Evde Tek Başına

Evde Tek Başına

Son dakika Evde Tek Başına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Evde Tek Başına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Evde Tek Başına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evde Tek Başına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evde tek başına gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.698 evde tek başına haberi bulunmuştur. Tüm evde tek başına haberleri aşağıda listelenmiştir.
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Kadir Gecesi'nde abdestsiz zikir çekilir mi? Abdestsiz Kuran dinlenir mi?
Kadir Gecesi'nde abdestsiz zikir çekilir mi? Abdestsiz Kuran dinlenir mi? Kadir Gecesi'nde abdestsiz zikir çekilir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayının 27. gecesinde idrak edilen mübarek Kadir Gecesi bu akşam idrak ediliyor. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede müslümanlar ibadet ve zikirlerle Allah'a el açıyor. Peki Abdestsiz Kuran dinlenir mi?
17.04.2023 Gündem
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! ‘Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum’
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! ‘Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum’ Sultangazi’de yaşayan genç kızın tıkanan lavabosuna döktüğü açıcı bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan genç kız, “Açıcıyı döker dökmez patladı. Yakıyordu, acısı dayanılacak gibi değildi, yüzüme bir şey olacak diye çok korktum, o an kolumdan vazgeçmiştim. Kimsenin üstü çıplak olmasın, bende 2 kat elbise vardı, onlar olmasa tüm vücudum yanabilirdi. Atletim param parça olmuş, lavabo tıkalıyken bilirkişi çağırmaları daha iyi olur, insanlar dikkatli olsun" dedi.
3.04.2023 Yaşam
Teravih namazı evde yalnız kılınır mı? Evde teravih namazı kılınır mı, en az kişiyle kılınır?
Teravih namazı evde yalnız kılınır mı? Evde teravih namazı kılınır mı, en az kişiyle kılınır? Teravih kavramı terviha kelimesinin çoğulu olarak belirtilmektedir. Terviha kavramı ise anlam olarak dinlendirmek, rahatlatmak, gevşetmek anlamlarına gelmektedir. Teravih kelimesi de bu anlamlardan yola çıkarak dini bir anlam kazanmaktadır. Nafile bir ibadet olan teravih namazı İslam alemi peygamberi Hz. Muhammed(sav) zamanından beri kılınan bir namaz ibadeti olmaktadır. Tek başına ve cemaatle de kılınan teravih namazı Müslümanlar bakımından faziletleri fazla olan bir ibadet olarak belirtilmektedir.
21.03.2023 Dini Bilgiler
Tırnaklarıyla kazıyarak çıktı
Tırnaklarıyla kazıyarak çıktı Hatay, Antakya’da mucize bir kurtuluşa tanıklık etti. 6 katlı binanın zemin katında yaşayan Kadir Bayrak, depremden 57 saat sonra ilk 2 katı çöken binanın enkazından kendi başına çıktı. Bayrak, enkazda çıkan yangının tuğlaları gevşettiğini, bu sayede kurtulabildiğini söyledi.
9.02.2023 Gündem
Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Dilan Eylem Öz'ün sır ölümü!
Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Dilan Eylem Öz'ün sır ölümü! Televizyon ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programıyla ünlenen 28 yaşındaki Dilan Eylem Öz'den acı haber geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamayan genç kadının cesedi, anneannesiyle birlikte yaşadığı evde bulundu. Genç kızın kaldığı evin kapısı çilingirle açıldı. Polis ekipleri, genç kadını yatak üzerinde hareketsiz şekilde yatarken buldu.
29.06.2022 Yaşam
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’ Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Ramazan Bayramı tatili için memleketine giden Karademir ailesinin evine giren hırsızlık şüphelisi, "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" yazılı not bıraktı. Hırsızdan şikayetçi olan ev sahibi Levent Karademir (40), "Bilgisayar ve iş elbiselerimi ihtiyacı gibi gösterip, çalmış. Bununla da yetinmemiş, alt katta tavada kıymalı yumurta yapıp bir güzel karnını doyurmuş. Duş da almış" dedi.
14.05.2022 Yaşam
Ölü doğan bebeğini komşusunun balkonuna attı
Ölü doğan bebeğini komşusunun balkonuna attı Beylikdüzü'nde, Libya uyruklu A.K.M.A., ölü doğurduğu bebeğini, alt komşusunun terasına attı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen, kadın serbest bırakıldı.
