Fuat Oktay

Fuat Oktay

Son dakika fuat oktay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuat oktay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuat oktay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuat Oktay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuat oktay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.443 fuat oktay haberi bulunmuştur. Tüm fuat oktay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi Meclis Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP evet oyu verirken, İYİ Parti hayır oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmadı.
26.12.2023 Gündem
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, 26 Aralık'ta komisyonda görüşülecek
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, 26 Aralık'ta komisyonda görüşülecek İsveç'in NATO'ya katımına ilişkin protokol, 26 Aralık'taki TBMM Dışişleri Komisyonu'nun gündemine alındı.
22.12.2023 Gündem
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, TBMM'de görüşülecek
İsveç'in NATO'ya katılım protokolü, TBMM'de görüşülecek İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif, 16 Kasım'da TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
14.11.2023 Gündem
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay: İsveç konusunda henüz ikna olmadık
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay: İsveç konusunda henüz ikna olmadık TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Tahıl koridorunun yeniden açılmasına ilişkin konuşan Fuat Oktay, 'Sonuç çıkabilir, dünyanın tamamı için önemli. Türkiye olarak çok yoğun çalışıyoruz. Bir çözüm olabilir' dedi. İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü belirten Oktay, 'İsveç konusunda henüz ikna olmadık. İsveç’in NATO üyeliği için çok ciddi çalışıyoruz. Komisyon olarak vereceğimiz karar Türkiye’nin çıkarına.' ifadelerini kullandı.
19.09.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2023 Gündem
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, görevi Fuat Oktay'dan devraldı. Yılmaz, "Vatandaşlarımızın hayatını etkileyen enflasyonla mücadeleye özel bir önem ve öncelik vereceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi başladı. TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de “28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni”nde Genel Kurul’a hitap ediyor.
2.06.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Milletvekili seçilen bakanlara görev verilip verilmeyeceği netleşirken kabine toplantısı tarihi de belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?
31.05.2023 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma ya da haftaya salı günü Genel Kurul’da yemin etmesi bekleniyor. Kabine ile birlikte devletin zirve kadroları da şekillenerek iş başı yapacak.
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Milletvekili bakan olabilir mi? Milletvekili bakan olursa vekilliği düşer mi?
Milletvekili bakan olabilir mi? Milletvekili bakan olursa vekilliği düşer mi? Milletvekili bakan olabilir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 genel seçimleri geride kaldı. Cumhur İttifakı farkla kazanırken Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. AK Parti, geçtiğimiz dönem Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık yapan isimleri milletvekili olarak aday göstermişti. Süleyman Soylu, Fuat Oktay gibi isimler milletvekili oldu. Peki bakan olmak için milletvekilliğinden istifa etmek zorunlu mu?
28.05.2023 Gündem
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay CNN Türk'te: 14 Mayıs gecesini komedi gibi izledik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay CNN Türk'te: 14 Mayıs gecesini komedi gibi izledik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay muhalefete eleştiride bulunurken, 'PKK ile HDP ile söylem birliğine gitmişlerdir. Kılıçdaroğlu’nun inandırıcılığı kalmadı diye düşünüyorum.' dedi. Kılıçdaroğlu'nun referandum çıkışı ile ilgili Oktay, 'Yalan söyleyenlerle gerçek söyleyenler arasında referandum ise buyurun referandum olsun. Millet Recep Tayyip Erdoğan diyecektir zaten.' ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuat Oktay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuat oktay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.