Sel Baskını

Sel Baskını

Son dakika sel baskını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sel baskını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sel baskını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sel Baskını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sel baskını gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.741 sel baskını haberi bulunmuştur. Tüm sel baskını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi?
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi? Bu hafta sonu İstanbul'da yağış var. 18-19 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre fırtına bekleniyor. AFAD, konuyla ilgili tam fırtına uyarısı yaparak tüm vatandaşları SMS ile bilgilendirdi. İstanbul Valiliği, AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çatı uçması, sel baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarırlarda bulundu. Türk Hava Yollar ise birçok seferi karşılıklı olarak iptal etti. Peki Milli Eğitim Bakanlığı Pazartesi günleri okulları tatil edecek mi? Tarihi fırtına sonrası İstanbul'da 20 Kasım okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Gündem
Prof. Dr. Levent Kurnaz: Sel felaketleri daha da şiddetlenecek
Prof. Dr. Levent Kurnaz: Sel felaketleri daha da şiddetlenecek Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, sel baskını nedeniyle oluşan afetlerin iklim değişikliği kaynaklı olduğunu belirtti. Kurnaz, "İklim krizi, doğada yaşadığımız her türlü iklim olayını daha şiddetli daha uzun süren ve daha geniş alanlarda görülen hale getirir. Sel felaketlerinin hepsi devam edecek ve daha da şiddetlenecek. Bu gördüklerimiz daha çok azı. Her yer tehlikeli. Sel 10 senede bir oluyorsa artık 3 senede bir olacak" dedi.
18.03.2023 Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek?
Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek? Sıcak hava dalgası Türkiye’ye de geliyor. Avrupa sıcaklarlar boğuşmaya devam ediyor. İspanya ve Portekiz’de 1027 kişi sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybetti. İngiltere Sağlık Güvenliği Kurumu olağanüstü hâl olarak kabul edilen dördüncü seviyede alarma geçerken, okullar ve sağlık merkezleri kapatıldı. CNN Türk Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise Türkiye’deki son durumu değerlendirdi. Peki, Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek?
20.07.2022 Yaşam
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV...
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV... Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! Tarihler açıklandı, hepsi satışa çıktı. İsteyenler yüzde 50 peşinat, kalanını da 120 ay vade ve yüzde 1 KDV ile konut sahibi olabilecek. TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırmayla satışa sunacak. İşte kiradan kurtulup ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberin detayları...
11.07.2022 Ekonomi
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor  Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarının ardından temizlik çalışmaları devam ediyor. 
11.07.2022 Yaşam
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak? Sel mağdurlarına yardım için yapılan aramalar arttı. İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen sel baskınları sebebiyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara nakdi yardımların başladığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Sel mağdurlarına yardım…
11.07.2022 Ekonomi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, selden etkilenen Bozkurt’ta
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, selden etkilenen Bozkurt’ta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Batı Karadeniz’de etkili olan selden etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine geldi. Bakan Kurum, Afet Koordinasyon Merkezi’nde basına kapalı olarak düzenlenen toplantıya katıldı.
27.06.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Son dakika... Meteoroloji açıkladı! Sarı kodlu alarm: Sel, fırtına, yağmur geliyor! İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Son dakika... Meteoroloji açıkladı! Sarı kodlu alarm: Sel, fırtına, yağmur geliyor! İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Meteoroloji son dakika açıkladı. Birçok il için kritik uyarı yapıldı. Haziran ayında aralıklı yağışlara maruz kalan megakentte Cumartesi ve Pazar günü için plan yapmak isteyen vatandaşlar “Bu hafta sonu hava durumu nasıl olacak, yağışlı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok kente hava durumu uyarısı yapıldı. Meteoroloji sarı kod ile uyardı. O bölgelerde sel baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, hortum bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklentilerini resmi site üzerinden Orta ve Uzun Vadeli tahminler ekranından paylaştı. Peki, 25-26 Haziran 2022 Bu hafta sonu hava durumu nasıl olacak, yağışlı mı? İşte il il hava durumu ve son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Gündem
Afyonkarahisar-Ankara karayolu sel baskını sebebiyle ulaşıma kapandı
Afyonkarahisar-Ankara karayolu sel baskını sebebiyle ulaşıma kapandı Afyonkarahisar-Ankara karayolu sağanak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolda yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken ekiplerin çalışması sürüyor.
18.06.2022 Gündem
Su faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 120 arttı! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu
Su faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 120 arttı! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu Su faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! İstanbulluları ilgilendiriyor. İSKİ Genel Müdürlüğü’nde su faturalarıyla ilgili konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sadece son 1 yılda, İstanbul’umuza su temin eden İSKİ kuruluşumuzun maliyetleri yüzde 120 arttı. Kaçınılmaz olarak bu durum üzerine, İSKİ Genel Kurulu’na zam teklifimizi getirdik. Ne dedik? 10 metreküpe kadar kullanıcılara, yani dar gelirlilerde artış yüzde 50 olsun. 11-20 metreküp kullananlar için yüzde 69 olsun. Aşırı su tüketenler için de yüzde 80 artış yapalım. Arkadaşlarım, bu zamma neden ihtiyaç olduğunu da İSKİ’nin tüm gelir ve gider kalemleri ile AK Parti Grup Başkanvekiline anlattı” açıklamasında bulundu.
18.02.2022 Ekonomi
Meteoroloji son dakika olarak uyardı! Bugün başlıyor; sel, heyelan, su baskını...
Meteoroloji son dakika olarak uyardı! Bugün başlıyor; sel, heyelan, su baskını... Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Çok kuvvetli geliyor, bugün başlıyor. Ani sel, heyelan, su baskını, yıldırım, dolu yağışı... İller tek tek açıklandı. Vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olunmaları konusunda uyarıldı.
20.10.2021 Gündem
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kapsamı genişliyor
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kapsamı genişliyor Evi olan herkesi ilgilendiriyor. Zorunlu deprem sigortasının kapsamı genişliyor. Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) kapsamındaki zorunlu deprem sigortasının kapsamını genişletmek için çalışmalara başladı.
30.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Afganistan'daki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlgili kurumlarımız bir süredir Taliban'la irtibat halindeydiler. Biz de Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce ifade etmiştik. Afgan halkının huzuru, ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü işbirliğine hazırız. Taliban yöneticilerinin itidalli ve ılımlı açıklamaları memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
18.08.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı! Dolu, sel ve hortum geliyor...
Meteoroloji uyardı! Dolu, sel ve hortum geliyor... Meteoroloji'den hava durumu açıklaması geldi. Birkaç gündür mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar batıdan başlayarak azalacak. Kar soğuğu kapıda. Yetkililer dolu, hortum, sel baskınlarına karşı uyardı. Türkiye Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Marmara Bölgesi'nin ve İstanbul'un da olumsuz hava koşullarından etkilenebileceği belirtildi. Öte yandan yetkililer birçok il için de dolu, hortum, sel baskını uyarısı yaptı.
28.10.2020 Gündem
İstanbul Valiliğinden sağanak bilançosu açıklaması
İstanbul Valiliğinden sağanak bilançosu açıklaması İstanbul Valiliği, bugün İstanbul'da meydana gelen sağanak yağmur ve ardından oluşan hasarın bilançosuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.
23.06.2020 Gündem
Esenyurt'ta sel baskını sırasında bir kadın suyu kapıldı. Sürüklenen kadın çevredekiler tarafından kurtarıldı.
Esenyurt'ta sel baskını sırasında bir kadın suyu kapıldı. Sürüklenen kadın çevredekiler tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta sel baskını sırasında bir kadın suyu kapıldı. Sürüklenen kadın çevredekiler tarafından kurtarıldı.
23.06.2020 Haber
İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı
İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı İstanbul'da başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte aniden bastıran yağış, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam ediyor. İstanbul Beşiktaş'ta fırtına ve dolu anlarını canlı yayında aktaran A Haber muhabiri ise aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı. İstanbul Esenyurt'ta toprak kayması meydana geldi. Hadımköy'de şiddetli fırtına nedeniyle fabrikanın çatısı uçtu. Çatalca'da hortum oluştu.
23.06.2020 Gündem
Flaş Corona Virüsü kararı: Resmi Gazete'de yayımlandı
Flaş Corona Virüsü kararı: Resmi Gazete'de yayımlandı Uzmanlık eğitimi alan öğrencilerin pandemi döneminde ihtiyaç olursa görevlendirilebileceğine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.03.2020 Gündem
Meteoroloji'den sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den sağanak uyarısı! Meteoroloji hava durumu tahmin raporuna göre bugün Doğu Karadeniz'de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşama kadar süreceği belirtiliyor.
2.09.2019 Yaşam
Afet sezonu
Afet sezonu Son üç yılda yaşanan olaylar sonucu sigortacılar mayıs, haziran, temmuz, ağustos aylarını afet sezonu ilan etti. Meteoroloji de bu aylarda sel, fırtına, dolu olaylarının arttığını onaylıyor. Afet zararları nedeniyle sigortalı hasarlarda yüzde 30 artış yaşanırken, sigorta şirketleri son 3 yılda 701 bin hasar dosyası için 7.7 milyar lira tazminat ödedi.
24.06.2019 Gündem
Bartın'dan bir acı haber daha geldi!
Bartın'dan bir acı haber daha geldi! Bartın'da dün öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından sel sularına kapılıp kaybolan İsa Akgün'ün (11) cenazesi bulundu.
21.06.2019 Gündem
Karşılıklı suçlama
Karşılıklı suçlama Rize’nin Muradiye beldesinde hasar tespit çalışmaları sürerken, dere yatağındaki 7 katlı binanın sahibi ile belde belediye başkanı birbirlerini suçladı.
3.08.2018 Yaşam
ABD'deki Harvey Kasırgası'nda en az 5 kişi öldü
ABD'deki Harvey Kasırgası'nda en az 5 kişi öldü ABD'nin Teksas eyaletinde etkili olan Harvey Kasırgası güneyin en büyük kentlerinden biri olan Houston'un sular altında kalmasına yol açarken, yaşanan felakette şu ana kadar en az 5 kişi yaşamını yitirdi.
28.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sel Baskını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sel baskını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.