Kilimli

Kilimli

Son dakika Kilimli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kilimli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kilimli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilimli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilimli gelişmeleri de dahil olmak üzere 397 kilimli haberi bulunmuştur. Tüm kilimli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Yunan adalarına 7 günlük kapıda vize! Şartlar belli oldu, işte vize ücreti
Yunan adalarına 7 günlük kapıda vize! Şartlar belli oldu, işte vize ücreti Yunanistan’ın Türk vatandaşlarına Ege’deki 10 ada için, kapıda 7 günlük turist vizesi vereceğini açıklamasının ardından, turizm sektörü hareketlendi. Ege'de Rodos, İstanköy (Kos), Sisam (Samos), Sakız (Hios), Meis (Kastelorizo), Sömbeki (Simi), İleryoz (Leros), Limni (Limnos), Midilli (Lesvos) ve Kilimli (Kalimnos)) adalarındaki Yunan turizmciler ve esnaf, Türk vatandaşları için “kapıda vize” uygulamasının üç yılın ardından yeniden başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Öte yandan 7 günlük kapıda vize uygulamasının ücreti ve şartları belli oldu. İşte detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde yaşayan ve daha önce yıkılma tehlikesi olan eşyasız bir evde yaşarken gündeme gelen Fatma Nalbant, eşi Metin Nalbant ve 7 çocuğuyla yerleştirildikleri Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait lojmandan tahliye edildi. Lojman tahliyeden sonra yıkılırken, Metin Nalbant’a kira borcu nedeniyle icra gönderildi. 11 yıla yakın lojmanda otururken kira istenmediğini söyleyen Nalbalt, “Boşalttıktan 15 gün sonra ev yıkıldı. Bir süre sonra bana bir kağıt geldi, 16 bin 300 lira kira borcu nedeniyle icraya verildim, diye. Şaşırdım bir anda. Evin içinde otururken icraya vermediniz de evi boşaltınca, yıkarken mi icraya veriyorsunuz?” dedi.
13.08.2023 Yaşam
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim'
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim' Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ayrıldığı Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesi ile ağır yaralayan Murat Dursun P. (51), adliyeye sevk edildi.
23.05.2023 Yaşam
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçilerden 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Öğrenci servisi 100 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 18 yaralı
Öğrenci servisi 100 metreden uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 18 yaralı Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde öğrenci servisinin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 öğrenci öldü, 18 kişi yaralandı.
14.12.2022 Gündem
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek Zonguldak’ta 3 gündür devam eden yağış nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca tezgahlarda fiyatlar yükseldi. Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan, olumsuz hava şartlarının balık fiyatlarını etkilediğini ancak sezondan umutlu olduklarını söyleyerek, "Ekim ayı ucuz balıkla geçecek" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
13 yaşındaki Yavuz, denize kaçan topunu alırken kalp krizinden öldü
13 yaşındaki Yavuz, denize kaçan topunu alırken kalp krizinden öldü Zonguldak'ta ailesiyle birlikte geldiği plajda denize kaçan topunu almak isteyen 13 yaşındaki Yavuz Ç., kalp krizi geçirerek denizin içinde yığıldı. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan genç; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
27.08.2022 Yaşam
Denizde kaybolan üniversiteli Hasan Can, aranıyor
Denizde kaybolan üniversiteli Hasan Can, aranıyor Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde dün denizde kaybolan üniversite öğrencisi Hasan Can Güney’i (19) arama çalışmalarına bugün yeniden başlandı.
29.07.2022 Yaşam
Ruhsatsız maden ocağında göçük: 1 işçi öldü
Ruhsatsız maden ocağında göçük: 1 işçi öldü Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen maden ocağındaki göçükte işçi Satılmış Çamlı (42), hayatını kaybetti.
22.07.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'ye çağ atlatan projeler seçkinlerin değil milletin
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'ye çağ atlatan projeler seçkinlerin değil milletin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Devlet aklıyla geliştirdiğimiz projelerimizi milletimizin hizmetine sunuyoruz. Artık Türkiye bir avuç insan için kalkınanların ülkesi değil 84 milyonun Türkiye'sidir. Türkiye'ye çağ atlatan projeler, seçkinlerin değil milletindir" dedi.
17.06.2022 Ekonomi
Ev sahibinin engelli kızına cinsel istismarda bulunan kiracıya 15 yıl hapis
Ev sahibinin engelli kızına cinsel istismarda bulunan kiracıya 15 yıl hapis Zonguldak'ta ev sahibinin yüzde 70 zihinsel engelli 59 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Ahmet Sarı (50), 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ahmet Sarı, kararın ardından tutuklandı.
