Hadımköy

Hadımköy

Son dakika hadımköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadımköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadımköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadımköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadımköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 591 hadımköy haberi bulunmuştur. Tüm hadımköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Esenyurt Hadımköy Bağlantı Yolu’nda kırmızı ışıkta geçen cip, İSTAÇ’a ait mekanik süpürme aracına çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipte bulunan bir kişi ve mekanik süpürme aracında bulunan şoför yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından otomobille sıkıştırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. 
5.09.2023 Yaşam
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy'de trafik kazası! Yol kapandı
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy'de trafik kazası! Yol kapandı İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy yolu caddesinde 3 aracın karıştığı kaza sonucunda kamyonet tırın dorse kısmına çarptı. Sıkışan kamyonet sürücüsün kurtarma çalışmaları devam ederken, yol jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.
18.05.2023 Yaşam
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy yolunda kaza! Yol trafiğe kapandı
İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy yolunda kaza! Yol trafiğe kapandı İstanbul'da Hadımköy-Dursunköy yolu caddesinde 3 aracın karıştığı kaza sonucunda kamyonet tırın dorse kısmına çarptı. Sıkışan kamyonet sürücüsün kurtarma çalışmaları devam ederken, yol jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.
18.05.2023 Gündem
Baykar'dan Hürriyet Gazetesi matbaasının satın alınmasıyla ilgili açıklama
Baykar'dan Hürriyet Gazetesi matbaasının satın alınmasıyla ilgili açıklama Baykar sosyal medya hesabından, 'Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'ye ait İstanbul Hadımköy'deki mevcut üretim alanımızın yakınında bulunan fabrika tesisleri, Baykar'ın insansız hava aracı üretim alanının genişleme ihtiyacı çerçevesinde ihracattan elde ettiğimiz gelirlerimiz kullanılarak öz kaynaklarımızla satın alınmıştır.' açıklamasında bulundu.
5.05.2023 Gündem
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı Arnavutköy'de aynı fabrikada çalıştığı ve husumetli olduğu arkadaşı Ayhan Ö.'nün iş çıkışı otomobil ile önünü kesen M.H.ve yanındaki S.H., Ayhan Ö.'yü tekme yumruk ve sopayla darbettikten sonra bıçakladı. Ayhan Ö. ağır yaralı olarak hastaneye götürülürken, M.H. yanındaki kişiyle birlikte olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
7.04.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir’de, tenha sokakları mesken tutmuş hafriyat çetelerinin, sokakları döküm sahasına çevirdiği görüldü. Araçlardan 2'si yakalanarak 284 bin 430 cezai işlem uygulandı.
10.12.2022 Gündem
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ev fiyatlarını arttırıyor. Çimento, demir, enerji fiyatlarındaki yükseliş ve arsa yetersizliği gibi sorunlarla boğuşan konut sektöründe şimdi de personel kıtlığı yaşanıyor. Nitelikli personelin çoğunun Türk müteahhitlerin yurtdışındaki işlerinde çalışmaya gittiğini belirten sektör yetkilileri, eleman kıtlığının personel maliyetini artırdığını bunun da konut fiyatlarına yansıdığını söylüyor. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.12.2022 Ekonomi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi İstanbul’da 8 ilçede su kesintisi! İSKİ tarafından bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Küçükçekmece, Sancaktepe, Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Kira desteği başladı! Fahiş zamların ardından harekete geçildi, işçi göçünün önlenebilmesi için...
Kira desteği başladı! Fahiş zamların ardından harekete geçildi, işçi göçünün önlenebilmesi için... Kirada oturan çalışanlara büyük destek! Özellikle son bir yılda artan kira fiyatları ücretli olarak çalışanların gelirlerinin büyük kısmını kiraya ayırmasına neden oldu. Kirasını ödemekte zorluk çekenler ise çareyi göçte buluyor. İşverenler işçi göçünün önüne geçebilmek için kira desteği veriyor. OSB yöntimleri ise lojman yatırımını gündemine aldı.
