Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, "Mısır üzerinden ABD'ye geçmişlerdi. ABD ile adli yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de iade talebimizi illettik. Bugün itibarıyla bize ABD'den cevabi yazı geldi. İstenen belgeler vardı ve bu belgeleri tamamladık" diye konuştu. Tunç, "Dün itibarıyla bu dosya ile ilgili 2 gözaltı gerçekleşti" dedi.
12.03.2024 Gündem
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
11.02.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış Yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gece saatlerinde menajeri acı haberi verdi. 72 saat detayı ortaya çıktı. Öte yandan Metin Uca son röportajında vasiyetini bu sözlerle açıklamış. İşte son dakika haberin detayları...
17.11.2023 Magazin
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Uzunhan'ın yaralandığı olayın görüntüsü ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Uzunhan'ın yaralandığı olayın görüntüsü ortaya çıktı! Bakırköy'de, otomobiliyle hasarlı kazaya karışan Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kaza raporu tutulduğu sırada darbedildi. Futbolcunun darbedildiği anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
23.07.2023 Beşiktaş
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor Geçtiğimiz yıl Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ve belinden sakatlanan Belçim Bilgin, yaşadığı zorlu süreci konuk olduğu programda anlattı. 2018'de 12 yıllık evliliğini sonlandırdığı eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili de konuşan Bilgin, "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna yanıt verdi.
23.06.2023 Magazin
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu Bursa’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuk, organları ile 3 çocuğun hayata tutunmasına, 2 çocuğun da görmesine vesile oldu.
21.06.2023 Sağlık
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy'de trafik kazası! Yol kapandı
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy'de trafik kazası! Yol kapandı İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy yolu caddesinde 3 aracın karıştığı kaza sonucunda kamyonet tırın dorse kısmına çarptı. Sıkışan kamyonet sürücüsün kurtarma çalışmaları devam ederken, yol jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.
18.05.2023 Yaşam
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.
27.03.2023 Vatan TV
TEM Silivri'de korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti
TEM Silivri'de korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.
27.03.2023 Yaşam
Beylikdüzü D-100 karayolunda zincirleme kaza!
Beylikdüzü D-100 karayolunda zincirleme kaza! D-100 karayolu Beylikdüzü mevkii Topkapı istikametinde İETT otobüsünün de aralarında bulunduğu 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
21.02.2023 Yaşam
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada İstanbul'da dikkatsizlik ve hızın yol açtığı 4 farklı trafik kazası kameralara yansıdı. Kazalar şans eseri hafif sıyrıklarla atlatılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri