Felç

Felç

Son dakika felç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan felç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını felç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Felç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan felç gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.754 felç haberi bulunmuştur. Tüm felç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Adana'da Şiddetli yağmur ve rüzgar ağaçları kökünden söktü
Adana'da Şiddetli yağmur ve rüzgar ağaçları kökünden söktüAdana'da şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle ağaçlar kökünden sökülürken bir inşaatta ise vinç devrildi.
14.07.2024Adana
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründü
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründüErzurum'da 3 gündür devam eden sağanak yaşamı olumsuz etkilerken, Palandöken'in zirvesi yağan dolu ile beyaza büründü.
10.07.2024Gündem
Sol kanadı felç edecek gol makinesi geliyor! Tadic şimdi yandı, Samardzic yerine yeni yıldız
Sol kanadı felç edecek gol makinesi geliyor! Tadic şimdi yandı, Samardzic yerine yeni yıldızFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe bombaları tek tek patlatacak. Levent Mercan'ı renklerine bağlayan ve Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho'nun listesi doğrultusunda harekete geçti. İşte Fenerbahçe'deki tüm detaylar ve transfer edilmesi planlanan 2 yıldız...
5.07.2024Fenerbahçe
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 3 hafta içinde aldığı ikinci yenilgi bugün hem Fransa'nın hem Avrupa'nın bir numaralı gündemi oldu. Fransız basını Macron'un erken seçim kararıyla kendi sonunu getirdiği değerlendirmesinde bulunurken İngiliz medyası sonuçları felaket olarak değerlendirdi. ABD medyası ise ikinci turda net bir çoğunluk sağlanamaması durumunda Fransız siyasetinin felç olabileceğini öne sürdü.
1.07.2024Dünya
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinİsrailli yöneticilerin muhtemelen bir savaşta Lübnan’ı ‘taş devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir İsrail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaşlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çağrıları yapmaya başladı.
28.06.2024Dünya
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldı
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldıABD tarihindeki en büyük gizli bilgi ifşalarından birine imza atan İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange serbest bırakıldı. Assange ABD ile vardığı anlaşma sonrası hakkındaki tek bir suçlamayı kabul etti, 26 Haziran Çarşamba günü ABD'ye bağlı Kuzey Mariana Adaları'ndaki bir mahkemede hakim karşısına çıkacak. Assange'nin serbest kalması bugün tüm dünyada yankı uyandırdı, gazeteler haberi manşetlerinden duyururken, ailesi oğullarının destekçilerine teşekkürlerini sundu.
25.06.2024Gündem
Gaziantep'te fırtına: Fıstık ağaçları zarar gördü!
Gaziantep'te fırtına: Fıstık ağaçları zarar gördü!Gaziantep'in Karkamış ilçesinde etkili olan fırtına, Antep fıstığı ağaçlarına zarar verdi. Fırtına nedeniyle ilçe merkezinde de çatı uçma ve ağaç devrilme olayları yaşanırken, Fırat Nehri'nde dev dalgalar oluştu.
25.06.2024Gaziantep
Mesai saatleri aşırı sıcak nedeniyle değiştirildi! Saat  14.00'e kadar çalışacaklar
Mesai saatleri aşırı sıcak nedeniyle değiştirildi! Saat 14.00'e kadar çalışacaklarKavurucu sıcaklar nedeniyle mesai saatlerinde değişiklik yapıldı. Irak'ın başkenti Bağdat'ta etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle devlet kurumlarındaki mesai saatleri yerel saatle 07.30-12.30 arasına çekildi.
23.06.2024Dünya
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden 84 yaşındaki 4 çocuk babası Ali Ünal, 4 gün önce kahvehaneye gitmek üzere evden çıktı. 10 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da her gün gittiği kahvehaneye gitmek üzere evden çıkan Ünal'dan bir daha haber alınamadı.
14.06.2024Adana
Adana'da aşırı sıcak tarım ürünlerine zarar verdi: Tarlada kavun, karpuz, domates ve biber kalmadı
Adana'da aşırı sıcak tarım ürünlerine zarar verdi: Tarlada kavun, karpuz, domates ve biber kalmadıAdana'da tüm zamanların en sıcak Haziran ayı yaşanmasından dolayı kavun, karpuz, biber domatesin kalmadığı ve diğer ürünlerde de zarar oluştuğu bildirildi.
9.06.2024Adana
Gaziantep'te kızının ölmeden önce söylediği söz onu tekrar ayağa kaldırdı
Gaziantep'te kızının ölmeden önce söylediği söz onu tekrar ayağa kaldırdıAsrın felaketinde eşi ile 3 çocuğunu kaybeden ve bacaklarının üzerine kolon düşmesi sonucu felç kalan Özlem Kara, kızının depremden 3 gün önce söylediği, "Anne ne olursa olsun ayaklarının üzerinde dur' sözüyle motive olarak tekrar yürümeye başladı.
5.06.2024Gaziantep
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği"Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti. Peki, Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer kimdi, nereli, kaç yaşında öldü? Cüneyt Gökçer'in gençliği...
14.05.2024Magazin
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleştiAdana'da aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, sulama kanalı ile yol birleşti.
12.05.2024Adana
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptıElon Musk’ın sahibi olduğu nöroteknoloji firması Neuralink’in beyin çipini denediği ilk kişide problemler baş gösterdi.
12.05.2024Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçtiİstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
3.05.2024Gündem
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumuTürk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024Magazin
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024Sağlık
Kan testine gerek yok, saçlarda belirtisini gösteriyor! Kolestrolün fırladığını haber veriyor
Kan testine gerek yok, saçlarda belirtisini gösteriyor! Kolestrolün fırladığını haber veriyorKolestrolün yüksekliği, kanda kolestrol olarak bilinen yağlı maddenin fazla olmasından kaynaklanır. Bu durum tedavil edilmedikçe tehlike baş gösterebilir. Kalp krizi başta olmak üzere felç gibi acil durumlara yakalanma riski da daha çok artar.
4.04.2024Yaşam
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024Yaşam
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdiGeçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024Magazin
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdıŞırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024Vatan TV
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktüŞırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacakBağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024Gündem
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendiİstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Felç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki felç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.