27.07.2022 Ekonomi
Büyükçekmece'de yol kesip havaya ateş açtılar
Büyükçekmece'de yol kesip havaya ateş açtılar  Büyükçekmece'de asker eğlencesi için konvoy düzenleyen bir grup, yolu kesip havaya ateş açtı. Çevredekiler şehir magandalarını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. 
22.07.2022 Yaşam
Durakta iğrenç olay! Genç kadın hayatının şokunu yaşadı
Durakta iğrenç olay! Genç kadın hayatının şokunu yaşadı Arnavutköy'de işe gitmek için durakta otobüs beklerken cinsel organını gösteren kişiyi cep telefonuyla kaydeden kadın, polise giderek şikayetçi oldu. Polis, şüphelinin FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle bir süre tutuklu kalan ve meslekten ihraç edilen eski polis M.A. olduğunu tespit etti.
19.07.2022 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Hadımköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Hadımköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Hadımköy Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
20.06.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Sürekli teyakkuz halindeyiz, gemileri oradan almamız gerekiyor
Bakan Karaismailoğlu: Sürekli teyakkuz halindeyiz, gemileri oradan almamız gerekiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna’nın Karadeniz’deki sahilinde 22 Türk gemisinin beklediğini söyledi. Karaismailoğlu, "O gemileri oradan almamız gerekiyor. Başlarda 200’ün üzerinde mürettebat vardı. Bunların bir kısmını tahliye ettik. Şimdi 90 tane daha mürettebat var; ama onlar tahliye talebinde bulunmadılar. Hem Rusya tarafı hem de Ukrayna tarafıyla görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
15.04.2022 Gündem
Şafak Sezer villasını satılığa çıkardı! İki yıldır alıcı bekliyor...
Şafak Sezer villasını satılığa çıkardı! İki yıldır alıcı bekliyor... Şimdilerde 'İbo Show' programıyla ekranlara gelen Şafak Sezer, Hadımköy'deki 25 milyon değerindeki villasını satışa çıkardı. Yaklaşık iki yıldır alıcı bekleyen Sezer, evi neden satamadığını açıkladı.
8.04.2022 Magazin
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti!
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti! Beylikdüzü’nde uygulama noktasında dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüyle polis arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada polisin açtığı ateş sonucu yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.03.2022 Yaşam
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil...
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil... Kar yağışı geliyor, İstanbul’da alarm verildi, günlerce sürecek. Valilik, İBB ve AFAD harekete geçti, karla mücadele ilgili kararlar tek tek açıklandı. ‘İstanbul'da okullar tatil olur mu?’ sorusu gündeme gelirken, toplantıda Perşembe ve Cuma günü okulların tatil olması ihtimalinin de konuşulduğu öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan ‘Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı’’nda İstanbul’da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi. Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya ‘Ulaşımın aksamadan devam edebilmesi için karla mücadele hazırlıklarımızı yaptık’ ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Gündem
Teknopark için ilk adım atıldı…
Teknopark için ilk adım atıldı… Hadımköy ve çevresindeki sanayicilerin ve girişimcilerin üniversite-sanayi iş birliğini kurumsal olarak ilerletmesi ve bu kapsamda sağlanacak desteklerden yararlanarak, ülkemizin Ar-Ge potansiyeline katkıda bulunması amacıyla bölgede Teknopark kuruluyor.
15.02.2022 Gündem
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Hadımköy'de yollara bırakılan araçlar trafiği durma noktasına getirdi
Hadımköy'de yollara bırakılan araçlar trafiği durma noktasına getirdi İstanbul Esenyurt Hadımköy'de 2 gün önce kar yağışı sırasında yollara bırakılıp hala alınmayan araçlar nedeniyle trafik güçlükle ilerliyor.
26.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hadımköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadımköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.