Kinder

Kinder

Son dakika kinder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kinder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kinder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kinder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kinder gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 kinder haberi bulunmuştur. Tüm kinder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu!
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu! İtalya merkezli Ferrero çikolata şirketinin ardından ABD merkezli bir şirkette daha salmonella bakterisi şüphesi üzerine üretim sahalarının kapatıldığı iddia edildi.
28.08.2022 Dünya
Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? Barry Callebaut kimin?
Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? Barry Callebaut kimin? Dünyanın en büyük çikolata üreticilerinden olan Barry Callebaut'un Belçika'daki fabrikasında salmonella bakterisine rastlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
30.06.2022 Sağlık
Salmonella virüsü Kinder'e nasıl bulaştı? Ünlü şirketten açıklama
Salmonella virüsü Kinder'e nasıl bulaştı? Ünlü şirketten açıklama Salmonella virüsü tespit edilen Kinder çikolatalarının üreticisi Ferrero'nun Fransa'daki Genel Müdürü Nicolas Neykov, sağlık skandalının başlamasından bu yana ilk kez konuştu.
28.05.2022 Dünya
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, toplatılma kararı alınan Kinder markalı bazı ürünlerle ilgili marketleri denetledi. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "İstanbul olarak, 750 denetçimizle sahada ürünle ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
22.04.2022 Gündem
İstanbul'da "Kinder" denetimi
İstanbul'da "Kinder" denetimi İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, toplatılma kararı alınan Kinder markalı bazı ürünlerle ilgili marketleri denetledi. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "İstanbul olarak, 750 denetçimizle sahada ürünle ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
22.04.2022 Gündem
Schoko bons nedir? Kinder Schoko Bons neden toplatılıyor, yasaklandı mı, schoko bonsta salmonella virüsü mü var?
Schoko bons nedir? Kinder Schoko Bons neden toplatılıyor, yasaklandı mı, schoko bonsta salmonella virüsü mü var? Tarım ve Orman Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin bildirdiği Kinder ‘Schoko Bons’ markalı ürünlerle ilgili toplatma kararı aldı. Schoko bons nedir? Kinder Schoko Bons neden toplatılıyor, salmonella virüsü nedeniyle yasaklandı mı?
22.04.2022 Sağlık
Kalın bağırsak kanserinin 6 belirtisi
Kalın bağırsak kanserinin 6 belirtisi Kalın bağırsak kanseri, kolonu veya rektumu kaplayan hücrelerin anormal hale gelmesi ve kontrolden çıkması ile meydana geliyor. Bağırsakta bulunan poliplerin mutasyonu ile kalın bağırsak kanseri gelişebiliyor ve bazı kolorektal kanserler herhangi bir belirti vermeyebiliyor. Bu nedenle düzenli kolorektal kanser taramalarının yapılması sorunların erken dönemde saptanıp tedaviye başlanması açısından hayati önem taşıyor. Genel Cerrahi Bölümü’nden Prof. Dr. İsmail Gömceli, kalın bağırsak kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
21.04.2022 Sağlık
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu
21.04.2022 Gündem
Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı’nın Kinder Salmonella salgını kararı!
Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı’nın Kinder Salmonella salgını kararı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nce, 'Kinder' markalı ürünlerin ithalatında tedbiren 'salmonella analizi' sıklığının yüzde 100'e çıkarıldığı bildirildi. Salmonella Typhimurium salgını nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü harekete geçmiş ve Kinder marka ürünlerinin ithalatına analiz zorunluluğu getirmişti. Peki, Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? İşte Salmonella Typhimurium salgını…
21.04.2022 Sağlık
Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı?
Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı? Avrupa’da ortaya çıkan Salmonella krizine karşı Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ikinci bir talimata kadar Kinder markanın ürünlerinin ithalatında yüzde 100 Salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirmişti, Türkiye’den yeni hamle geldi. Peki, Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı?
21.04.2022 Sağlık
Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması!
Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir? Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması! Salmonella nedir, salmonella typhimurium belirtileri nelerdir? Avrupa’da ortaya çıkan ve gittikçe büyüyen Salmonella krizine karşı Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ikinci bir talimata kadar Kinder markanın ürünlerinin ithalatında yüzde 100 Salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirdi. Türkiye’deki Kinder ürünlerine Salmonella analizi yapılacak. Söz konusu gelişmenin ardından “Salmonella Typhimurium nedir, salmonella belirtileri nelerdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Salmonella salgını nedir? İşte salmonella salgını ve Tarım Bakanlığı Kinder Salmonella salgını açıklaması…
21.04.2022 Sağlık
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Belçika'da üretilen 'Kinder' markalı bazı ürünlerde tespit edilen salmonella bakterisine, Türkiye'deki ürünlerde rastlanmadığını duyurdu.
21.04.2022 Gündem
Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir?
Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir? Kinder’in çikolatalarında çıkan bakteri krizinde Türkiye de harekete geçti. Türkiye Kinder marka ürünlerin ithalatında Salmonella analizi yapılmasını zorunlu tuttu. Peki, Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir?
