Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi

Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi

Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.

Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi

Şarkıcı Alişan'la 'Dostlar Mahallesi' adlı dizinin setinde tanışan ve bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, 2019'un şubat ayında oğlu Burak'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. 2020 yılında da kızları Eliz'i kucaklarına alan Buse Varol ile Alişan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor.

 

BABASINDAN KORKUTAN HABER

Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol Tektaş, aldığı haberle sarsıldı. Buse Varol Tektaş'ın babası Ramis Varol, kalp krizi geçirdi.

 

“ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Çiftin yakın arkadaşı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda "Benim güzel kalpli gelinim büyük geçmiş olsun. Babacığı kalp krizi geçirdi acil şifalar diliyorum, hep yanındayım" ifadelerine yer verdi.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Buse Varol Tektaş da Akalın'a "Canım Allah razı olsun" sözleriyle karşılık verdi.

Ramis Varol’un sağlık durumuyla ilgili ünlü çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

KARDEŞ ACISI

Öte yandan ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, 21 Temmuz'da koronavirüse yenilmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ardından ikinci kez ölüm haberi ile yıkılmıştı. Şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin de Tektaş'tan sekiz gün sonra hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı