Gazete Vatan Logo
Magazin Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi!

Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi!

Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu. Alişan güzel haberi "Geldi babasının aşkı, çok şükür" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı, kızının fotoğraflarını izni olmadan sosyal medyada paylaşanlara isyan etti.

Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi!

Alişan-Buse Varol çiftinin ikinci çocukları Eliz bu sabah dünyaya geldi.

Alişan, “Geldi babasının aşkı geldi çok şükür” notuyla müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

YAZIKLAR OLSUN!
Ünlü şarkıcı kızının fotoğraflarını izin almadan sosyal medyada paylaşanlara böyle isyan etti:
En yakınlarım birkaç kişiye fotoğraf atıyorum... O da alıyor hikayesine atıyor. Ve ben, doğalı yarım saat olmuş bebeğimi yeni görüyorum her yerde... Yazıklar olsun!
GEL KIZIM BEKLİYORUZ
Ünlü şarkıcı dün duygularını böyle ifade etmişti:
O gece bas¸ladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak’ı verdi.. S¸imdi ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılıcak..Seni bekliyoruz kızım, annen baban ve bu¨tu¨n ailen hep birlikte seni kucaklamak ic¸in sabırsızlanıyoruz.. Yarın bizim ic¸in yepyeni bir sayfa ac¸ılacak...Beni evlendigˆimiz gu¨nden beri du¨nyanın en mutlu kocası yapan as¸kıma Buse Varol'a kucagˆıma aldıgˆım gu¨n babalıgˆı bana tattıran ogˆluma ve ailemize tes¸ekku¨r ederim.. Bu mutluluğu bana ikinci kez yas¸atmayı nasip eden Allahım'a binlerce s¸u¨ku¨rler olsun.. Sizlerden de ricam bir hayırlı olsun bir de dua.. Gel kızım bekliyoruz
“Dostlar Mahallesi” dizisinin setinde tanışan ikili aşklarını kısa sürede nikah masasına taşıdı. 2018’de evlenen çift 2019’da da oğulları Burak’a kavuştu.

Haberin Devamı