3.06.2022 Yaşam
Poppy Zonguldaktan Londra'ya gitti
Poppy Zonguldaktan Londra'ya gitti   Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ayağının kırılması nedeniyle barınağa alınan sokak köpeğin tedavisini sağlayan tarih öğretmeni Doğan Yıldız (24), köpeğin barınağa dönmemesi için sosyal medyadan sahiplendirme ilanı paylaştı. Londrada yaşayan Kirsty Lucas ilanı görerek köpeği sahiplendi. Poppyi, Zonguldaktan Londraya getirmek için yaklaşık 2 bin sterlin harcadığını söyleyen Lucas, Sahiplenilmese yaşama şansı olmayacak bir köpeği kurtarmak istedim" dedi.
20.05.2022 Yaşam
Eşini rahatsız etmekle suçlayıp, iş yerinde vurdu
Eşini rahatsız etmekle suçlayıp, iş yerinde vurdu Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde, A.B. (49) eşini telefonla rahatsız ettiğini ileri sürdüğü M.G.’yi (30) iş yerinde tabancayla vurarak yaraladı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı
17.05.2022 Yaşam
Ramazan ayında içki masası paylaşımı yapan partili istifa etti
Ramazan ayında içki masası paylaşımı yapan partili istifa etti Zonguldak'ta, CHP'li bir üye 'Bir iftar yemeği de böyle bitti' yazarak, aralarında CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'ın da bulunduğu bir grup partilinin alkol aldığı masayı paylaştı. Tepkiler üzerine fotoğraf sosyal medyadan kaldırılırken, CHP İl Başkanlığı fotoğrafın ramazan ayından önce çekildiğini, üyenin partiden istifa ettiğini açıkladı.
15.04.2022 Gündem
İki yaşındaki çocuk kimyasal maddeyi şeker sanıp içti
İki yaşındaki çocuk kimyasal maddeyi şeker sanıp içti Zonguldak'ta bulaşık deterjanını şeker sanıp tüketen iki yaşındaki çocuk hastanelik oldu.
13.04.2022 Yaşam
Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağında çalışan 11 kaçak göçmen yakalandı
Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağında çalışan 11 kaçak göçmen yakalandı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, ruhsatsız maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı.
23.02.2022 Gündem
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı, o yolda ikinci etap başladı
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı, o yolda ikinci etap başladı Zonguldak'ta ilk etabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Zonguldak-Filyos yolunun ikinci etabında ilk kazma vuruldu. Göbü-Muslu güzergahının ardından tamamlanması planlanan 36 kilometrelik yol ile Filyos'a ulaşım modern hale gelecek.
17.02.2022 Gündem
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi...
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi... Zonguldak'ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos'a kadar devam edecek. Üç etap halinde tamamlanması planlanan yolun ikinci etabının Kilimli ilçesinden Muslu beldesine, üçüncü etabının ise Muslu'dan Filyos'a ulaşacak şekilde tamamlanması bekleniyor.
11.02.2022 Ekonomi
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı Zonguldak'tan Kilimli ilçesine olan mesafeyi 35 dakika kısaltarak 5 dakikaya düşüren tünel ve sahil yolu projesine vatandaşlar ilgi gösteriyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı proje ile yıllık 155,2 milyon lira tasarruf sağlanacak. Karbon salınımı da 4 bin 225 ton azaltılacak.
6.02.2022 Ekonomi
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak Zonguldak- Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile kentte yapımı tamamlanan diğer projeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yerli doğal gazın 2023'te kullanıma sunulacağını belirterek, "Zonguldak, yıllarca taş kömürüyle Anadolu topraklarını ısıttı. Şimdi Zonguldak, doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak" dedi.
5.02.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak
Binali Yıldırım: Zonguldak doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak Zonguldak- Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile kentte yapımı tamamlanan diğer projeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yerli doğal gazın 2023'te kullanıma sunulacağını belirterek, "Zonguldak, yıllarca taş kömürüyle Anadolu topraklarını ısıttı. Şimdi Zonguldak, doğal gazıyla Türkiye'yi, milleti ısıtacak" dedi.
5.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Türkiye'ye söz veriyoruz, çözeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Türkiye'ye söz veriyoruz, çözeceğiz... Zonguldak – Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Zonguldak'tan tüm Türkiye’ye söz veriyoruz. Vesayeti nasıl devreden çıkardık, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek darbecileri nasıl püskürttüysek hayat pahalılığını da çözeceğiz." dedi.
5.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kilimli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilimli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.