19.04.2022 Gündem
Harun Seçkin kimdir? Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürü hakkında merak edilenler…
Harun Seçkin kimdir? Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürü hakkında merak edilenler… Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Harun Seçkin imzalı yazılı açıklamasında salmonella bakterisine rastlanması nedeniyle Avrupa'da bazı ülkelerde Kinder marka ürünlerin toplatılmasının ardından, Türkiye'de ikinci bir talimata kadar bu ürünlerin ithalatında yüzde 100 salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirdi. Peki, Harun Seçkin kimdir?
19.04.2022 Gündem
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür"
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" Tüm dünya önde gelen gıda üreticilerine ait ürünlerde art arda insan sağlığına zararlı bakteriler tespit edilmesinin şokunu yaşıyor. Kinder Sürpriz çikolatalarında yaşanan salmonella krizinin ardından şimdi de Nestle'nin donmuş pizzalarında tespit edilen E.coli bakterisi gözleri gıda güvenliğine çevirdi. "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" diyen Gıda Mühendisleri Derneği Genel Başkanı Abdussamed Boyu, Türkiye'ye ilişkin de çarpıcı bilgiler paylaştı.
10.04.2022 Gündem
Adana'da askeri araç kazası! 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı
Adana'da askeri araç kazası! 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde jandarma aracıyla otomobilin çarpışması sonucu 2 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı.
9.04.2022 Gündem
Kriz büyüyor! Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrika mühürlendi
Kriz büyüyor! Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrika mühürlendi Belçika Gıda ve Tüketici Ürün Güvenliği Kurumu (FAVV) , ürettiği Kinder çikolata ürünlerinde Salmonella bakterisi bulunan Ferrero şirketine ait fabrikayı geçici olarak kapattı.
9.04.2022 Gündem
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?   İngiltere’de 60’tan fazla çocukta Salmonella tespit edildi. İncelemeler neticesinde çocukların Ferrero’nun ürettiği Kinder Surprise yumurtalarını alıp yedikleri tespit edildi. İngiltere dışında İrlanda, Fransa, İsveç, Almanya ve Hollanda’da da salmonella vakaları görüldüğü ve ürünlerin Belçika’daki fabrikada üretildiği açıklandı. Kinder sürpriz yumurtalarda salmonella virüsü tespit edilmesinin ardından ülkede bazı parti mallar geri çağrıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Salmonella virüsü nedir, ne demek?” ile “Kinder Salmonella hastalığı belirtileri nelerdir?” sorularına yanıt aranıyor. Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hakkında merak edilenler…
6.04.2022 Sağlık
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler…
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler… Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de çok seveni olan Nutella’nın sosyal medya üzerinden bir kullanıcıya verdiği helal yanıtı kısa sürede gündem oldu. Kullanıcı Nutella ürünlerinin helal sertifikalı olup-olmadığını sordu, Nutella’dan ise beklenmeyen bir cevap geldi. Nutella helal değil mi? Nutella helal mi, haram mı? Nutella nerede üretiliyor, içinde neler var?
17.09.2020 Gündem
20 tonluk Nutella ve çikolata taşıyan tır römorku çalındı
20 tonluk Nutella ve çikolata taşıyan tır römorku çalındı Almanya'da içinde 20 tonluk Nutella ve çikolata olan bir tır römorku çalındı. Çalınan 20 tonluk ürünlerin yaklaşık 70 bin euro değerinde olduğunu açıklayan polis, bilgi sahibi olanlardan yardım talep etti. Cumartesi sabahı da 30 tonluk meyve suyu bulunan bir römork çalınmıştı
14.08.2017 Dünya
Dikkat! Burası Türkiye
Dikkat! Burası Türkiye Avrupa Ligi Final Fouru’na ev sahipliği yapan takımlar, şampiyonluğa bir adım daha yakın oluyor. Bu formatta düzenlenen organizasyonda bugüne kadar 6 ekip, kendi seyircisi önünde oynadı ve 4’ü zafere gitti.
19.05.2017 THY Euroleague
THY Euroleauge 4'lü final heyecanı başlıyor
THY Euroleauge 4'lü final heyecanı başlıyor İstanbul'da 19-21 Mayıs'ta düzenlenecek Final-Four organizasyonuyla şampiyonun belli olacağı THY Avrupa Ligi'nde bu sene 4'lü finalde Fenerbahçe, Real Madrid, Olympiakos, CSKA Moskova takımları şampiyonluk için mücadele edecek.
18.05.2017 Fenerbahçe
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor United Biscuit'i 3 milyar dolara satın alan Ülker, dev şirket içinde operasyona başladı.
4.11.2016 Ekonomi
Nutellanın üreticisi Türk fındığını savundu!
Nutellanın üreticisi Türk fındığını savundu! Nutella ve Kinder gibi ürünlerin üreticisi Ferrero SpA, İtalya Ulusal Çiftçiler Konfederasyonunun (Coldiretti), ülkeye ithal edilen tarım ürünleri arasında En tehlikeli 10 gıda listesinde Türk fındığını ilk sıraya alması üzerine bir açıklama yaptı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kinder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kinder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.