Otel

Otel

Son dakika otel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otel gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.475 otel haberi bulunmuştur. Tüm otel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da otelcileri sevindiren gelişme! Turist yağdı, yoğunluk yüzde 80 oldu
Adana'da otelcileri sevindiren gelişme! Turist yağdı, yoğunluk yüzde 80 olduTürkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da yaz mevsiminin gelmesi turizmi canlandırdı. Otellerde yoğunluk yüzde 80'e ulaştı.
26.07.2024Adana
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdüler
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdülerTürkiye’nin gözde turizm beldelerinde otel ve restoranların uyguladığı fahiş fiyatlar sonrası vatandaşın tercihi değişti. Türk vatandaşları Yunan adalarında daha uygun fiyatlarda tatil yapmaya başladı. Yurt içinde iş yapamayan işletmeler ise çareyi komşuda buldu.
23.07.2024Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladı
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladıUzun süredir Türkiye'deki oteller fahiş fiyatları ile gündemdeydi. Özellikle vizesiz Yunanistan tatilinin uygun fiyatlar nedeni ile tercih edilmesi ile oteller harekete geçti. Yüksek sezonda boş kalan oteller, müşteri çekebilmek için ‘yaz fırsatları’ adı altında yüzde 50’lere varan indirimlere gitti. Normal şartlarda 46 bin TL’ye ulaşan 4 gecelik bir tatilin bedeli, indirimler sonrası 31 bin TL’ye kadar geriledi.
19.07.2024Ekonomi
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladı
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladıAdana’da sinema sektörüne katkı sağlayacak ‘Plato Adana’nın kurulması için çalışmalar başladı.
13.07.2024Adana
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in bir araya geldiği "Dünya Güzellerim Tatilde" programı nerede, hangi ilçede, çekildiği merak ediliyor.
11.07.2024Magazin
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladı
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Erdoğan'ın NATO zirvesindeki yoğun diplomasi trafiği de başlamış oldu.
10.07.2024Gündem
Türkiye'de yeni salgın vakası: Klima önünde fazla vakit geçirenler dikkat!
Türkiye'de yeni salgın vakası: Klima önünde fazla vakit geçirenler dikkat!Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima kullanımının artması, çocuklarda 'lejyoner hastalığı' olarak bilinen Legionella pneumophila bakterisi kaynaklı zatürre vakalarında da artışa neden oldu. Özellikle otel ve tatil köylerinde klima maruziyetine bağlı hastalıkların arttığını söyleyen Prof. Dr. Şevket Özkaya, çocuklarda COVID-19'a oranla daha fazla zatürreye neden olduğunu ve bu durumun şaşırtıcı ve endişe verici olduğunu ifade etti.
8.07.2024Gündem
İki kardeşin otel odasında sır ölümü! Eczaneye giden anne dönmedi, resepsiyon görevlisi fark etti
İki kardeşin otel odasında sır ölümü! Eczaneye giden anne dönmedi, resepsiyon görevlisi fark ettiİzmir'de bir gün önce anneleri Gönül Uğraş ve 2 kardeşiyle birlikte konaklamaya gelen Ege (14) ve Handan Uğraş (12), kaldıkları otel odasında ölü bulundu.
23.06.2024Gündem
Bir günlük otel fiyatına 1 ay tatil yapılıyor: Antalya'da karavanla tatil imkanı yükselişte
Bir günlük otel fiyatına 1 ay tatil yapılıyor: Antalya'da karavanla tatil imkanı yükselişteAntalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Karavan Park, Kurban Bayramı'nda lüks oteller yerine daha doğal ve masrafsız bir tatil isteyenlerin tercihi oldu. Vatandaşlar, bir günlük otel masrafı ile bir ay tatil yaptıklarını belirtti.
19.06.2024Gündem
Tatilcilere ekstra masraf ve  kötü hizmet uyarısı: Sineye çekmeyin, hemen 175’i arayın
Tatilcilere ekstra masraf ve kötü hizmet uyarısı: Sineye çekmeyin, hemen 175’i arayınUzun bayram tatili birçok kişinin tatil planı yapmasını sağladı. Antalya, Bodrum gibi merkezlerde bayram yoğunluğu yaşanırken tatil yapanlar bu yoğunluktan olumsuz olarak etkilenebiliyor. Tüketici Konfederasyonu tatilcileri ekstra masraf çıkarılması ve kötü hizmet durumlarına karşı uyardı: “Sözleşme dışında dayatılan ekstraları da hijyen gibi kötü tutumları da sineye çekmeyin, 175’e şikâyet edin.”
16.06.2024Ekonomi
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdiler
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdilerAdana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sahip olduğu uluslararası standartlardaki alt ve üst yapısı ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.
16.06.2024Adana
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardı
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen ve 11 kişinin tutuklandığı devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda çetenin 8-10 milyar değerinde haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Örgüt liderliğini Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karadereli'nin yaptığı yapıda, tutuklular arasında yer alan ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın, “line manager” olarak adlandırıldığı ve yapının pazarlama ekiplerinin başı olduğu öğrenildi. Öte yandan örgütün şikayet sitelerine para vererek şikayetleri sildirdiği de öğrenildi.
