Konser

Konser

Son dakika konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.836 konser haberi bulunmuştur. Tüm konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardı
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardıİbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermişti. Ünlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!
25.07.2024Magazin
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yok
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yokŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu tepki çekmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta konser veren Avşar, röportajla ilgili konuştu.
23.07.2024Magazin
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’58’inci yaşını da kutlayan Yıldız Tilbe önceki akşam Alaçatı’da konser verdiği bir mekanda anne ve babası hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
18.07.2024Magazin
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Hastaneden taburcu oldu! İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama gözyaşlarıyla geldi: “Allah bitti demeden bitmez!”
Hastaneden taburcu oldu! İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama gözyaşlarıyla geldi: “Allah bitti demeden bitmez!”Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda geçtiğimiz günlerde konser veren İbrahim Tatlıses, "Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" açıklaması yapmıştı. Operasyon geçiren Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Son olarak 72 yaşındaki Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, "Allah bitti demeden bitmez" dedi.
15.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses helallik istemişti! Ameliyat sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı
İbrahim Tatlıses helallik istemişti! Ameliyat sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktıİbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermişti. Ünlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!
14.07.2024Magazin
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu merak ediliyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor?
12.07.2024Gündem
Gaziantep'te parkların güvenliğini atlı polisler sağlıyor
Gaziantep'te parkların güvenliğini atlı polisler sağlıyorGaziantep'te Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı olarak geçtiğimiz yılın sonunda kurulan Atlı Polis Grup Amirliğinde görevli ekipler, park, bahçe, mesire alanları ve ormanlarda güvenliği sağlıyor.
8.07.2024Gaziantep
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.07.2024Magazin
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet şişe denk geldi
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet şişe denk geldiVan’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne, şarkı söylediği sırada fırlatılan bir pet şişe isabet etti.
8.07.2024Magazin
KÖFN grubu neden dağıldı? İlk açıklama geldi
KÖFN grubu neden dağıldı? İlk açıklama geldiSalman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından 2018’de kurulan KÖFN, dağıldı.
5.07.2024Magazin
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyor
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ailenin güçlü yarınların, barış ve huzur dolu bir dünyanın teminatı olduğunu vurgulayarak, "Daha yaşanabilir ve müreffeh bir gelecek, sevgi ve şefkat merkezli bir aile yanında güçlenmiş nesiller eliyle inşa edilebilir." dedi.
2.07.2024Gündem
Serdar Ortaç açıklamasıyla şaşırttı! ‘İmam olma yolunda gidiyorum’
Serdar Ortaç açıklamasıyla şaşırttı! ‘İmam olma yolunda gidiyorum’Sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine konu olan Serdar Ortaç, alkolü ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu. Ünlü isim, son konserinde dikkat çeken açıklamalarda bulunarak; çok değiştiğini açıkladı.
26.06.2024Magazin
Serdar Ortaç’ın annesi evlenmesini istemiyor! ‘Takipteyim artık’
Serdar Ortaç’ın annesi evlenmesini istemiyor! ‘Takipteyim artık’Sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminin konuşulan isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, en son yaptığı açıklamada alkolü ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu. Ünlü isim, dün Harbiye'de konser verdi. Oğlunu dinlemeye gelen Nesrin Ortaç’ın, şarkıcıyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
25.06.2024Magazin
Funda Arar içini döktü! ‘Bugünün müzik sektörü eskisi gibi değil, çabuk tüketim var’
Funda Arar içini döktü! ‘Bugünün müzik sektörü eskisi gibi değil, çabuk tüketim var’Birçok sevilen parçaya imza atan başarılı şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz akşam Girne'de bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi ve soruları yanıtladı.
24.06.2024Magazin
Havalimanında mücevherleri çalındı! Derya Uluğ çantasını göremeyince şok oldu
Havalimanında mücevherleri çalındı! Derya Uluğ çantasını göremeyince şok olduÇıkardığı hit şarkılarla sahneden sahneye koşan Derya Uluğ, hırsızlık şoku yaşadı. Çıkardığı parçalarla listelerin üst sıralarında yer alan sanatçı, Hollanda'daki konser dönüşünde havaalanında yaşadığı hırsızlık olayıyla şok yaşadı.
22.06.2024Magazin
Antik Tiyatro'da konser veren Yıldız Tilbe mezarın üzerine çıkmaya çalıştı! Güvenlikler uyardı: Kaldırsınlar oradan
Antik Tiyatro'da konser veren Yıldız Tilbe mezarın üzerine çıkmaya çalıştı! Güvenlikler uyardı: Kaldırsınlar oradanSosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe, son olarak Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Ünlü isim konser sırasında mezarın üzerine çıkmak isteyince güvenlikler tarafından uyarıldı.
20.06.2024Magazin
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığı
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığıKonser maratonuna kısa bir mola veren Simge Sağın, bayram tatilinde soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran popçu, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.
17.06.2024Magazin
Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ayrı düştü! Ünlü sanatçı korumalar eşliğinde arabasına gitti
Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ayrı düştü! Ünlü sanatçı korumalar eşliğinde arabasına gittiKendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'la mutlu bir evlilik sürdüren Özcan Deniz, konser trafiğine ağırlık vererek Çeşme'ye gitti. Eşi de kendisine eşlik eden Deniz sahne bitiminde korumalar eşliğinde mekandan ayrılırken, Dadgar ise konserin bir kısmını dinledikten sonra tek başına mekanı terk etti.
17.06.2024Magazin
Haluk Levent'ten bozuk ses sistemine çözüm: Tribüne çıktı
Haluk Levent'ten bozuk ses sistemine çözüm: Tribüne çıktıÜnlü sanatçı Haluk Levent konser için geldiği Amasya'da stadyumda sahnenin ses sistemi yağmur nedeniyle çalıştırılamayınca tribüne çıkıp okuduğu şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.
15.06.2024Magazin
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Selçuk Balcı da katıldı
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Selçuk Balcı da katıldıKaradeniz müziğinin tanınan isimlerinden Selçuk Balcı, önceki gece arkadaşları ile Etiler'deydi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, Ankara'da yaşadığını, program ve konser olduğu zamanlarda İstanbul'a geldiğini söyledi.
12.06.2024Magazin
Piiz grubunun davulcusu ve arkadaşını darbeden sanığa 4 yıl 3 ay hapis cezası
Piiz grubunun davulcusu ve arkadaşını darbeden sanığa 4 yıl 3 ay hapis cezasıAnkara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada sanık, 'Kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.