Ferman

Ferman

Son dakika ferman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferman gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 ferman haberi bulunmuştur. Tüm ferman haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Tanzimat Fermanı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tanzimat Fermanı Maddeleri Nelerdir?
Tanzimat Fermanı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tanzimat Fermanı Maddeleri Nelerdir? Batılılaşmanın ilk somut adımı olarak bilinen Tanzimat Fermanı, Osmanlı imparatorluğu döneminin önemli yapıları içerisinde yer alır. 3 Kasım 1839 yılında Gülhane parkında okunması ile beraber ayrıca farklı isimlere sahip olduğunu söylemek mümkün. Bunlar arasında Gülhane Hattı Şerife, Gülhane Hattı Hümayunu ve Tazminatı Hayriye şeklinde öne çıktığını söylemek gerekir.
15.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Dikkat çeken analiz
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Dikkat çeken analiz Piyasalar yeni haftayı Merkez Bankası’nın değişimi ile karşılayacak. Merkez Bankası Başkanlığı'na Dr. Fatih Karahan’ın getirilmesi ile para politikasına bir değişim olur mu, bu piyasalara nasıl yansır? Konuyla ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi. İşte detaylar...
4.02.2024 Ekonomi
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşeti
Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşeti Kağıthane'de yolda yürüyen bir kişi, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Umut Karçığa'nın ağır yaralandığı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
25.12.2023 Gündem
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı Şanlıurfa’da İzol aşiretinin kanaat önderi iş adamı Cihan İzol’un avukat oğlu Ferman İzol ile iş insanı Celal Özdiker’in kızı mimar Aslı Özdiker, yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
7.10.2023 Yaşam
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa...
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa... Kanal D ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi bu hafta türkücü Ferman Torak'ın evine konuk oldu. Beykoz'da 5 katlı muhteşem villada yok yok, spor salonu, saunası ve havuzu izleyenleri mest etti.
19.09.2023 Magazin
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i ise yaralı olarak; toplam 4 kişi yakalandı. Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.
25.08.2023 Yaşam
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar'
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar' Ferman Toprak bakıcı maaşlarına isyan etti. Adel Su adında bir kızı olan Toprak, "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor" diye konuştu.
22.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler Beyoğlu ve Kağıthane'de yaşanan iki ayrı trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. Beyoğlu'nda 3 kişi, trafikte tartıştıkları kişiyi darbedip aracının camını kırdı.
9.07.2023 Yaşam
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir'
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
Maltepe'de otomobil kaldırımda bulunan 4 kişiye çarptı
Maltepe'de otomobil kaldırımda bulunan 4 kişiye çarptı Maltepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımda bulunan biri seyyar satıcı 4 kişiye çarptı.
25.03.2023 Gündem
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda kimler var, üyeleri kim?
Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda kimler var, üyeleri kim? 2023 asgari ücret zam oranını belirlemek için komisyon toplanıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sendika temsilcileri ve hükümet kanadının katılımıyla gerçekleşecek ve 2023 asgari ücret zammını belirleyecek. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda kimler var, üyeleri kim?
30.11.2022 Çalışma Hayatı
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve kültür-turizm açısından ülkemize büyük değer katacağına inanılan Afrodisias Antik Kenti’ndeki kazılar devam ederken kazı alanında bulunan “Tavan Fiyatlar Fermanı”nın bugüne dek bulunmuş en kapsamlı örnek olarak dikkat çekiyor.
21.10.2022 Kültür Sanat
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu!
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi konserleri önceki akşam Türkiye’nin sevilen gruplarından biri olan maNga’yı ağırladı. Rock müzik şöleni ile binlerce dinleyici unutamayacakları bir gece yaşadı.
22.09.2022 Televizyon
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı!
Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı! İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Hastalar, sedyeler ve tekerlekli sandalyelerle tahliye edildi.
4.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ferman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.