Kız

Kız

Son dakika kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.952 kız haberi bulunmuştur. Tüm kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Beren kurtarılırken hayatını kaybetti
Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Beren kurtarılırken hayatını kaybettiAnkara’da, mahsur kaldığı asansörden kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızın ailesi, kurtarmaya gelen itfaiye ekiplerinin hiçbir güvenlik önlemi almadıklarını ve sorumsuz hareket ettiklerini ileri sürdü. Hayatını kaybeden kız ise gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.
24.07.2024Gündem
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybetti
Selfie çekerken denize düşmüştü! Genç kız 4 gün sonra hayatını kaybettiİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde denize düşüp tekne ile kurtarılan 25 yaşındaki Nalan Kaya, hayatını kaybetti.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattı
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattıİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde 25 yaşındaki Nalan Kaya, cep telefonuyla özçekim(selfie) yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Nalan Kaya denizdeyken seyir halinde olan bir tekne çarptı. Hastaneye kaldırılan Nalan Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
22.07.2024Gündem
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’58’inci yaşını da kutlayan Yıldız Tilbe önceki akşam Alaçatı’da konser verdiği bir mekanda anne ve babası hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
18.07.2024Magazin
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybetti
Muğla'dan acı haber: Kazadan sonra dünyaya getirdiği bebeğini kucağına alamadan hayatını kaybettiMuğla'da kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu ağır yaralanan ve hamile olan Pınar Kaya’nın (26), bebeği sezaryenle dünyaya getirildi. Kız bebeğini kucağına alamayan Kaya, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
17.07.2024Gündem
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyor
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyorAdana'da yaşayan vatandaşlar yakın olması sebebiyle Mersin'e sıklıkla gidip geliyor. Nisan ayı itibarı ile durdurulan tren seferlerinin yeni bir gelişme yaşandı.
17.07.2024Adana
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdiler
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdilerSosyal medyadan tanıştığı Firuz Naobi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli genç kız, yaşadığı kâbusu anlattı. "Evinde bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. İçeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular."
17.07.2024Gündem
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattı
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattıYükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.
21.07.2024Gaziantep
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
16.07.2024Gündem
Antakyalı genç kız sevdiğine kavuşmak için farklı bir yol izledi! 'ilk kez böyle bir durumla karşılaştım'
Antakyalı genç kız sevdiğine kavuşmak için farklı bir yol izledi! 'ilk kez böyle bir durumla karşılaştım'Hatay'da bir genç kızın sevdiğine kavuşmak için verdiği sadaka parasının üzerine yazdığı 'Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık' ifadeleri görenleri şaşırttı.
16.07.2024Gündem
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybettiGaziantep'te yaşayan Omar Fahed, oto yıkıma işi yapan kardeşine yardım etmek isterken şalteri kapatmak için hamle yapınca akıma kapıldı. Ağır yaralanan Fahed, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
15.07.2024Gaziantep
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"
Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti! "Heyecan var"Adana'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için kapıların kapanmasına saniyeler kala genç kız sınava koşarak son anda yetişti.
14.07.2024Adana
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştı
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştıİzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapıldı. 58 yaşındaki İsa Yaman, o anları anlatırken, 'Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. ‘Burada elektrik var, burayı yapın' dedim. Yapmadan bıraktılar.' demişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de elektrik akımından hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini belirtti.
14.07.2024Gündem
Yeni doğan bebeğini çöp konteynırının yanına bırakan anne hakkında mahkeme kararını verdi
Yeni doğan bebeğini çöp konteynırının yanına bırakan anne hakkında mahkeme kararını verdiAvcılar'da yeni doğan bebeğini çöp konteynırının yanına bırakan annesi Y.F.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.07.2024Gündem
İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapıldığı olayda korkunç detay: Esnafın söyledikleri şoke etti: Kanalizasyonda elektrik kaçağı vardı, burayı yapın dedik, yapmadılar
İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapıldığı olayda korkunç detay: Esnafın söyledikleri şoke etti: Kanalizasyonda elektrik kaçağı vardı, burayı yapın dedik, yapmadılarİzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapılıyor. 58 yaşındaki İsa Yaman, o anları anlatırken, 'Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. ‘Burada elektrik var, burayı yapın' dedim. Yapmadan bıraktılar.' dedi.
13.07.2024 Gündem
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istek
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istekKastamonu'da 9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.
12.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.