Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Milletvekili seçilen bakanlara görev verilip verilmeyeceği netleşirken kabine toplantısı tarihi de belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin sona ermesinin ardından, gözler Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki yeni kabinede kimlerin yer alacağını ve kabine toplantısının ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Beştepe'deki kabine toplantısı saat 15.30'da başlayacak. Yeni kabine öncesi mevcut bakanlar son kez toplantıya katılacak.

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı seçim sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'da tüm gözler, yeni kabineye çevrildi. Cumartesi akşamı kabinenin açıklanması bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı için Süleyman Soylu, Hakan Fidan, Fuat Oktay ve Seyfullah Hacımüftüoğlu isimleri öne çıkarken, Hazine ve Maliye olarak ayrılması gündemde olan Hazine ve Maliye Bakanlığı içinse Cevdet Yılmaz ve Lütfü Elvan'ın ismi geçiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçte Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere birkaç ismi de cumhurbaşkanı yardımcılığına getirebileceği, buna da MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmenin ardından karar vereceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı