İstanbul Hava Sıcaklığı

İstanbul Hava Sıcaklığı

Son dakika istanbul hava sıcaklığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul hava sıcaklığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul hava sıcaklığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Hava Sıcaklığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul hava sıcaklığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.581 istanbul hava sıcaklığı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul hava sıcaklığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava tersine dönüyor ve tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, 45 ili vuracak! Özellikle uyarı yapıldı
Hava tersine dönüyor ve tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, 45 ili vuracak! Özellikle uyarı yapıldı 13 Eylül hava durumu son dakika... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava yeniden tersine dönecek. MGM bugün ve önümüzdeki günlere ilişkin güncel hava durumu tahminlerini yayımladı. Bugün ve yarın da kuvvetli yağışlar devam edecek. Perşembe gününden itibaren ise güneşli hava tüm yurtta tekrar kendini gösterecek. Sıcaklıklar da yeniden artışa geçecek. Eylül ayı bir yağmur bir güneş şeklindeki dalgalanmalarla geçerken, vatandaşlar da güncel hava durumunu takip ediyor. Peki önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Yağışlar hangi bölgeleri etkisi altına alacak? Prof. Dr. Orhan Şen'den de açıklama geldi. İşte hava durumuna ilişkin son dakika tahminleri ve Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar...
13.09.2022 Gündem
İstanbul'da nem oranı arttı! Uçaklar bile görünmez oldu
İstanbul'da nem oranı arttı! Uçaklar bile görünmez oldu Türkiye günlerdir sıcak havanın etkisinde. Yoğun sıcaklık İstanbul'da da etkisini göstermeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmeye göre İstanbul'da nem oranı yüzde 86 seviyelerine kadar ulaştı. Meteoroloji ise Edirne ve Kırklareli çevreleri, İstanbul'da Avrupa Yakası’nın kuzey kesimleriyle Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak yağış uyarısında bulundu.
2.08.2019 Gündem
Meteoroloji'den müjde! Sıcaklıklar yükseliyor
Meteoroloji'den müjde! Sıcaklıklar yükseliyor Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Türkiye genelinde sıcaklıklar yükselişe geçiyor. İşte son tahminler...
13.05.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 28 Şubat Perşembe günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 28 Şubat Perşembe günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 28 Şubat Perşembe günü yurdun büyük bir kesiminde kar yağışı etkili olacak. Yetkililer vatandaşları kar yağışlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
28.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak Hafta sonunu kar altında geçiren İstanbul'un, yarın 10 dereceye kadar ısınması, çarşambadan sonra da mevsim normallerinin üzerine çıkacak sıcaklığın 12-14 derece arasında seyretmesi bekleniyor.
25.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 25 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, yetkililer kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
25.02.2019 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Hava 5 derece birden düşecek, kar haritada oluşmaya başladı! Meteoroloji'den Perşembe uyarısı: Çok kuvvetli geliyor! Hafta sonu adım atmayın dendi
Hava 5 derece birden düşecek, kar haritada oluşmaya başladı! Meteoroloji'den Perşembe uyarısı: Çok kuvvetli geliyor! Hafta sonu adım atmayın dendi Meteoroloji 5 derece uyarısı yaptı. Kar yağışı için gerekli olan hava sıcaklığı artık oluştu. 4 kent için turuncu kod yayınlandı. Ülke genelinde aniden düşen sıcaklıklarla birlikte kuvvetli sağanaklar da gelmeye başladı. Antalya'da yoğun yağış sonrası sel baskınları oluştu. Hava durumu raporlarına göre İstanbul'da Perşembe günü başlayacak sağanak hafta sonuna doğru tane tane kar yağışına dönüşebilir. İşte son dakika hava durumu bilgileri
13.02.2024 Gündem
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji; Marmara'da 7 kent için fırtına, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 14 kent için çığ uyarısında bulunarak "sarı" alarm verdi. Peki 10 Şubat 2024'te Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? bugün Ege'nin kıyı kesiminde, Akdeniz'in doğusunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış görülecek. İstanbul'da ise hava sıcaklığı 17 derece olacak. İşte, il il 10 Şubat hava durumu değerlendirmeleri.
10.02.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili kritik uyarı yapıldı! Tarih verildi
Kar yağışı ile ilgili kritik uyarı yapıldı! Tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul dahil çok sayıda ilde alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren kış kendini iyice hissettirecek. Zemheri soğukları geliyor. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre çarşamba günü hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, yarın itibarıyla yurt genelinde yağış bekleniyor. Prof. Dr. Şen ise İstanbul'da beklenen hava durumu ile ilgili yaptığı açıklamada kar uyarısında bulundu.
