Hassa

Hassa

Son dakika hassa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hassa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hassa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hassa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hassa gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 hassa haberi bulunmuştur. Tüm hassa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in (23) acı haberi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesindeki baba evine ulaştı.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Liseli genç kızın çantasından çıkan not kahretti
Liseli genç kızın çantasından çıkan not kahretti Hatay’ın Hassa ilçesinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç kızın çantasından çıkan not ailesinin ve yakınlarının yüreklerini dağladı.
28.10.2023 Yaşam
Hatay'da korkutan deprem! AFAD duyurdu
Hatay'da korkutan deprem! AFAD duyurdu AFAD depremin büyüklüğünü 3.9 olarak paylaşırken derinliğini de 10.34 km olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı.
28.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den kavurucu sıcaklık alarmı! İstanbul, Ankara dahil 81 ili vuracak
Meteoroloji'den kavurucu sıcaklık alarmı! İstanbul, Ankara dahil 81 ili vuracak Meteoroloji'den son dakika sıcaklık alarmı geldi! İstanbul, Ankara dahil 81 ili kavuracak. Hava sıcaklıkları hiç görüşmeyen seviyelere çıkacak. Türkiye genelinde hissedilen yüksek sıcaklıklar geri döndü. Mısır ve Libya tarafından gelen sıcak hava dalgası, özellikle Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini etkileyecek. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta illerde görülmesi beklenen hava tahmin raporunu açıkladı. Meteoroloji verilerine göre Türkiye’de görülmüş en yüksek sıcaklık, dün Hatay’ın Hassa ilçesinde 50 dereceyle kırıldı. İşte hava durumuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
15.08.2023 Yaşam
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrildiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün (31) cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
2.08.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Depremzede hayvancılara devletten büyük destek!
Depremzede hayvancılara devletten büyük destek! Hatay'ın Hassa ilçesinde depremde hayvanları telef olan vatandaşlara Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 212 küçükbaş hayvan dağıtıldı. Depremzede İnayet Çarkıt, "İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden aradılar, 'Gel koyununu al' dediler. Şok yaşadım, hiç beklemiyordum. Beklemediği bir şeyi görünce insan ne olur, çok mutlu olur” dedi.
26.05.2023 Ekonomi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Eğitim
Depremin yıkamadığını dağdan kopan kayalar yıktı
Depremin yıkamadığını dağdan kopan kayalar yıktı Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Güvenç Mahallesi’nde 6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle dağlarda derin yarıklar oluştu. Mahalledeki bazı evler deprem sebebiyle yıkılırken, depremin yıkamadığı bazı evleri ise dağlardan yuvarlanan tonlarca ağırlığındaki kayalar yıktı. Hayalet köye dönen mahalleyi terk eden vatandaşlar kurulan çadır kente yerleşti.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde deprem konutları ve yeni devlet hastaneleri temel atma törenine katıldı. Erdoğan, "Bize düşen asıl görev can kaybı yaşanan 11 ilimizi ve özellikle en büyük yıkıma ve acıya maruz kalan Hatay'ı bir an önce ayağa kaldırmaktır. Ancak bu şekilde insanlarımızın yeniden hayata tutunmalarını, umutlarını yeşertmelerini, geleceklerine güvenle bakmalarını sağlayabiliriz" dedi.
24.03.2023 Gündem
Hatay'da 3.7 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 3.7 büyüklüğünde deprem Hatay'ın Hassa ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
14.03.2023 Gündem
Hatay'da 4.4 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 4.4 büyüklüğünde deprem Hatay'ın Hassa ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
13.03.2023 Gündem
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti Türk pop müziğinin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’a gitti. Depremzedeleri ziyaret eden ünlü sanatçı onlarla sohbet edip moral verdi.
11.03.2023 Magazin
'Sanki öleceğini biliyordu' İyilik yolunda kaza: 2 çocuk babası hayatını kaybetti!
'Sanki öleceğini biliyordu' İyilik yolunda kaza: 2 çocuk babası hayatını kaybetti! Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Mustafa Mucaf, depremzedelerin yardımına koşarken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Mucaf'tan geriye afetzedelere yardım dağıttığı görüntüler kaldı.
3.03.2023 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Hatay'daki arama-kurtarma çalışmalarına katılan madencilerden duygusal satırlar
Hatay'daki arama-kurtarma çalışmalarına katılan madencilerden duygusal satırlar Zonguldaklı maden işçilerinin Hatay'daki arama kurtarma çalışmaları sırasında kaldıkları okulun sınıflarındaki tahtalarına yazdıkları yazılar okuyanları adeta ağlattı.
14.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hassa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hassa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.