Demet

Demet

Son dakika demet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.121 demet haberi bulunmuştur. Tüm demet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşında son perde: Olay yargıda Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi devam ediyor. Demet Şener önceki gün görüntülendiği Bebek’te nafaka konusunda konuşmak istemedi; ‘Olay yargıda’ dedi.
25.04.2024 Magazin
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim'
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim' Demet Akalın kiracısıyla yaşadığı polemiği canlı yayında anlattı. 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına tepki gösteren Akalın, "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.
24.04.2024 Künye
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu 12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Adana
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı? Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki bu akşam Bahar yeni bölüm var mı? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...
23.04.2024 Gündem
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Uzman isim açıkladı! Sağlıklı bayram menüsü örneği
Uzman isim açıkladı! Sağlıklı bayram menüsü örneği Sağlıklı bayram menüsü örneği açıklayan Beslenme ve Diyet Bölümü Diyetisyen Demet Sayar Kulengir, ‘Bayramı sağlıkla kutlayın’ çağrısında bulundu. Kulengir, "Şerbetli ve ağır tatlılar yerine, meyve bazlı hafif tatlıları tercih edin. Her tatlı sonrası bol su içmeyi unutmayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi' Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.
6.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü Kınalı Bebek şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes’in kendisine yaptığı teklifi ilk kez anlattı. Hikaye dinleyenleri şaşkına çevirdi.
27.03.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında konuşan Erdoğan "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti! Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024 Magazin
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
6.03.2024 Magazin
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı"
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı" Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. İki kez yanlış ameliyat yapan doktorun ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Adana
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’ Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu 55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024 Vitrin
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler?
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi için geri sayım başladı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un başrollerinde olduğu dizi güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Show Tv'de yayınlanacak Bahar: Uyanmaya hazır mısın konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte Bahar dizisi ile ilgili bilgiler
6.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.