Yeni Kabine

Yeni Kabine

Son dakika yeni kabine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni kabine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni kabine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Kabine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni kabine gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.466 yeni kabine haberi bulunmuştur. Tüm yeni kabine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı?
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanmaya hazırlanıyor. Kabinenin en önemli maddesinin ise emeklilere yönelik zam düzenlemesi olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği vergisiz cep telefonu satışı, evlilik kredisi ile Aile ve Gençlik Bankası için kabineyi işaret etmişti. Emekliler ve öğrencilerin gözü günlerdir kabine toplantısındaydı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak? Yeni kabine toplantısı saat kaçta, kabine toplantısı sonuçları ne oldu?
25.09.2023 Gündem
Genelkurmay başkanı kim olacak? Yeni Genelkurmay Başkanı kimdir, Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu 2023, Genelkurmay Başkanı kime karşı sorumludur?
Genelkurmay başkanı kim olacak? Yeni Genelkurmay Başkanı kimdir, Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu 2023, Genelkurmay Başkanı kime karşı sorumludur? Genelkurmay Başkanı kim olacak, Yeni Genelkurmay Başkanı kim oldu mu 2023? Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasının ardından Genelkurmay Başkanlığına kimin getirileceği merak ediliyor. Yüksek Askeri Şura, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantı masasının ana gündeminde; Genelkurmay Başkanı'nın belirlenmesi ile TSK'daki terfi ve atama dosyaları yer alacak. Peki, Genelkurmay Başkanı belli oldu mu?
3.08.2023 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi öncelikli gündem oldu. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz." dedi.
14.06.2023 Gündem
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önümüzdeki dönemde yatırım ve reform hamleleri başlatacaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’ye muazzam bir yatırım çekmek olduğunu söyledi.
12.06.2023 Ekonomi
Mehmet Şimşek'in ekonomi için planını açıkladı!
Mehmet Şimşek'in ekonomi için planını açıkladı! Yeni Kabine listesinin açıklanması ile Mehmet Şimşek Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirildi. Mehmet Şimşek'in ekonomi adına yapacağın hamleler merak konusu olmuştu. Mehmet Şimşek'in ekonomi planı açıklandı.
9.06.2023 Ekonomi
Net asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni rakam verildi
Net asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni rakam verildi Asgari ücretli milyonlarca çalışanın gözü temmuzda yapılması beklenen ara zamma çevrildi. Asgari ücret şu an 8.506 TL ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ara zam yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Kabine’nin ilk toplantısı sonrası asgari ücret zammının belirlenmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti. Türk - İş Başkanı Ergün Atalay ile TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol’un, yeni atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaretiyle, yeni asgari ücrette süreç başlayacak.
9.06.2023 Çalışma Hayatı
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri'
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Alman medya kurumu Redaktions Netzwerk Deutschland (RND) yeni dışişleri bakanı Halan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı.
8.06.2023 Dünya
Erdoğan ve yeni kabinenin 10 adımlı eylem planında kira ve fatura detayı
Erdoğan ve yeni kabinenin 10 adımlı eylem planında kira ve fatura detayı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ilk toplantısında yaşanan ekonomik sorunların çözümünde izlenecek yol haritasını anlattı. Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyonu nasıl daha önce tek haneye indirdiysek, aynısını yine başaracağız" derken öncelik dar gelirli vatandaşı korumak olacak. Enflasyonun dar gelirliler üzerindeki olumsuz etkisini azaltacak politikalara hız verilecek. Vatandaşa yansıyan enerji maliyetleri, kira harcamaları düşürülecek.
8.06.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı için özellikle bu rakama dikkat çekildi! İşte konuşulan oran
Asgari ücret zammı için özellikle bu rakama dikkat çekildi! İşte konuşulan oran Asgari ücretli milyonlarca çalışanın gözü temmuzda yapılması beklenen ara zamma çevrildi. Asgari ücret şu an 8.506 TL ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ara zam yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Kabine’nin ilk toplantısı sonrası asgari ücret zammının belirlenmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti. İşte detaylar...
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan bakanlar TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.
7.06.2023 Gündem
SMA ve Diş hekimliği uygulaması! Bakan Koca: Yakında uygulamaya geçecek
SMA ve Diş hekimliği uygulaması! Bakan Koca: Yakında uygulamaya geçecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SMA Bilim Kurulu’nun gen terapisini kimlere uygulanabileceğini belirlediğini ifade ederek, “Hangi hasta grubunda kullanılabileceğini tespit etti. Etkili olduğu bir hasta grubu var. Uygulanmak üzere planımızı yaptık. Yakında uygulamaya geçecek” dedi. Bakan Koca ayrıca, İstanbul’da nadir hastalıkların tedavisi için yeni bir hastanenin kurulduğunu da açıkladı.
7.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da birinci manşet: Türk liderin yeni şahinleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da birinci manşet: Türk liderin yeni şahinleri Yeni kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk defa toplandı. 4 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da gündemin bir numaralı maddesi oldu. Komşu basını Erdoğan'ın yeni şahinlerini tanıttı.
7.06.2023 Gündem
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sona erdi. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden seçilmesinin ardından açıkladığı yeni kabine, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan ve kabine üyeleri, toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.06.2023 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? Yeni Kabine saat kaçta toplanacak, Kabine Toplantısı var mı?
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? Yeni Kabine saat kaçta toplanacak, Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı bugün mü, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi açıkladı. Yeni kabinenin açıklanması sonrası, kabine toplantısının ne zaman yapılacağı, hangi kararlar alacağı merak konusu oldu. Peki, yeni kabine toplantısı var mı, bugün mü?
6.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı'
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na (MİT) İbrahim Kalın atandı. Kalın'ın MİT'in başına geçmesi dünya basınında geniş yer buldu. Londra merkezli MEE Kalın için 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını manşetlerini MİT'teki yeni döneme ayırdı.
6.06.2023 Dünya
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Bakan Koca: Türkiye Yüzyılı için çalışacağız
Bakan Koca: Türkiye Yüzyılı için çalışacağız Yeni dönemde de Sağlık Bakanı olarak atanan Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ortak hayalimiz Türkiye Yüzyılı için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
4.06.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı Adalet Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bekir Bozdağ, görevi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a devretti.
4.06.2023 Gündem
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Kabine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni kabine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.