13.05.2022 Yaşam
Teravih Namazı vakti ne zamandır? Teravih namazı ne zamana kadar kılınır?
Teravih Namazı vakti ne zamandır? Teravih namazı ne zamana kadar kılınır? Ramazan ayı Müslümanların gündüzleri oruç tutarak geçirdikleri ve bu aya özgü olan bazı ibadetleri de yerine getirdikleri bir ay olarak belirtilmektedir. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ay olarak ifade edilen Ramazan ayında yapılan ibadetlerin faziletleri ve sevapları daha fazla olmaktadır. Ramazan ayına özgü olan ibadetlerden biri de teravih namazı olarak bilinmektedir. Sadece bu ay içinde yapılan teravih namazının vakti yatsı namazı ile başlayıp sabah namazı vaktine kadar devam etmektedir.
30.03.2022 Dini Bilgiler
Teravih namazı nasıl kılınır? Teravih Namazı kaç rekattır?
Teravih namazı nasıl kılınır? Teravih Namazı kaç rekattır? Müslümanlar için bütün aylardan daha önemli olarak görülen Ramazan ayı çeşitli ibadetlerin yapıldığı faziletleri oldukça fazla olan bir ay olarak ifade edilmektedir. Sadece Ramazan ayına has bu ay içinde yapılan birtakım ibadetler bulunmaktadır. Teravih namazı da Ramazan ayı boyunca kılınan ve yapılması nafile olarak belirtilen bir ibadet çeşidi olmaktadır.
30.03.2022 Dini Bilgiler
Sarıyer'de gecekondu yangını paniğe neden oldu
Sarıyer'de gecekondu yangını paniğe neden oldu Sarıyer'de bir gecekondu alev alev yandı. Çevrede paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu gecekondu kullanılamaz hale geldi.
18.03.2022 Yaşam
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’ Sarıyer'de yaşayan Muzaffer Kayasan 2020 yılında koronavirüse yakalandı. O günden bugüne tam 14 ay boyunca yaptırdığı 78 test de pozitif çıkan Kayasan, yetkililerden yardım istedi. Vatandaşlara aşı çağrısında da bulunan Kayasan, "Başkalarını öldürmeye hakkınız yok, yaşamak isteyen aşı olsun” dedi.
4.02.2022 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2’den "Evde tek başına" skeci!
Çok Güzel Hareketler 2’den "Evde tek başına" skeci!  Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.  
23.01.2022 Televizyon
Ay tutulması namazı nasıl kılınır, ne zaman? Husuf namazı kaç rekattır, ay tutulması namazına nasıl niyet edilir?
Ay tutulması namazı nasıl kılınır, ne zaman? Husuf namazı kaç rekattır, ay tutulması namazına nasıl niyet edilir? Yüzyılların en uzun ay tutulması bu gece gerçekleşecek. Ay tutulması namazı kılmak isteyenler ise Husuf namazı nasıl kılınır, husuf namazı niyeti nasıl edilir, gibi sorulara yanıt arıyor. Müslümanlar tarafından merak edilen Husuf namazı Ay tutulması olduğu zaman kılınması gereken bir namazdır. Peki, ay tutulması namazı nasıl kılınır, husuf namazı kaç rekattır, ay tutulması namazına nasıl niyet edilir? İşte ay tutulması namazı Husuf…
19.11.2021 Gündem
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı. Can Göktuğ Boz’un avukatlığını üstlenen annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu 14 yaşından bu yana psikolojik tedavi gören oğlu ile 3 yıldır görüşmediklerini, babası Ali Boz ise her gün görüştüğü oğlunun cinnet geçirdiğini söyledi. Tüm Türkiye, ailenin “Psikolojik sorunları vardı” savunmasına tepkili.
13.11.2021 Gündem
Kurallar, sınırlar ve sorumluluk... 'O artık ergen!'
