Kadın Polis

Kadın Polis

Son dakika kadın polis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın polis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın polis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Polis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın polis gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.321 kadın polis haberi bulunmuştur. Tüm kadın polis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti Beşiktaş’ta polisin yılbaşı denetimleri sırasında 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve yanındaki arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Polisin güçlükle durdurduğu otomobilin sürücüsü, araçtan inmemek için uzun süre direndi.
1.01.2024 Gündem
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti Fatih'te tarihi surlarının üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde cinayet aleti olmasından şüphelenilen bir bıçak bulundu.
16.10.2023 Yaşam
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü
İç çamaşırından servet çıktı! Duyanlar şaşkına döndü İstanbul Havalimanı’nda Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirildi.
17.08.2023 Yaşam
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı
İranlı yolcunun iç çamaşırından pırlanta çıktı İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon lira değerinde pırlanta ele geçirdi.
17.08.2023 Yaşam
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Yaşam
Telefon dolandırıcılarına 1 kilo altını böyle teslim etti
Telefon dolandırıcılarına 1 kilo altını böyle teslim etti Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Haber
Herkes intihar edecek sandı! Çıplak ayakla yürüyen kadın itiraf etti
Herkes intihar edecek sandı! Çıplak ayakla yürüyen kadın itiraf etti Eskişehir’de psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen ve Porsuk Çayı kenarında şüpheli hareketlerde bulunan genç kadın polis ekiplerini harekete geçirdi. Kadın, Porsuk Çayı’na balık tutmaya geldiğini söyledi.
9.07.2023 Yaşam
Sosyal medya üzerinden tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi
Sosyal medya üzerinden tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi Antalya’nın Manavgat ilçesinde takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın, sosyal medya üzerinden ürün alan başka bir kadın müşterisinin tacizlerinden kurtulamayınca soluğu poliste aldı. Mağazada polisi karşısında gören saplantılı kadın, iş yerinin üst katında bulunan tuvalete kendisini kilitlerken, tuvaletten kadın polis çıkardı.
5.06.2023 Gündem
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Beyoğlu’nda çocuğuyla yürürken cep telefonunu çaldılar
Beyoğlu’nda çocuğuyla yürürken cep telefonunu çaldılar Beyoğlu’nda yanında çocukla yürüyen kadının cep telefonu, iki kadın tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken polis kimliği tespit edilen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
2.05.2023 Yaşam
10 bin polis alımı başlıyor! 30. dönem POMEM polis alımlarında başvuru tarihleri belli oldu! İşte şartlar
10 bin polis alımı başlıyor! 30. dönem POMEM polis alımlarında başvuru tarihleri belli oldu! İşte şartlar 10 bin polis alımı başlıyor. 30. dönem POMEM başvuru tarihleri açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığ tarafından düzenlenen POMEM giriş sınavını ÖSYM düzenliyor. Ön lisans ve lisans mezunu polis adayları KPSS sınav puanına göre polis üniforması giyme şansına kavuşuyor. Toplam 10 bin polis alımının başvurularının başlayacağı Mayıs 2023 tarihinde (6.800) erkek, (1.200) kadın, önlisans mezunu (1.700) erkek, (300) kadın polis alımı yapılacak. Peki 10 bin polis alımı başvurusu ne zaman? Şartlar neler?
27.04.2023 Gündem
Parkta sızan 2 genç kadın ekipleri alarma geçirdi
Parkta sızan 2 genç kadın ekipleri alarma geçirdi Aydın'ın Efeler ilçesinde iddialara göre alkol aldıktan sonra parkta sızan 2 genç kadın, polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.
25.04.2023 Yaşam
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde sokakta kavga görüntüleri sosyal medyada cep telefonuna yansıyan çiftin O.K. ile eşi B.K. olduğu belirlendi. Polis merkezine götürülen çiftin işlemleri sırasında polise direndiği ve bir kadın polis memurunu yaraladığı ortaya çıktı. Çıkarıldıkları mahkemece haklarında verilen adli kontrol kararına yapılan itirazın ardından, koca O.K. tutuklanarak cezaevine götürüldü.
13.04.2023 Gündem
Kocası yumruklar savurup darbetti, kadın polise vermemek için direndi!
Kocası yumruklar savurup darbetti, kadın polise vermemek için direndi! İzmir'in Bornova ilçesinde bir kadın, bebek arabasındaki çocuğunun gözleri önünde kocası olduğu öğrenilen bir kişi tarafından darbedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin kocasını gözaltına almak istemesi üzerine direnen kadın, polis memurlarına sözlü saldırıda da bulundu.
12.04.2023 Yaşam
26 kadın, İstanbul'daki rezidansta aylarca alıkonulmuş! Polis kurtardı
26 kadın, İstanbul'daki rezidansta aylarca alıkonulmuş! Polis kurtardı İstanbul Bahçelievler’de bir rezidansta zorla tutulan 26 Endonezyalı kadın polis ekiplerince kurtarıldı. Kadınların Birleşik Arap Emirlikleri ve Irak’a gitmek için Türkiye’ye geldikleri ancak burada 3 kişi tarafından cep telefonları ve pasaportlarına el konularak rehin alındıkları öğrenildi.
2.03.2023 Yaşam
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 yıl önce bağlanan araçlarını almaya giden iki sürücü, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. Bayram Erol, "Borcunu ödeyince aracımı almaya gittiğimde otoparkta yoktu. Polise gidince. 'Sizinle birlikte 105 araç kayıp. Biz emniyet olarak bu araçların bulunması için mahkemeye verdik' dedi.
2.02.2023 Gündem
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Avrupa bu Türk'ü konuşuyor! Kadın polislerin hayatını böyle kurtardı
Avrupa bu Türk'ü konuşuyor! Kadın polislerin hayatını böyle kurtardı Avusturya Viyana'da geçtiğimiz ay iki kadın polisi saldırgandan kurtaran Güven Dağ'a, Viyana Polis Departmanı'ndan ödül verildi. Viyana Büyülelçiliği ve Viyana Polisi'nin Facebook hesabından yayınlanan videoda Dağ'a teşekkür edildi.
20.01.2023 Dünya
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti ABD'nin Tennessee eyaleti, büyük bir polis skandalıyla çalkalanıyor. Mesai arkadaşları ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın polis memuru hakkında soruşturma açılırken şoke eden ayrıntılar birer birer ortaya çıkarıldı.
14.01.2023 Dünya
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı
Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan bir erkek, tanıştığı Sarah Richards isimli kadını otel odasına davet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yataktan tek başına uyanan erkek, hayatının şokunu yaşadı. Richards isimli kadın polis tarafından aranınca gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.12.2022 Dünya
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
Bomba provokasyonu yapan kadın tutuklandı
Bomba provokasyonu yapan kadın tutuklandı Eskişehir’de patlama olacağına ilişkin provokatif sosyal medya paylaşımlarında bulunduğu iddia edilen Melek K., ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan tutuklandı.
15.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Polis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın polis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.