Konser

Konser

Son dakika konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.814 konser haberi bulunmuştur. Tüm konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Meclis'te 23 Nisan Milli Egemenlik konseri!
Meclis'te 23 Nisan Milli Egemenlik konseri! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Vatan TV
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda 18 Nisan Perşembe günü ünlü Sanatçı Ferhat Göçer konser verecek.
20.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, 6 Şubat'taki depremlerde yaşamını yitirenlerin anısına "11 İlin Türküsü" konseri düzenlendi.
17.04.2024 Adana
Gündüz sanatsal etkinlik, akşam konser! Portakal Çiçeği Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor
Gündüz sanatsal etkinlik, akşam konser! Portakal Çiçeği Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor Türkiye Kültür Festivali Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, dört bir yanı sergi alanı haline dönüştürülen şehrin en uğrak noktası festivalin merkezi konumundaki Adana Müze Kompleksi oldu.
16.04.2024 Adana
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Fatma Turgut konser verdi.
14.04.2024 Adana
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.