Buse

Buse

Son dakika buse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.309 buse haberi bulunmuştur. Tüm buse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı
Alişan eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı Ünlü şarkıcı Alişan, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Magazin
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor ÜNLÜ teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırıyor.
26.03.2024 Magazin
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Erdoğdu ailesi adına Gülşen Yürür Erdoğdu’nun geride kalan yakınları Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu'na çok amaçlı salon yaptırdı.
21.02.2024 Adana
Buse Arslan'dan samimi açıklama: Aşk bence merak ve huzurdur
Buse Arslan'dan samimi açıklama: Aşk bence merak ve huzurdur Şimdilerde tek kişilik “Schrödinger’in Öteki Kedisi” isimli tiyatro oyununu sahneleyen Buse Arslan, MAG dergisine konuştu.
11.02.2024 Magazin
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı!
Buse Varol hangi dizide oynuyor? Alişan'ın eşi Buse Varol TRT 1 dizisinde başladı! Buse Varol hangi dizide oynuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şarkıcı Alişan ile 2018 yılında evlenen ve pek çok dizide rol alan Buse Varol bu kez TRT 1'in yeni dönem dizisinde rol alıyor. İşte Buse Varol'un yeni dizisi...
13.11.2023 Televizyon
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği...
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği... Yalı Çapkını dizisinde şaşırtan bir haber geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı diziye Pelin ve Zerrin karakterlerinin geri döneceği açıklandı. Üstelik bomba bir değişiklikle... İddiaya göre Pelin hamile bir şekilde Yalı Çapkını'na geri dönüyor.
17.10.2023 Televizyon
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Buse Terim zayıflama sırrını açıkladı! Takipçilerine de kilo verdiriyor
Buse Terim zayıflama sırrını açıkladı! Takipçilerine de kilo verdiriyor Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in, uzun yıllardır fazla kilolarıyla başı dertteydi! İlk zamanlar yanlış uyguladığı beslenme programlarıyla istediği sonuca ulaşamayan Buse Terim, birkaç yıl önce 25 kiloya veda ederek fit bir görüntüye kavuşmuştu. Buse Terim, kilo sorunu yaşayan gençlere tavsiye verdi. İşte değişimi ile dudak uçuklatan Buse Terim'in zayıflama sırrı...
24.09.2023 Magazin
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yer aldığı Yalı Çapkını 2. sezon başlıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak Yalı Çapkını'nda Kaya ve Nükhet de ilk kez görülecek. Ferit ve Seyran düğünüyle başlayacak hikaye. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki...
15.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını Pelo öldü mü? Buçe Buse Kahraman diziden neden ayrıldı?
Yalı Çapkını Pelo öldü mü? Buçe Buse Kahraman diziden neden ayrıldı? Yalı Çapkını Pelin öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri, sezon finalinde deniz atlamıştı. Ferit ve Seyran arasına girmesiyle tepki çeken sahnelere imza atan ve zaman zaman sosyal medyada kendisine eleştiriler yöneltilen Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını dizisinden neden ayrıldı? İşte detaylar...
15.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Buse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.