Zonguldak

Zonguldak

Son dakika zonguldak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zonguldak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zonguldak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zonguldak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zonguldak gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.817 zonguldak haberi bulunmuştur. Tüm zonguldak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?Ankara'da gelinlik deneyip satın almayanlardan ücret alınacağını kararının ardından büyükşehirlerde uygulama başladı. Peki, gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024?
6.07.2024Ekonomi
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladı
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladıTürkiye'nin pek çok noktasında vatandaşlar, gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesini cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı ışık hüzmesinin meteor olduğunu açıkladı.
5.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 140 ilçenin kaymakamı değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı! 140 ilçenin kaymakamı değiştiResmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye genelinde 140 ilçenin kaymakamı değiştirildi.
1.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktı
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktıZonguldak'ta, kavşakta 4 kişinin yaralandığı kazada, otomobille çarpışan yolcu otobüsünün şoförünün, 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serenay Göç (28) olduğu ortaya çıktı. Göç'e, kavşağa yaklaşırken hızını azaltmadığı ve hız sınırını yüzde 50 aştığı gerekçesiyle 6 bin 439 lira ceza kesildi, hatalı manevra yapan otomobil sürücü hakkında ise adli işlem yapıldı.
26.06.2024Gündem
Türkiye'nin yeni deprem haritası yayınladı! Ücretsiz kullanıma sunuldu
Türkiye'nin yeni deprem haritası yayınladı! Ücretsiz kullanıma sunulduZonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çözüm ortaklarıyla harita üzerinden seçilen noktanın zemin bilgilerini gösteren internet tabanlı Deprem Bilgi Sistemi uygulamasını geliştirdi.
22.06.2024Gündem
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?Kurban Bayramı devam ederken kurbanlarını kesenler etlerini kıyma olarak değerlendirmek için kasapların yolunu tuttu. Peki, Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
19.06.2024Gündem
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandı
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandıMeteoroloji yeni haritayı paylaştı. 4 kent için sarı alarm verildi. Dün İstanbul dahil birçok kentte sağanak, dolu, şiddetli yağmur etkili olmuştu, yetkililer sıcaklıkların 6 derede daha düşeceğini duyurdu. Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzincan, Tunceli ve Erzurum çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor. Peki arife günü yani bugün ve Kurban Bayramı boyunca hava nasıl olacak? İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
15.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Deprem riskinin en fazla olduğu il açıklandı! 'Kırılmamış faylar var'
Deprem riskinin en fazla olduğu il açıklandı! 'Kırılmamış faylar var'Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, uzay teknolojileri kullanarak yaptıkları yazılım ile Türkiye'deki yer hareketlerini gözlemlediklerini belirtti. Kutoğlu, "Diğer fayları konuşurken İzmir ve yakın çevresindeki illerdeki bu tehditleri göz ardı etmemek lazım. Bana sorarsanız en yakın tehlike, en yüksek risk bu bölgede gözüküyor" dedi.
12.06.2024Gündem
Zonguldak'ta göçükte ölen madenci son yolculuğuna uğurlandı
Zonguldak'ta göçükte ölen madenci son yolculuğuna uğurlandıZonguldak’ta dün maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden maden işçisi Tevfik Soy (33) memleketi Bartın’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Madencinin eşi Gülbahar Soy, evin önünde tabutun üzerine Türk bayrağı serdi. Tevfik Soy'un daha önce Bartın Belediyesi’nde elektrik teknikeri olarak çalıştığı, 2019 yılında kura ile Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na (TTK) girerek maden ocağında çalışmaya başladığı öğrenildi.
5.06.2024Gündem
Zonguldak'ta maden ocağında göçük!
Zonguldak'ta maden ocağında göçük!Zonguldak’ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na bağlı Gelik Müessesesi'ndeki maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan Tevfik Soy ve Harun Kara isimli 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.
4.06.2024Gündem
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildi
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildiTürkiye Futbol Federasyonu; Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na ilişkin tescil kararını resmen açıkladı.
4.06.2024Süper Lig
TBMM Komisyonu Başkanı Varank: Sokaklarımızı insanlar için de daha yaşanabilir hale getireceğiz
TBMM Komisyonu Başkanı Varank: Sokaklarımızı insanlar için de daha yaşanabilir hale getireceğizSaldırgan, başıboş köpeklere çözüm bulunmasıyla ilgili konu, gündemdeki yerini koruyor. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Sokaklarımızı insanlar için de çok daha yaşanılabilir bir hale getirmiş olacağız.” dedi.
25.05.2024Gündem
Türkiye her yıl olduğu gibi bu sene de dünyada üçüncülüğünü korudu!
Türkiye her yıl olduğu gibi bu sene de dünyada üçüncülüğünü korudu!Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Türkiye'nin mavi bayrakta dünya 3'üncülüğünü koruduğunu belirtti. Bakan Ersoy, "Ülkemizden bu yıl 567 plaj, 27 marina, 18 turizm teknesi ve 9 bireysel yat mavi bayrak almaya hak kazandı. En çok mavi bayrak sahibi ülkeler sıralamasında dünya 3'üncülüğümüzü bu sene de koruyoruz" dedi.
23.05.2024Gündem
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildi
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildiZonguldak'ın Çaycuma ilçesinde R.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla İstanbul'da polis tarafından yakalanan 2 şüpheliden, bu kente götürülürken Kocaeli’de ekip otosunda Metin Sucu'nun (49) ölümüne, A.G.’nin (50) de yaralanmasına ilişkin tutuklu yargılanan 2 polis memuru ve 1 bekçi hakkında karar verdi.
22.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonlarıSon 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına afResmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Erol Özkasnak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Avni Yılmaz, Hacı Sülük ve Sevda Yüksel'in cezalarına Cumhurbaşkanı tarafından af getirildi.
16.05.2024Gündem
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı!
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı!Ana vatanı Çin olan, Türkiye'de ilk kez 2014’te Yalova'da ortaya çıkan, halk arasında 'katil arı' ya da 'gal arısı' olarak bilinen 'Dryocosmus kuriphilus' türü böcekler Zonguldak ve Bartın'da görüldü. Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Yafes Yıldız, "Biyoteknik mücadele kapsamında sarı malt özüyle kombine ettiğimiz sarı yapışkan tuzaklarımızı geçtiğimiz yıl bölgemizde kullanmaya başladık, bundan da başarılı sonuçları aldık" dedi.
15.05.2024Gündem
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacakAnnesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024Vitrin
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024Gündem
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli olduOlağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024Ekonomi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi Aksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zonguldak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zonguldak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.