Gazete Vatan Logo

Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı

19 yaşındaki Angel Lynn isimli genç kız, başına geleceklerden habersiz şekilde yürüyüş için evden çıkmıştı. Yakınına bir araç yanaştı ancak aracın içindeki kişiyi de aracı da fark etmemişti. Sonrası başına gelenler ise başta ailesi olmak üzere tüm ülkenin kanını dondurdu.

Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı

Genç kızın o zamanlar 20 yaşında olan eski erkek arkadaşı Chay Bowskill, kendisine oldukça sıkıntı yaşatıyordu. İkili kötü bir şekilde ayrılmıştı ve Bowskill, Angel ile takıntılı hale gelmişti.

İngiltere'nin Leicestershire bölgesinde yaşayan ve 2020 yılının eylül ayında bir gün yürüyüş yapmak için evinden çıkan Angel, kendisine yaklaşan aracı fark etmedi. Aracın içindeki Bowskill’den başkası değildi. Angel’a yaklaşarak zorla araca bindiren Bowskill, genç kızı sıkı sıkıya bağlayıp yola koyuldu.

KAFATASININ YARILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Angel, otoyolda son sürat giderken bir anda aracın arkasından kafa üstü yola düştü. Ölümden dönen Angel, tüm bilincini kaybetmişti. Bowskill, Angel’ın kendini dışarı attığını söyledi ancak anne Nikki Lynn, kızının dışarı itildiğinden emindi. Yetkililer ise bu noktada Bowskill’e inandı ve onun Angel’ı dışarı itmediğine kanaat getirdi.

Geçirdiği kaza sonucu felç kalan Angel, ne yemek yiyebiliyor ne de yürüyüp konuşabiliyordu. Hastanede yapılan incelemelerde genç kızın kafatasının yarıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TELEFONUNDA BOWSKİLL’DEN GELEN TEHDİT MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Angel Lynn'i ameliyat eden ekipte bulunan beyin cerrahı Stuart Smith, genç kızın çok ağır yaralar aldığının açık olduğunu söyledi. Kafatasındaki büyük çatlağı işaret ederek şu ifadeleri kullandı:

Bu bölge çatlamış, çarpmanın etkisiyle yarılmış. Kafatasını bu dereceye kadar kırmak inanılmaz derecede güç gerektirir. Yarası o kadar yıkıcı ve şiddetliydi ki, Angel'ın hayatta kalması gerçekten büyük bir mucize.

Genç kızın burnu, gözleri ve suratı da bu kazadan ciddi hasarlar almıştı. Yapılan araştırmalarda Angel’ın telefonunda Bowskill’den gelen tehdit dolu mesajlar ortaya çıktı.

Angel’ın babası Patrick Lynn ise yaptığı açıklamada kızının Bowskill ile birlikte olduğu iddialarını yalanlayarak şöyle konuştu:

O iyi bir adam olmadığı için kızım ondan utanmış olmalı. O benim meleğimdi. Tam babasının kızıydı. Anne Nikki ise kızının telefonuna sürekli mesajlar geldiğini ve Bowskill’in kızını nereye gitse takip ettiğini anlattı. Gözyaşlarına boğulan acılı anne, en zor kısmının ise kızının istismar dolu bir ilişki içinde olduğunu öğrendiği zaman olduğunu söyledi.

Başlangıçta Angel’ın araçtan nasıl düştüğüne dair yeterli kanıt bulunmadığından suçu kanıtlanamayan Bowskill, aradan geçen 1,5 yılın ardından 2022 yılının ocak ayında adam kaçırma suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı