Termal Otel

Termal Otel

Son dakika termal otel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan termal otel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını termal otel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Termal Otel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan termal otel gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 termal otel haberi bulunmuştur. Tüm termal otel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Termal otellerde ara tatil yoğunluğu! Yüzde 95’e ulaştı
Termal otellerde ara tatil yoğunluğu! Yüzde 95’e ulaştı Afyonkarahisar’daki termal otellerde ara tatil yoğunluğu yaşanıyor. Doluluk oranı yaklaşık yüzde 95’e ulaşan otellerde her yaş grubuna hitap edecek organizasyonlar yapılarak misafirlerin hem bedenen hem de zihnen dinlendirilmesi amaçlanıyor.
14.11.2022 Yaşam
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır Kütahya'nın dünyaca ünlü Ilıca Kaplıcaları, Kurban Bayramı'na hazır hale getirildi.
5.07.2022 Ekonomi
Yaz geldi, havuz sezonu açıldı! Birçok rahatsızlığa şifa oluyor
Yaz geldi, havuz sezonu açıldı! Birçok rahatsızlığa şifa oluyor Kütahya'nın şifalı sularıyla ünlü Ilıca Kaplıcaları'ndaki turizm tesislerinde havuz sezonu açıldı.
15.06.2022 Yaşam
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Termal otellerde yoğunluk başladı! Doluluk oranı yüzde 95'e ulaştı
Termal otellerde yoğunluk başladı! Doluluk oranı yüzde 95'e ulaştı 2021-2022 eğitim öğretim yılının 15 günlük sömestr tatiline girmesine sayılı günler kala Afyonkarahisar’daki termal otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaşması bekleniyor.
18.01.2022 Ekonomi
Atatürk neden öldü? Atatürk’ün hastalığı siroz nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir?
Atatürk neden öldü? Atatürk’ün hastalığı siroz nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir? Atatürk neden öldü, Atatürk hastalığı neydi? Soruları günün anlamı nedeniyle en çok sorgulanan sorulardan oldu. 10 Kasım Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün üzerinden 83. yıl geçti. Ulusal yas günümüzde vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Atatürk’ün hastalığı sirozu araştırmaya başladı. Peki, Siroz hastalığı nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir?
10.11.2021 Gündem
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Taksitler 1683 TL'den başlıyor. TOKİ'den açıklama geldi. Yüzde 40 peşinat, 120 ay vadeli ödeme planıyla fırsat duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyen alıcılar 134 bin 705 TL peşinat ödeyecek. Taksit ödemeleri ise bin 683 TL'den (KDV hariç) başlıyor. İzmir Yenitepe'deki 141 konut için 2 Kasım tarihinde açık artırma yapılacak. Açık artırmaya internetten de katılım sağlanabilecek. Başvuru yapacak vatandaşlar, gerekli işlemleri Türkiye Halk Bankası aracılığıyla gerçekleştirecek.
22.10.2021 Ekonomi
Ucuz ev! Yüzde 40 peşinat, 120 ay vade...
Ucuz ev! Yüzde 40 peşinat, 120 ay vade... Ev almak isteyenler için fırsat! Başvurular 25 Ağustos'ta yapılıyor. Yüzde 40 peşin kalanı 120 vadeli olarak ödenebiliyor. TOKİ, İzmir'de 285 konutu açık artıma ile satışa sundu. İşte detaylar...
23.08.2021 Ekonomi
Üniversiteye yapılan 200 milyon liralık yatırım Tunceli'nin çehresini değiştirecek
Üniversiteye yapılan 200 milyon liralık yatırım Tunceli'nin çehresini değiştirecek Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması hedefleniyor. Şehre hakim bir noktada yer alan üniversitenin yerleşkesinde yapılan ve halen süren inşaatlar hem bilime katkı sunacak hem de şehrin çehresini değiştirip ekonomisine ciddi katkı sağlayacak.
9.11.2020 Ekonomi
Suçüstü yakalandılar! 1'i kadın 6 kişi...
Suçüstü yakalandılar! 1'i kadın 6 kişi... Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, define arayan 1'i kadın 6 şüpheli gözaltına alındı.
9.11.2020 Yaşam
Ayder Yaylası Projesi son durum nedir? Rize Ayder projesi ne zaman bitiyor? (1218 m rakımlı Ayder yaylası son durum)
Ayder Yaylası Projesi son durum nedir? Rize Ayder projesi ne zaman bitiyor? (1218 m rakımlı Ayder yaylası son durum) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulunuyor. Peki, Ayder Yaylası Projesi son durum ne? Ayder Yaylası Projesi ne zaman bitiyor?
16.08.2020 Gündem
Her şey otelle görüştükten sonra ortaya çıktı! Büyük tuzak...
Her şey otelle görüştükten sonra ortaya çıktı! Büyük tuzak... Ünlü otellerin adını kullanarak sahte internet siteleri açan dolandırıcıların tuzağına her gün yeni kurbanlar düşüyor. Corona virüs nedeniyle aylarca evden çıkamayan Fatma Çiçek Ural (81), kendisi ve kızı için Çeşme’deki bir otele rezervasyon yaptırdı. Kredi kartından da 8 bin 500 lira çekilen Ural, rezervasyonu iptal ettirmek istedi. Gerçek otelle görüşme yaptıklarında ise dolandırıldıklarını anladılar.
20.07.2020 Ekonomi
Bakan Kurum: Haliçteki görüntüler hepimizin içini sızlatıyor
Bakan Kurum: Haliçteki görüntüler hepimizin içini sızlatıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Haliç'teki kirlilik tartışmalarına ilişkin, "Haliçteki görüntüler hepimizin içini sızlatıyor. Haliçi yine gelecek nesillere tertemiz teslim etmek istiyoruz. Bakanlık olarak her türlü iş birliğine hazırız. Belediyemizin gücünün yetmediği yerde de her türlü yardımı yaparak Haliçi temiz tutmak durumundayız" dedi.
13.06.2020 Gündem
Ayder Yaylası'nda dönüşüm başladı
Ayder Yaylası'nda dönüşüm başladı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, son yıllarda plansız ve çirkin yapılaşmaya sahne olup alarm zilleri çalan ve toplam 564 hektar büyüklüğündeki sit alanından oluşan Ayder Yaylası için harekete geçti. Kaçak yapıların tümü yıkılıp konaklama yerleri belirli alanda toplanacak.
13.06.2020 Gündem
Konaklama vergisi uygulaması ne zaman başlıyor?
Konaklama vergisi uygulaması ne zaman başlıyor? Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren halk arasında 'tatil vergisi' olarak da nitelendirilen konaklama vergisi uygulaması nisan ayı itibarı ile başlıyor.Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 1 Nisan 2020 tarihinde başlayacak olan konaklama vergisinin nasıl uygulanacağına açıklık getirdi. Yüzde 2 olarak belirlenen vergi oranı bu yılın sonuna kadar yüzde 1 olarak uygulanacak. İşte yeni vergi uygulaması ile ilgili tüm detaylar...
19.02.2020 Ekonomi
Okulların ara tatile girmesiyle termal turizmde yoğunluk!
Okulların ara tatile girmesiyle termal turizmde yoğunluk! Son zamanlarda gelişen sağlık turizmiyle birlikte termal tesisleri ilgi her geçen gün artıyor. Okulların 9 günlük ara tatile girmesi nedeniyle de Yalova'daki termal oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan termal sulara yerli turistin yanı sıra Kuzey Avrupa ve Ortadoğu'dan gelen yabancı turistler de ilgi gösteriyor.
15.11.2019 Ekonomi
Termal oteller bayramda yüzde 100 dolu!
Termal oteller bayramda yüzde 100 dolu! Afyonkarahisar'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle termal otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (ZAFTODER) Başkanı Ali Gümüşhan, bayram tatilinin kent ekonomisine 25 milyon liralık katkı sağlamasını beklediklerini söyledi.
2.06.2019 Ekonomi
Dev otel yeniden satışa çıkarıldı!
Dev otel yeniden satışa çıkarıldı! 1990'da inşa edilen ve Bursa'da yer alan Kervansaray Termal Otel, satışa çıktı. Otel, 2017'de de satışa çıkmıştı ancak , Bursa Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun izninin alınmaması ve yapılan istinaf başvurusunun sonucunun beklenmesinden dolayı satılamamıştı.
25.02.2019 Ekonomi
FETÖ’cü iş adamının oteli icradan satılık
FETÖ’cü iş adamının oteli icradan satılık Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yargılandığı davada 10 yıl 6 ay hapis cezası alan iş adamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan alıcı bekliyor. Otel için belirlenen bedel 154 milyon 952 bin TL. Otelin ismini daha önceden FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in “Nil” olarak koyduğu gündeme gelmiş ancak Acar yalanlamıştı.
6.12.2018 Ekonomi
TBMM Başkanı Yıldırım yıllar sonra yeniden öğrenci oldu
TBMM Başkanı Yıldırım yıllar sonra yeniden öğrenci oldu Dokuz Eylül Üniversitesinin 36. kuruluş yıl dönümü programına katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yıllar önce devamsızlık dolayısıyla atıldığı ve af ile geri döndüğü Dokuz Eylül Üniversitesinde, “Dokuz Eylül’den atılan bir öğrenci olarak karşınızdayım, devamsızlıktan dolayı yanlış anlamayın” dedi.
27.07.2018 Siyaset
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama: Marketlerde satılan etler...
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama: Marketlerde satılan etler... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarım ve orman sektörünün sorunlarını el alıp çözeceklerini üreticiyi ezdirmeyeceklerini belirterek "Beni her yerde göreceksiniz. Ben mutlaka üreticilerle beraber olacağım." dedi.
14.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Termal Otel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki termal otel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.