Hangi Gün

Hangi Gün

Son dakika hangi gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hangi gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hangi gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hangi Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hangi gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.206 hangi gün haberi bulunmuştur. Tüm hangi gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Merkez Bankası faiz kararı (2024 Nisan PPK) ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak?
Merkez Bankası faiz kararı (2024 Nisan PPK) ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak? Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı faiz kararı için geri sayım başladı. Yatırımcılar, TCMB'nin nisan ayı için vereceği politika faizi kararını bekliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Ekonomi
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Bayramda kuyumcular açık mı? Kuyumcular hangi gün açılacak?
Bayramda kuyumcular açık mı? Kuyumcular hangi gün açılacak? Bayramda kuyumcular açık mı? Bugün Ramazan Bayramı'nın 1. günü kutlanıyor. Dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bayramda ise kamu kurumlar resmi tatil ilan ediliyor. Kuyumcular ise genellikle Ramazan bayramında kapalı oluyor. Peki, bayramda kuyumcular açık mı, kaça kadar açık? Kuyumcular ne zaman açılacak?
10.04.2024 Gündem
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti
Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır, bayramda mezarlığa hangi gün gidilir? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyareti Bayramda mezar ziyareti hangi gün yapılır? Ramazan-ı Şerif'e veda edilirken bayrama kavuşan vatandaşlar, bayram günü mezar ziyaretinin ne zaman yapıldığını araştırıyor. Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar da sorgulanıyor. Peki, bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır? Ramazan Bayramı kabir ziyaretine hangi gün gidilir?
6.04.2024 Yaşam
2024 yılı Kadir gecesi ne zaman, bu yıl hangi gün idrak edilecek, ayın kaçında 2024? Bin aydan daha hayırlı kadir gecesi bu yıl ne zaman?
2024 yılı Kadir gecesi ne zaman, bu yıl hangi gün idrak edilecek, ayın kaçında 2024? Bin aydan daha hayırlı kadir gecesi bu yıl ne zaman? Ramazan ayı idrak edilirken bin bir aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ile ilgili araştırmalar da başladı. Mübarek gecenin tarihi için sorgulamalar arttı. Kadir Gecesi hangi gün? 2024 Kadir Gecesi ne zaman, ayın kaçında? sorularına cevap arıyor. İslam inancında Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başladığı gün olarak kabul görmektedir.
3.04.2024 Gündem
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu!
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu! 31 Mart yerel seçim için geri sayım başladı. Tarih yaklaşırken de seçimle ilgili yasaklar ve ayrıntılar da araştırılmaya başlandı. Peki seçime kaç gün kaldı? Yerel seçim hangi gün yapılacak? 2024 seçim yasakları ve seçmen sorgulama hakkında bilgiler haberimizde.
26.03.2024 Gündem
AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede?
AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede? Ankara mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı, seçim gününe kadar Türkiye'nin 7 bölgesindeki 30'dan fazla ile daha gidecek. İzmir'de 9 Mart, İstanbul'da 24 Mart tarihlerinde miting yapacak AK Parti’nin Ankara mitinginin ne zaman yapılacağı ise sorgulanmaya başlandı. Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'un bazı ilçelerini ise ayrıca ziyaret etmesi öngörülüyor. Peki, AK Parti Ankara mitingi saat kaçta, hangi gün, Ankara mitingi nerede?
23.03.2024 Gündem
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı?
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı? FED faiz kararı mart 2024 için küresel piyasalarda bekleyiş başladı. Ons altında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirim mesajı ile beraber gözler bu ayki faiz kararına çevrildi. Peki, 2024 Mart ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı hangi gün?
16.03.2024 Ekonomi
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024?
