görevini yerine getirmek isteyen çalışanların hac süresince ücretli izinli sayılması oldu.
2.02.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitim yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.