Kurallar, sınırlar ve sorumluluk... 'O artık ergen!' Bir buçuk yıl süren uzun bir aradan sonra okulların yüz yüze eğitime geçmesi ile birlikte okul-aile ve öğrencinin yeniden bir araya geldiği, heyecan veren bir uyum sürecini geride bıraktık. Uzaktan eğitim süreci ile birlikte aile-okul ve öğrenci üçgeni içinde farklılaşan sorumluluklar oldu. Özel Ata Koleji Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi, psikososyal uyumu sağladığımız bu günlerde aile olarak ergenlik dönemindeki çocuklarımızın sorumluluk duygusunun gelişimine sağlayacağımız katkılar ve onların akademik-sosyal ve duygusal gelişimini hızlandıracak faktörler hakkında bilgi verdi.
4.10.2021 Eğitim
FETÖ evinde istismar skandalı! Defalarca...
FETÖ evinde istismar skandalı! Defalarca... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Furkan K. ifadesinde İstanbul'da Kuleli Askeri Lisesi'nde öğrenim gördüğü sırada FETÖ'ye ait mahrem kod adı Yusuf isimli bir kişiyle irtibata olduğunu ve kendisine örgüt evi içerisinde defalarca fiziksel tacizde bulunduğunu anlattı.
20.06.2021 Gündem
Agorafobik ne demek? Agorafobik panik bozukluk nedir, korkuları nelerdir?
Agorafobik ne demek? Agorafobik panik bozukluk nedir, korkuları nelerdir? Agorafobi panik bozukluğu her 100 kişiden beşinde görülen oldukça sık karşılaşılan ruhsal hastalıklardan biridir. Peki, agorafobi nedir? Agorafobi korkuları nelerdir? Bilinmesi gerekenleri haberimizde sizler için derledik…
20.04.2021 Gündem
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı
Scarlett Johansson: Kızım beni tanımadı Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, çocuk oyuncu olarak yer aldığı 'Evde Tek Başına 3' (Home Alone 3) filmini 6 yaşındaki kızı Rose Dorothy'yle birlikte yeniden izledi. Johansson, kızının kendisini tanımadığını söyledi.
19.04.2021 Magazin
Evde teravih namazı nasıl kılınır? Teravih namazı kaç rekat, evde tek başına kılınır mı? Evde teravih namazı detayları merak ediliyor!
Evde teravih namazı nasıl kılınır? Teravih namazı kaç rekat, evde tek başına kılınır mı? Evde teravih namazı detayları merak ediliyor! Teravih namazı tek başına kılınır, Teravih cemaatsiz kılınır mı? sorularının cevabı Diyanet İşleri Başkanlığı’nın corona virüsü sebebiyle camilerde cemaat halinde namaz kılınmayacağını ve teravih namazının evlerde kılınmasını açıklamasının ardından yoğun bir şekilde aranıyor. Ramazan ayının bu yıl da koronavirüs gölgesinde geçecek olması konuyla ilgili yapılan araştırmaları arttırdı. Teravih namazı evde nasıl kılınır, cemaatsiz teravih namazı nasıl kılınır?
6.04.2021 Gündem
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Belli oldu, mesai, yemek arası ve... Koronavirüs salgını sonrası pek çok sektör uzaktan çalışma sistemine geçti. Birçok çalışan bu yeni modeli öncelikle olumlu karşılarken ilerleyen süreçle birlikte bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar evden çalışan kişiler için önemli uyarılarda bulundu.
6.04.2021 Çalışma Hayatı
Toplantıya çocuklarını da götürdü
Toplantıya çocuklarını da götürdü Wilma Elles, altı yaşındaki ikizleri Melodi Evita Veronika ve Milat Aristo Kerem’le Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
30.01.2021 Magazin
Barfiks demirinde korkunç son! Abisi bu halde buldu
Barfiks demirinde korkunç son! Abisi bu halde buldu Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, üniversite öğrencisi I.R.I. (21) evde tek başına olduğu sırada kendini koridordaki barfiks demirine çarşafla asarak yaşamına son verdi.
3.01.2021 Yaşam
Kadıköy'de yaşlı kadın 9'uncu kattan düşerek hayatını kaybetti
Kadıköy'de yaşlı kadın 9'uncu kattan düşerek hayatını kaybetti Kadıköy'de Gül Açar(80), henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşadığı 9 katlı binanın en üst katındaki dairesinden düşerek hayatını kaybetti.
27.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evde Tek Başına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evde tek başına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.