8.01.2024 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Lastikçilerde kış mesaisi başladı
Lastikçilerde kış mesaisi başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının düzenlemeleri çerçevesinde 1 Aralık-1 Nisan döneminde tüm ticari araçlar için kış lastiği kullanma zorunluluğu başlarken, lastik bakım ve onarım bayilerinde yoğunluk arttı.
25.11.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Kar yağışı için gün belli oldu! Ekimde fena bastıracak, Meteoroloji son dakika uyardı, işte il il hava durumu raporu
Kar yağışı için gün belli oldu! Ekimde fena bastıracak, Meteoroloji son dakika uyardı, işte il il hava durumu raporu Yoğun kar yağışı bu yıl erken başladı. Hava sıcaklıkları yurt genelinde tamamen değişiyor. Meteoroloji son dakika kodu ile illeri tek tek açıkladı. Uzmanların bu sene kar yağışının diğer yıllara göre daha erken başlayacağını açıklamasının ardından birçok kentte kar yağışı başladı. Rize, Van, Ardahan, Hakkari'de başlayan kar yağışının ardından yüksek kesimler beyaza büründü. Doğuda etkili olan kar yağışı batıya doğru harekete geçti. Kar yağışı için tarih verildi. Sadece günler sonra batıdaki pek çok il kara teslim olacak. MGM tarafından yeni hava durumu raporu haritalı olarak paylaşıldı. MGM uyarısında çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı aniden düşecek. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
12.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, kuvvetli yağışlı hava dalgası geliyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı son açıklamada hafta sonu yağmur beklediğini belirterek, "Hafta sonu Marmara, Ege, Batı Karadeniz'e yağmur geliyor. Yağışla birlikte sıcaklıklar batıda 5-6 derece azalacak." diye konuştu. Öte yandan İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı uyarısı yapıldı. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
1.09.2023 Yaşam
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
En çok göç alan ve veren il belli oldu!
En çok göç alan ve veren il belli oldu! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılı İç Göç İstatiklerine göre İstanbul hem en çok göç alan hem de en çok göç veren il oldu. Doktora tezini 'Türkiye’nin yoğun göç alan bölgelerinde meydana gelen sorunların güvenlik bağlamında analizi' konusunda yapan İstanbul Beykent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Kemal Olçar, "İstanbul da artık itici kent. Kent merkezlerindeki yoğunluktan kurtulmak isteyen ya da kent merkezlerindeki yaşam maliyetleri çok yükseldiği için kırsal mekanlara dönüş başladı. İnsanlar istihdam olanaklarını bırakmak istemiyorlar fakat hayatlarını da kaybetmek istemiyorlar. Dolayısıyla kent içi bir göç hareketi de mutlaka gerçekleşecektir" dedi.
17.08.2023 Gündem
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Borsa İstanbul'dan yeni rekor açılış geldi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor açılış geldi Borsa İstanbul güne yüzde 0,68 oranında yükselişle 7652 puandan başladı.
10.08.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Yaşam
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz
Su kullanımında yeni dönem! Kısıtlama getirildi: Yasaklayabiliriz Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, son zamanlarda yaşanan iklim değişikliği ile birlikte kuraklığa karşı 2560 sayılı İSKİ Kanunu’nun 2’nci maddesi gereğince su kaynaklarını korumak adına, tüketimin arttığı bu dönemde bazı yasaklar getirdi. 31 Ağustos’a kadar hortumla ev ve iş yeri önü ve kaldırım yıkama yasaklandı. Kurallara uymayanlar hakkında bin 295 lira idari para cezası uygulanacak. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, hava sıcaklığı nedeniyle su tüketiminin kişi başı iki katına çıktığını ve böyle devam etmesi halı yıkama fabrikalarının çalışmasını da birkaç gün yasaklamayı düşündüklerini belirtti.
5.08.2023 Gündem
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü Arnavutköy’de bir ambalaj dükkanının önünde sergilenen vantilatörü gözüne kestiren hırsız sokakta birkaç tur attıktan sonra cihazı çaldı. Ürünün eksik olduğunu fark ettikten sonra güvenlik kameralarını izleyen işyeri sahibi hırsızlık karşısında şok olurken duruma, “Bunların hepsi sıcaktan, normal sıcaklıklar yaşamıyoruz” diyerek tepki gösterdi.
4.08.2023 Gündem
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor?
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre Türkiye’de hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak. Çarşamba gününden itibaren ise yurdun genelinde çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Meteorolojinin yaptığı açıklama sonrası Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.07.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı! İstanbul'da sıcaklık rekoru
Meteoroloji açıkladı! İstanbul'da sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yüksek sıcaklık uyarısında bulunduğu İstanbul'da bugün 13 ilçede hava sıcaklığı 40 derecenin üzerinde ölçüldü. İstanbul'da daha önceki sıcaklık rekoru 13 Temmuz 2000 tarihinde 40.6 ile kırılmıştı.
26.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Hava Sıcaklığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul hava sıcaklığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.