Gazete Vatan Logo

6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti

ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.

6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti

Posta.com.tr'den Mine Bozkurt'un derlediği habere göre; 2010 yılında Ukraynalı 6 yaşındaki bir kız çocuğunu evlat edindiğini zanneden Indianalı aile, hayatının kâbusa döneceğinden habersizdi. Michael ve eşi Kristine Barnett, 26 Nisan 2010'da Natalia'yı altı yaşında bir çocuğu eve götürdüklerine inanarak evlat edindiler. İyilik yapmaya çalışırken tüm ailenin paramparça olmasına neden olan sözde küçük kız Natalia Grace'in hikâyesi, Investigation Discovery'de (ID) üç bölüm halinde yayınlanacak olan The Curious Case of Natalia Grace adlı belgesele konu oldu. Belgeselde ailenin yaşadıklarına dair ürkütücü detaylar yer alıyor.

Michael ve eşi Kristine Barnett, evlatlık kızları Natalia Grace Barnett ile yaşadıkları korkunç bir deneyimi anlatırken tüm ailenin Natalia tarafından şiddete ve istismara uğradığını belirtiyor. Zira 6 yaşında zannettikleri küçük kız aslında 22 yaşında yetişkin bir kadındı ve cücelik hastalığı vardı. Belgeselde Michael, "Hepimiz tacize uğradık. Bundan nefret ediyorum" diye yaşadıklarını anlatırken adeta öfkeden titriyor.

Haberin Devamı

Natalia'nın doğum tarihinin 2009 olduğuna inanılıyordu, ancak Marion County Yüksek Mahkemesi'ne sunulan adli tıp kanıtları onun 1989'da doğduğu sonucuna vardı.

Natalia'nın ailenin evine girdikten sonra şiddete başvuran eylemler göstermesi, küçük kızın yaşı hakkında şüphelenmelerine neden oldu. Ukrayna'da doğan Natalia'nın 23 yaşında ve cücelik hastalığı olduğunu keşfeden aile, Natalia'nın yaşını yasal olarak 22'ye çevirebilmek için 2012'de veraset mahkemesine dilekçe verdi.

"BU KİŞİ BİR SOSYOPAT"

Good Morning Amerika'ya konuşan Michael, "Doktorlar bize 'Bu kişi bir sosyopat. Bu kişi bir dolandırıcı. Hepiniz tehlikedesiniz' dediler" açıklamasını yapmıştı.

“Natalia, merdivenlere raptiye yerleştiriyor ve biz merdivenlerden çıkarken onlara basıp yaralanıyorduk.”

Aileyle birlikte Indiana, Layfette'de yaşamaya başlayan Natalia, ailenin çocuklarını da bıçaklamakla tehdit etti. Michael, "Karımı zehirleyip öldürmeye çalıştı. Bir gece gözlerimi açtım ve Natalia elinde bıçakla yatağın ucunda duruyordu" dedi.

Haberin Devamı

Belgeselde konuşan çiftin çocuğu Jake "Natalia'nın yanında kendimi kesinlikle güvende hissetmiyordum" dedi.

Barnett ailesi, onları uykularında bıçaklamakla tehdit eden Natalia tarafından yıllarca terörize edilmişti. Natalia bununla da sınırlı kalmamış ve ailenin annesini elektrikli çitlere itmiş, kahvesine çamaşır suyu dökerek onu zehirlemeye çalışmıştı.

"Aile üyelerini öldürmek, onları bir battaniyeye sarmak ve arka bahçeye koymak istediğini söyleyen açıklamalar yapar ve resimler çizerdi" diyen Kristine, şunları söyledi:

“Gecenin bir yarısı insanların başında dikiliyordu. Uyuyamıyorduk. Tüm keskin nesneleri saklamak zorunda kaldık. Kahveme çamaşır suyu, deterjan gibi kimyasallar koyuyordu. 'Ne yapıyorsun?' diye sorduğumda 'Seni zehirlemeye çalışıyorum' diyordu. Medya beni çocuk istismarcısı olarak gösteriyor ama burada bir çocuk yok.”

Natalia, yetişkin bir kadındı. Regl oluyordu ve yetişkin dişleri vardı. Aile onu evlat edindikten sonra hiçbir şekilde büyüme göstermedi. Doktorların hepsi, yalnızca yetişkinlerde teşhis edilen ciddi bir psikolojik hastalıktan muzdarip olduğunu doğruladı. Hareket halindeki arabalardan atlıyordu. Aynalara kan bulaştırıyordu. Küçük bir çocuğun hayal bile edemeyeceğin şeyler yapıyordu.

ÜSTÜNE BİR DE DAVA EDİLDİLER

Çiftin dilekçeleri kabul edildikten sonra, üç biyolojik oğulları ile birlikte Kanada'ya gitti. Burada en büyük oğulları Jake üniversitye başlayacaktı. Barnett çifti, Natalia'ya bir daire tuttuktan sonra Indiana, Layfette'de ayrıldı. Natalia'nın yetişkin olduğunu öğrenmiş ve Natalia, doğum tarihinin değiştiğini ailesine söylemişti. Ancak buna rağmen Natalia'yı evde tek başına bıraktıkları için çift ihmalle suçlandı ve haklarında dava açıldı.

Haberin Devamı

Polis o sırada Natalia'nın ender görülen bir cücelik biçimine sahip olmasına rağmen üç yıl boyunca yalnız bırakıldığını söyledi.

2019'da Daily Mail'e verdiği bir röportajda Kristine, davada büyük bir kusur olduğu konusunda ısrar etti: Natalia, suçlama belgelerinin iddia ettiği gibi dokuz yaşında değildi. Aslında 22 yaşındaydı. 

Yaşının yasal olarak değiştirilmesine rağmen çift, onun cüceliği nedeniyle Barnett'lere bağımlı olduğu iddia edildiği için hâlâ suçlanıyor. Ancak başlangıçta çocuk ihmali suçlamasıyla karşı karşıya kalan çift, Natalia'nın yaşınınn değiştirilmesinin ardından ve zaman aşırımı sonrası aklandı.

Haberin Devamı