Kepçe

Kepçe

Son dakika kepçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 943 kepçe haberi bulunmuştur. Tüm kepçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne geçti. Alkışlar eşliğinde kepçeye binen Başkan Aydar, ilk icraatı için kazmayı vurdu.
5.04.2024 Adana
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, alzaymır hastası Osman Yoğurtoğlu'ndan (76) bir gündür haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
5.03.2024 Adana
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Kutup Yıldızı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutup Yıldızı (Polaris) Nasıl Bulunur?
Kutup Yıldızı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kutup Yıldızı (Polaris) Nasıl Bulunur? Kutup Yıldızı, Küçük Ayı takımyıldızında bulunan Polaris’tir. Doğrudan Dünya'nın kuzey gök kutbu üzerinde bulunmaz, ancak çok yakındır. Kuzey yarımkürede, Polaris'i Küçük ayıyı referans olarak kullanarak belirlemek kolaydır.
30.01.2024 Gündem
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı Antalya'da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.
25.01.2024 Gündem
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları yapan iş makinesi, tipi nedeniyle 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada operatör Necati Şen (40) ile mezrada kalan koyunlarını almak için geldikleri noktada kar ve tipi başlayınca tekrar iş makinesiyle dönüşe geçen Mustafa Taşdemir (40), Yasin Taşdemir (27) ve Raif Aydın (45) hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri… Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı yapıldı. Gelinler bugün Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı ile birincilik mücadelesi verecek. Gelinim Mutfakta Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı tarifi ise merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kurbağa bacağı nasıl yapılır? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
5.12.2023 Televizyon
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı
İş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı İzmir'in Konak ilçesinde, iş makinesi operatörü tartıştığı işçileri kepçeyle kovaladı. O anlar, cep telefonuyla görüntülendi.
27.11.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023 Yaşam
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü!
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü! Denizli’de kepçe operatörünün sabaha karşı, elindeki sigarayla oturduğu apartmana girmesinin ardından korkunç bir patlama meydana geldi. Kepçe operatörü yaralandığı patlamanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda dükkanın camının patladığı, yakındaki bir galeride bulunan otomobillerin hasar aldığı patlamanın yaşandığı apartmanın bodrumunda kaçak kazı malzemeleri ele geçirildi.
14.05.2023 Yaşam
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Ukrayna'daki savaştan kaçıp Rönesans Rezidans'a yerleşen Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, Zakhar Gladki'den (11) ise hala haber alınamadı. Gladki'nin yakını Alona Sevgi Taşçı, "Zakhar için Yulia'dan DNA örneği alınmadığını öğrendik. Bu yüzden babasından DNA örneği alınması gerekiyor. Savaş sebebiyle Mikhail de sınırı geçmek için izin almaya çalışıyor. O da savaşta yaralandı ancak buna rağmen gelmek için çabalıyor" dedi. 
19.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kepçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.