15.06.2024Gündem
Tatil planı olanlar dikkat! 4 kişilik ailenin otel fiyatı ne kadar? İşte bayramda tatil yapmanın maliyeti
Tatil planı olanlar dikkat! 4 kişilik ailenin otel fiyatı ne kadar? İşte bayramda tatil yapmanın maliyetiBayrama sayılı günler kala tatil planı yapanlar veya memleketine gidecek olanlar çoktan hazırlıklara başladı. 3 milyon kişinin tatil beldelerine seyahat etmesi bekleniyor. Peki rezervasyonlar ne durumda? Şu anda 2 kişi, 2 çocuk toplamda 5 gün bir otelde konaklamak istese en düşük ödeyeceği tutar ne kadar oldu? İşte detaylar..
13.06.2024Ekonomi
5 yıldızlı termal otelde yangın paniği!
5 yıldızlı termal otelde yangın paniği!Afyonkarahisar'daki 5 yıldızlı bir termal otelin çatısında, sabaha karşı çıkan yangın, itfaiyenin 4 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.
Rekabet Kurulu'ndan Google'a 482 milyon lira para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a 482 milyon lira para cezasıYerel Arama Hizmetleri Soruşturmasında Google’ın süreli para cezası durdu. Google’a otel sorguları bakımından tedbir önerilerini yerine getirmediği süre için toplam 482 milyon TL para cezası verildi.
10.06.2024Gündem
Klimasını açmayan şoförler şimdi yandı!
Klimasını açmayan şoförler şimdi yandı!Sıcakların etkisini iyiden iyiye gösterdiği bugünlerde, yolda yürümek bile insanı bunaltmaya yeterken, şehir içinde toplu taşıma araçlarıyla bir yerden bir yere ulaşmak, hele uzak mesafe yolculuk etmek güçleşiyor. Çünkü bazı sürücüler, otobüsün klimasını açmaktan çeşitli sebeplerle kaçınıyor ya da arızalı, istenilen verimlilikte çalışmayan klimalarını tamir ettirmiyor. Zaman zaman yolcular ile sürücüler arasında tartışmalar bile yaşanıyor. Bu durumda, araçların klimalarının çalışır vaziyette olmalarını sağlamak için, denetim mekanizması önem taşıyor.
10.06.2024Gündem
Arıkan Konağı Adana'nın tarihine ışık tutuyor
Arıkan Konağı Adana'nın tarihine ışık tutuyorAdana'da 1890'lı yıllarda yaptırılan Arıkan Konağı, şehrin tarihine ışık tutan mimarisiyle Butik Otel ve Restoran olarak konuklarını ağırlıyor.
9.06.2024Adana
Yazlık kiralayacaklara güzel haber!  2 ay ev sahibinden bedava
Yazlık kiralayacaklara güzel haber! 2 ay ev sahibinden bedavaOtel ve pansiyon fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tatilini uyguna getirmek isteyenler konut kiralamayı tercih ediyor. Özellikle kalabalık gruplar şeklinde yapılan kiralamalarda kira ortak verilerek tatil avantajlı hale getiriliyor. Bazı ev sahipleri de kiracılara fazladan 2 ay hediye ediyor. İşte deyaylar...
7.06.2024Ekonomi
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!Antalya'nın Manavgat ilçesinde eski İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in (35) silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili otel sahibi Yahya Kurt (79) ve eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olan eşi Ayşen Kurt'un (40) da aralarında olduğu 6'sı tutuklu 8 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Sanıkların 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle toplamda 160 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
6.06.2024Gündem
Tatil yapacaklar dikkat! Lüks otellerin temmuz fiyatları 2019’a kıyasla yüzde 85 daha pahalı
Tatil yapacaklar dikkat! Lüks otellerin temmuz fiyatları 2019’a kıyasla yüzde 85 daha pahalıAvrupa’daki lüks otel fiyatlarındaki artışa yönelik araştırma sonuçları yayınlandı. Araştırmaya göre, ortalama geceleme fiyatları 2019’a kıyasla yüzde 70 arttı. Rezervasyonların yoğunlaştığı temmuz ayında ise bu artışlar yüzde 85’leri bulabiliyor. Küresel çapta hissedilen enflasyonun yaz tatili planlarını da etkilediğini söyleyen sektör temsilcisi Berkun Meral, “Türkiye, Avrupa’daki fiyat artışlarının 2019’a kıyasla yüzde 70’i bulduğu bu ortamda Euro veya dolar harcayan, aynı zamanda tatil tercihini yaşama maliyetlerinin daha düşük olduğu ülkelerden yapmak isteyen turistler için ideal destinasyonlardan birine dönüşüyor” değerlendirmesinde bulundu.
30.05.2024Gündem
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezasıGoogle yerel arama hizmetleri kararı doğrultusunda getirilen yükümlülükleri otel sorguları bakımından yerine getirmedi. Yükümlülükleri yerine getirene kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde 5'i oranında idari para cezası uygulanacak.
16.05.2024Ekonomi
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkilediğini söyleyen Onur Öztürk, tatilcilerin dijitalleşmeyle birlikte değişen alışkanlıklarına ışık tuttuğunu söyledi. Öztürk,“Kötü otel yoktur, yanlış tercihler vardır” dedi.
14.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.