Kardeş

Kardeş

Son dakika kardeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kardeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kardeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.870 kardeş haberi bulunmuştur. Tüm kardeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı’ndan Pakistan’a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’da meydana gelen sel nedeniyle can kayıpları nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
17.04.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin
Etkisi 2 gün sürecek, 83 yıl sonra aynı burçta buluşuyorlar! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Yolculuk kazalarına, kardeş iletişimlerine dikkat
Etkisi 2 gün sürecek, 83 yıl sonra aynı burçta buluşuyorlar! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Yolculuk kazalarına, kardeş iletişimlerine dikkat Geçmiş travmalarla yüzleşme zamanı geldi! Merkür ve Şiron'un birlikte hareket ettiği bu 2 günlük süreçte, zihinsel iyileşme fırsatı yakalanıyor. Astrolog Dinçer Güner “83 yıl sonra yine aynı burçta bir araya geliyorlar” dedi ve uyarıda bulundu.
13.04.2024 Astroloji
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması Reytinglerde birincilik yarışı her gün devam ediyor. 16 Mart dün akşam kuşağında Yan Oda, Korkma Ben Yanındayım, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekranlara geldi. İşte, 16 Mart 2024 Cumartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
17.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı
Yeşil sahalarda görülmemiş olay! İki kardeş hakem aynı maçta görev aldı Zonguldak’ta Süper Amatör Lig'de Çaycumaspor ile İhsaniyespor arasında oynanan müsabakanın orta hakemliğini Yunus Emre Yüksel yaparken, yardımcı hakemliğini ise kardeşi Emir Yüksel yaptı.
5.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kardeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.