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024? Regaip Kandili, 11 Ocak'ta, Miraç Kandili ise 6 Şubat'ta idrak edildi. Berat Kandili'nin 24 Şubat'ta idrak edilmesiyle birlikte, Ramazan ayının kapıları 11 Mart'ta açıldı. Müslümanlar, bu kutsal zaman dilimlerinde ibadetlerine devam ederken Kadir Gecesi’nin hangi güne denk geliyor, sorusuna da yanıt arıyor.  Peki, Kadir gecesi hangi gün 2024, Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın kaçıncı günü, kadir gecesi 2024 kaç gün kaldı?
13.03.2024 Ramazan
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar?
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar? Meteorolojiden çamur yağmuru uyarısı geldi. Afrika’daki toz bulutlarının Türkiye’ye yönelmesi sonucunda oluşan çamur yağmuru konusunda özellikle araç sahipleri uyarıldı. Peki, Çamur yağmuru 2024 ne zaman, hangi gün yağacak?
2.03.2024 Gündem
Sahura ne zaman kalkacağız?  ilk oruç ne zaman başlıyor? 2024 Ramazan orucu hangi gün?
Sahura ne zaman kalkacağız? ilk oruç ne zaman başlıyor? 2024 Ramazan orucu hangi gün? Ramazan'ın müjdeleyicisi Berat Kandilinin de geride kalmasıyla "Ramazan ne zaman başlıyor, ilk oruç hangi gün tutulacak?" sorusu gündeme geldi. On bir ayın sultanı olarak adlandırılan rahman, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan bu sene Mart ayında eda edilecek. 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı ile ilk oruç ne zaman sorusuna yanıt arayanlar, imsakiye üzerinden il il sahur saatlerini öğrenebilecekler.
27.02.2024 Gündem
ALES ne zaman yapılacak? ALES başvuruları başladı mı? 2024 ALES sınav ve başvuru tarihi!
ALES ne zaman yapılacak? ALES başvuruları başladı mı? 2024 ALES sınav ve başvuru tarihi! ALES'e hazırlanan öğrenciler geri sayıma başladı. Sınavın ardından akademik hayata başlamayı düşünen öğrenciler sınav başvuru tarihleri ve sınavın hangi gün yapılacağına dair araştırma yapıyor. İşte, ÖSYM takvimine göre ALES sınav ve başvuru tarihi...
14.02.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş bitti mi? Üç Kız Kardeş dizisi final mi yaptı? Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş yayın günü mü değişti?
Üç Kız Kardeş bitti mi? Üç Kız Kardeş dizisi final mi yaptı? Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş yayın günü mü değişti? Üç Kız Kardeş bitti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Salı akşamları Kanal D'de ekrana gelen dizi kanalın da fenomen dizileri arasında yer alıyor. Ancak 13 Şubat Kanal D yayın akışında yer almayan Üç Kız Kardeş final mi yaptı? Sevenleri için araştırdık. İşte Üç Kız Kardeş'in yeni yayın günü...
13.02.2024 Magazin
Şaban ayının önemli günleri: Şaban ayı zikir ve tesbihleri neler? Şaban orucu hangi gün tutulur?
Şaban ayının önemli günleri: Şaban ayı zikir ve tesbihleri neler? Şaban orucu hangi gün tutulur? Şaban ayı için müslümanlar hazırlıklarına devam ediyor. Mübarek Üç ayların ikincisi olan ve İslam peygamberi Hz. Muhgmmed'in "benim ayım" dediği Şaban ayında zikir ve tesbihler çekilecek, dualar okunacak. Peki Şaban ayının önemli günleri hangileri? Şaban ayı orucu ne zaman tutulur?
11.02.2024 Gündem
2024 yılı berat kandili ne zaman? Diyanet Berat kandili 2024 tarihi: Berat kandilinde kaç gün oruç tutulur 2024
2024 yılı berat kandili ne zaman? Diyanet Berat kandili 2024 tarihi: Berat kandilinde kaç gün oruç tutulur 2024 Berat Kandili'nin ne zaman idrak edileceği, dini vazifelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kur'an'ın Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olarak kabul edilen Berat Kandili, şubat ayı içerisinde idrak edilecek. Peki, 2024 Berat Kandili ne zaman, berat kandili hangi gün, ayın kaçında? Berat kandili orucu ne zaman tutulur, saat kaçta başlar?
