Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı
Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı 19 yaşındaki Angel Lynn isimli genç kız, başına geleceklerden habersiz şekilde yürüyüş için evden çıkmıştı. Yakınına bir araç yanaştı ancak aracın içindeki kişiyi de aracı da fark etmemişti. Sonrası başına gelenler ise başta ailesi olmak üzere tüm ülkenin kanını dondurdu.
10.05.2023 Dünya
Kapadokya'da güzellik yarışmasının birincisi Kanadalı model oldu
Kapadokya'da güzellik yarışmasının birincisi Kanadalı model oldu Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesindeki 'Global Model Of The World and Miss Cappadocia 2022 Güzellik Yarışması' sonuçlandı. Yarışmayı, Kanadalı model Angel Bhathal kazandı.
25.06.2022 Magazin
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam!
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam! Victoria'a Secret meleği Adriana Lima, Love dergisinin Paskalya reklamında yürek hoplattı. İşte Adriana Lima'nın rol aldığı reklamdan nefes kesen kareler...
17.04.2017 Magazin
Korku dolu anlar! Su dolu kabinden çıkamayınca…
Korku dolu anlar! Su dolu kabinden çıkamayınca… America's Got Talent programında yıldızı parlayan illüzsyonist Spencer Horsman, su dolu küpten çıkma numarasını prova ederken herkesi şoke eden bir kaza yaşandı. illüzyon dünyasının tanınan ismi Chris Angel yardıma koştular. Prova sırasında yaşanan olay çalışanlara ve iki illüzyoniste korku dolu anlar yaşattı. İşte o anlar…
26.06.2015 Dünya
Mucize! Beyin ölümü gerçekleştikten 54 gün sonra doğum yaptı
Mucize! Beyin ölümü gerçekleştikten 54 gün sonra doğum yaptı Amerika'da 22 yaşındaki bir kadın, beyin ölümü gerçekleşmesine rağmen, 54 gün direnerek doğum yaptı. Doğumdan 2 gün sonra anne yaşamını yitirdi. Bebeğe, "Angel-Melek" ismi verildi.
4.05.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri