Demet Evgar

Demet Evgar

Son dakika demet evgar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demet evgar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demet evgar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Evgar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet evgar gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 demet evgar haberi bulunmuştur. Tüm demet evgar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
6.03.2024 Magazin
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler?
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi için geri sayım başladı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un başrollerinde olduğu dizi güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Show Tv'de yayınlanacak Bahar: Uyanmaya hazır mısın konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte Bahar dizisi ile ilgili bilgiler
6.02.2024 Magazin
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı Kızı Mavi'yi geçtiğimiz aylarda kucağına alıp anne olmanın heyecanını yaşayan Demet Evgar, son paylaşımıyla olay oldu. Estetiğin dozunu kaçıranları tiye alan Evgar, yüzünü filtrelerle tanınmaz hale getirdi.
20.02.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti...
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti... Ünlü isimler, önceki akşam Cadılar Bayramı’nı özel partilerle kutladı. Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti.
2.11.2022 Magazin
Demet Evgar: Tarlada yorulduğum kadar hiçbir işte yorulmamışımdır
Demet Evgar: Tarlada yorulduğum kadar hiçbir işte yorulmamışımdır 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'ne özel olarak gerçekleştirilen hasat etkinliğinde boy gösteren ünlü oyuncu, sürdürülebilir ve yenileyici tarım uygulamalarını anlattı.
17.10.2022 Künye
Demet Evgar anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına aldı
Demet Evgar anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına aldı Ünlü oyuncu Demet Evgar ile Levent Babataş çifti, Mavi ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı. Evgar ve Mavi bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
18.08.2022 Magazin
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
14.08.2022 Magazin
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt 'Poyraz Karayel' dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.06.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Demet Evgar: Muhtemelen kızımı köy okuluna yazdırırım
Demet Evgar: Muhtemelen kızımı köy okuluna yazdırırım Kızı 'Mavi'yi kucağına almak için gün sayan Demet Evgar, samimi açıklamalarda bulundu. "Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım" diyen ünlü oyuncu, "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak" ifadelerini kullandı
7.06.2022 Magazin
Demet Evgar'dan karnı burnunda pozlar!
Demet Evgar'dan karnı burnunda pozlar! 'Mavi' adını vereceği kızını kucağına almak için gün sayan Demet Evgar'dan yeni fotoğraflar geldi. Yaklaşık 7.5 aylık hamile olan Evgar, masaj sonrası pozlarını Instagram'dan paylaştı
6.06.2022 Magazin
Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı!
Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı! Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Evgar ve Babataş çifti, basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı.
22.05.2022 Magazin
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı!
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı! Geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesinde boy gösterdi. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı 6 aylık hamile olan ve geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesi yaptı. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyaya büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan anneliğe geçiş kutlaması!
Demet Evgar'dan anneliğe geçiş kutlaması! Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterini canlandıran ve bir süredir ekranlardan uzak olan Demet Evgar, hamileliğinde altıncı aya girdi. Heyecanı günden güne artan güzel oyuncu, 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' gerçekleştirdi.
10.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan ayna pozu!
Demet Evgar'dan ayna pozu! Uzun yıllardır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz ay aile arasında yapılan nikâh töreniyle dünyaevine giren ve kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.04.2022 Magazin
Demet Evgar kızına vereceği isme karar verdi!
Demet Evgar kızına vereceği isme karar verdi! Ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz günlerde 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci Levent Babataş ile aile arasında sade bir nikah töreniyle dünyaevine girmişti. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Demet Evgar'ın kızına vereceği isim merak konusuydu. Ünlü oyuncunun kızına vereceği isim belli oldu...
6.04.2022 Magazin
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi!
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi! Ünlü oyuncu Demet Evgar, altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. 3.5 aylık hamile olan oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Demet Evgar ve Levent Babataş’ın düğünü ise yazın gerçekleşecek.
20.03.2022 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Evgar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet evgar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.