10.02.2024 Gündem
İBB bursu 2. taksit ne zaman yatacak 2024? İBB burs ikinci ödeme tarihi belli mi, İBB 2. taksit hangi gün yatacak?
İBB bursu 2. taksit ne zaman yatacak 2024? İBB burs ikinci ödeme tarihi belli mi, İBB 2. taksit hangi gün yatacak? İBB bursu 2. taksit ödemeleri ne zaman yatacak 2024, şubatın kaçında? 2023-2024 İBB burs ödeme tarihleri için sorgulamalar arttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 2. taksit ödemelerinin ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplamda 7 bin 500 TL burs verecek olan İBB bursları için gözler İBB’ye çevrildi. Peki, İBB 2. bursu şubatın kaçında yatacak?
3.02.2024 Gündem
Peygamber efendimizin defini: Hangi gün vefat etti? Naaşını kim yıkadı? Hz. Muhammed'in naaşı 3 gün neden bekletildi?
Peygamber efendimizin defini: Hangi gün vefat etti? Naaşını kim yıkadı? Hz. Muhammed'in naaşı 3 gün neden bekletildi? İki Cihan Serveri peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in vefatı hakkında bilgiler... İslam peygamberinin vefatıyla birlikte defin işlemleri de müslümanların merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle naaşının 3 gün bekletilmesi, naaşını kimin yıkadığı konuları araştırılıyor. Peki peygamber efendimiz hangi gün vefat etti?
29.01.2024 Dini Bilgiler
Eyyami Biyz orucu 2024 | Eyyam-ı Biyz orucu nedir, eyyamı biyz orucu ne zaman 2024, recep ayının orucu hangi gün tutulur, eyyamı biyz orucu 2 gün tutulur mu?
Eyyami Biyz orucu 2024 | Eyyam-ı Biyz orucu nedir, eyyamı biyz orucu ne zaman 2024, recep ayının orucu hangi gün tutulur, eyyamı biyz orucu 2 gün tutulur mu? Eyyamı Biyd orucu günleri, Recep ayının ortalarını gelmesiyle sorgulanıyor. Mübarek üç aylar 12 Ocak 2024 Cuma günü Recep ayı ile başladı. Şaban ayı ile devam edecek ve 11 ayın Sultanı Ramazan ayıyla üç aylar uğurlanacak. Recep ayı idrak edilirken Eyyâm-ı biyd (aydınlık günler) orucu da gündeme geldi. Peki, Recep ayının 13. 14. 15. günü ne zaman 2024? Eyyâm-ı biyd orucu nedir, kaç gün tutulur, 2 gün tutulur mu? Recep ayının orucu hangi gün tutulur? İşte Eyyami Biyz orucu 2024…
24.01.2024 Gündem
15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024?
15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024? Okullarda 1. Dönem sona eriyor, öğrenciler 15 tatile giriyor. İlk ara tatil 13-17 Kasım arasında yapıldı. Şimdi gözler 15 tatilin ne zaman bitip, 2. Dönemin ne zaman başlayacağına çevrildi. Peki, 15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlıyor 2024, 15 tatil uzayacak mı 2024?
17.01.2024 Eğitim
Üç ayların başlangıcında kaç gün oruç tutulur, Regaip Kandili orucu hangi gün tutulur 2024?
Üç ayların başlangıcında kaç gün oruç tutulur, Regaip Kandili orucu hangi gün tutulur 2024? Yılın ilk kandili 11 Ocak Perşembe günü idrak edilecek. Hz. Muhammed’in ana rahmine düştüğü gün olarak bilinen Regaip Kandili için Müslümanlar yerine getirilecek ibadetleri araştırıyor. Peki, Regaip Kandili orucu hangi gün tutulur? Regaip kandilinde kaç gün oruç tutulur, üç aylar ne zaman?
