Kadın Terörist

Kadın Terörist

Son dakika kadın terörist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın terörist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın terörist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Terörist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın terörist gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.748 kadın terörist haberi bulunmuştur. Tüm kadın terörist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini duyurdu. Kadın terörist, kahraman askerlerin kendisine nasıl davrandığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
5.08.2023 Gündem
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda Konya'da PKK/KCK terör örgüt mensubu 1 kadın terörist eylem hazırlığı içerisindeyken yakalandı.
25.02.2023 Gündem
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2015 yılında polis aracına atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Elif Şimşek’in katilinin, PKK’ya yönelik 20 Ocak’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp, tutuklanan 10 şüpheliden R.B. adlı kadın terörist olduğu ortaya çıktı.
26.01.2023 Gündem
Terörist Albashır'ı Antakya'dan alıp Ceyhan'a götürmüşler
Terörist Albashır'ı Antakya'dan alıp Ceyhan'a götürmüşler İstiklal Caddesi'ne bomba bırakan kadın terörist Ahlam Albashır'ın Hatay'dan ülkeye girmesine yardım eden iki şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerden birinin insan kaçakçılığı yaptığını, Albashır ve firari şüpheli Bilal Hasan'ı Antakya'dan araç ile alıp Ceyhan'a götürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
20.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısın gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashır'in, olaydan sonra yakalandığı evin kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas'ın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Ahmet Jarkas kardeşleri ile annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu arada teröristin kaçarken elinde bulunan güllerin sırrı da çözüldü.
16.11.2022 Gündem
Beyoğlu'ndaki terör saldırısıyla ilgili soruşturmada yeni gelişme: İfadelere başlandı
Beyoğlu'ndaki terör saldırısıyla ilgili soruşturmada yeni gelişme: İfadelere başlandı İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde yakalanan şüphelilerin ifade işlemlerine başlandı.
15.11.2022 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili flaş açıklama! 4 aylık kalleş plan, detaylar ortaya çıktı
Taksim saldırısıyla ilgili flaş açıklama! 4 aylık kalleş plan, detaylar ortaya çıktı Taksim İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırının faili Suriye uyruklu Ahlam Albashir olaydan 10 saat sonra Küçükçekmece’de yakalandı. PKK/PYD tarafından yetiştirildiğini söyleyen kadın terörist, Afrin-İdlip üzerinden Türkiye’ye kaçak yollarla girdiğini anlattı. Saldırganın dört ay önce başka bir teröristle Türkiye’ye geldiği ve saldırı sonrası Yunanistan’a kaçma talimatı aldığı ortaya çıktı.
15.11.2022 Yaşam
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı!
Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda kahraman bekçinin teröristlerle böyle çatıştı! Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıda bir bekçinin teröristler ile çatıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışma sırasında vurulan teröristlerin üzerindeki bombayı patlatmasıyla olay yerindeki araç alevler içinde kaldı.
28.09.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı
Polisevi saldırısıyla ilgili 22 kişi gözaltına alındı Mersin'de 1 polis memurunun şehit olduğu, biri polis 2 kişinin de yaralandığı polisevine düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yürütülen çalışmalarda 22 kişi gözaltına alındı.
28.09.2022 Gündem
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düştü. İçişleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca Bakanlık, polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneğinin de kontrollü bir şekilde patlatıldığı bilgisini paylaştı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu belirtildi.
27.09.2022 Gündem
İstanbul'da kılık değiştiren kadın terörist havalimanında yakalandı
İstanbul'da kılık değiştiren kadın terörist havalimanında yakalandı İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda, kırsaldan gelen bölücü terör örgütü PKK üyesi bir kadın terörist yakalandı. Örgüt kamplarında silahlı eğitim gördüğü belirlenen ve “terör örgütü üyesi olmak” suçundan güvenlik birimlerince arandığı belirlenen PKK mensubu kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.09.2022 Gündem
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu İkna yoluyla teslim olan ve Batman’da ailesiyle buluşturulan PKK'lı kadın terörist, terör örgütünün iç yüzünü anlattı.
6.08.2022 Gündem
Afrin'i kana bulamak üzereyken yakalanmıştı! Canlı bombanın ifadesi ortaya çıktı
Afrin'i kana bulamak üzereyken yakalanmıştı! Canlı bombanın ifadesi ortaya çıktı Afrin'de üzerlerinde patlayıcı düzeneği ile yakalanan canlı bombanın ifadesine ulaşıldı. Terörist, 1500 dolara anlaştığını ve bomba yeleği için kuryelik yaptığını iddia etti.
25.05.2022 Gündem
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı!
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı! Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın terörist yakalandı.
18.05.2022 Gündem
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz İğrenç cinsel istismar ağı! Güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadeleri, bölücü terör örgütü PKK/YPG içindeki kadın ve çocukların acımasızca cinsel istismar ve tecavüze uğradığını bir kez daha ortaya koydu. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, düzenlenen başarılı operasyonlarla ağır darbe alan ve aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu birçok elemanını kaybeden bölücü terör örgütünde kadın ve çocukların uğradığı cinsel istismar ve tecavüz olayları örgütün kirli yüzünü gözler önüne seriyor.
30.12.2021 Gündem
PKK'lı kadın terörist böyle teslim oldu!
PKK'lı kadın terörist böyle teslim oldu! Siirt'te PKK'lı kadın terörist ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu.
3.06.2021 Gündem
DEAŞ'lı terörist Şanlıurfa'da  yakalandı
DEAŞ'lı terörist Şanlıurfa'da yakalandı Terör örgütü DEAŞ'ın kadın bombacısı ve "Terörden Arananlar Listesi"nde gri kategoride yer alan terörist, Suriye'den yurda girmek isterken Şanlıurfa'da yakalandı.
2.04.2021 Gündem
Afrin'de iki kadın terörist, eylem öncesi bombalarla yakalandı
Afrin'de iki kadın terörist, eylem öncesi bombalarla yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörden arındırdığı Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde PKK/YPG üyesi iki kadın canlı bomba, üzerlerindeki bombalarla yakalandı.
1.04.2021 Gündem
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Gara'daki eğitim sorumlusu teslim oldu. Kadın teröristten PKK'nın yapılanması ve terör faaliyetleriyle ilgili flaş itiraflar gelirken tutuklanan terörist örgüt yapılanmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulunurken, halen dağda olan 151 teröristi fotoğraflarından teşhis ederek deşifre etti.
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Terörist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın terörist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.