11.01.2024 Gündem
Bugün ne kandili 11 Ocak? 11 Ocak Regaip Kandili mi, Regaip Kandili 2024 ne zaman, hangi gün?
Bugün ne kandili 11 Ocak? 11 Ocak Regaip Kandili mi, Regaip Kandili 2024 ne zaman, hangi gün? Receb ayıyla birlikte üç aylar başlayacak. Şaban ve Ramazan aylarıyla birlikte devam edecek üç ayların ilki olan Recep ayının içinde olan Regaip Kandili’nin ne zaman olacağı sorgulanmaya başlandı. Dua ederek ve ibadet yaprak 3 ayları eda edecek vatandaşlar 11 Ocak Regaip kandili mi, 11 Ocak'ta hangi kandil var, bugün kandil mi 11 Ocak? Sorularına yanıt aranıyor. Peki, yarın ne kandili?
11.01.2024 Gündem
Regaip Kandili ne zaman 2024? Regaip kandiline kaç gün kaldı, 2024 Regaip Kandili hangi gün?
Regaip Kandili ne zaman 2024? Regaip kandiline kaç gün kaldı, 2024 Regaip Kandili hangi gün? Regaip Kandili'nin ne zaman olduğuna yönelik araştırmalar arttı. Kur'an'da saygı gösterilmesi gereken ve hadislerde oruç tutulması tavsiye edilen, Recep ayı içerisinde bulunan Regaip kandilinde Hz. Muhammed'in ana rahmine düştüğü bilinir. Peki, Regaip kandili ne zaman 2024? Regaip kandili için hangi gün oruç tutulur 2024, Regaip kandili orucu kaç gün tutulur 2024?
10.01.2024 Gündem
1 Ocak oruç tutulur mu? Yılın ilk günü oruç tutmak: Oruç tutulması yasak olan günler hangileridir?
1 Ocak oruç tutulur mu? Yılın ilk günü oruç tutmak: Oruç tutulması yasak olan günler hangileridir? Oruç tutma zamanı tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar, güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. Yılın ilk günü olan 1 Ocak’ta oruç tutmak isteyen vatandaşlar 1 Ocak oruç tutulur mu? Sorusuna yanıt aranıyor.
31.12.2023 Gündem
Gece gündüz eşitliği ne zaman, hangi gün ve ayda olur? Gece gündüz eşitliği (ekinoks) bir yılda kaç kez gerçekleşir? 21 Aralık gece gündüz süreleri
Gece gündüz eşitliği ne zaman, hangi gün ve ayda olur? Gece gündüz eşitliği (ekinoks) bir yılda kaç kez gerçekleşir? 21 Aralık gece gündüz süreleri 21 Aralık'ta, Kuzey Yarım Küre'de Güneş, yılı en kuzeydeki noktasına ulaşarak "Güneş'e en uzak nokta" durumuna gelir. Bu olay, gece ile gündüz arasındaki dengesizliği artırarak, bu tarihte Kuzey Yarım Küre'de "en uzun gece"yi yaşatır. Aynı zamanda, dünyanın ekseninin eğikliği sebebiyle bu tarih, Kuzey Yarım Küre'de kış mevsiminin başlangıcını simgeler. Türkiye'de, bu atmosferik olayın en belirgin hissedildiği yerlerden biri Sinop ilidir. Sinop, 21 Aralık'ta 15 saat 6 dakikalık bir gece yaşayarak en uzun gecenin tadını çıkarır. Bu, doğa olaylarıyla uyumlu bir şekilde, kuzeydeki bölgelerde kışın etkisinin başladığına işaret eder. Bugün dünyanın en uzun günü yazarken gece gündüz eşitliğinin hangi tarihlerde yer aldığı da merak konusu oldu. Peki, Gece gündüz eşitliği ne zaman, hangi gün ve ayda olur? Gece gündüz eşitliği (ekinoks) bir yılda kaç kez gerçekleşir? 21 Aralık gece gündüz süreleri
21.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hangi Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hangi gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.