Model

Model

Son dakika model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan model gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.205 model haberi bulunmuştur. Tüm model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacak
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacakAdana'yı Türkiye'nin yatırım merkezlerinden biri haline getirecek olan Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisine onay verildi. Yeni Sanayi Kampüsü ve Adana Ana Konteyner Limanı ile birlikte bölgenin ekonomik gücünde çok önemli değişiklikler olacak. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç konuyla ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
25.07.2024Adana
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı! "Biz hedefleri olan bir şehiriz"
Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı! "Biz hedefleri olan bir şehiriz"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde sağlık turizmi alanında önemli adımların atılması amacıyla düzenlenen Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı.
26.07.2024Gaziantep
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Adana Sanayi Odası, fabrikalardaki kayıp kaçağın önüne geçiyor: Fabrikaları yıllık 10 milyon lira kurtardı
Adana Sanayi Odası, fabrikalardaki kayıp kaçağın önüne geçiyor: Fabrikaları yıllık 10 milyon lira kurtardıAdana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Sanayi Kampüsü'nde bulunan 'Model Fabrika'da ekiplerin incelemesi sonucu bir fabrikada bulunan kompresördeki kaçağı tespit ettiğini ve sanayicinin yıllık 10 milyon liralık zarardan kurtarıldığını, 100'e yakın firmada ise 235 milyon TL'lik iyileştirme yapıldığını söyledi.
19.07.2024Adana
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü MÜDEK'ten bir kez daha geçti! Başarı sağladı
GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü MÜDEK'ten bir kez daha geçti! Başarı sağladıGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi'ne bağlı Gıda Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Akreditasyonundan başarı ile geçti.
16.07.2024Gaziantep
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
Kliması olmayan eski model araçlara klima takıyorlar
Kliması olmayan eski model araçlara klima takıyorlarAdana'da bir tamirci, eski model ve kliması olmayan araçlara ev tipi klima takmaya başladı. Sıcak havalar nedeniyle klima montaj işlemlerinde ise yoğunluk yaşanıyor.
14.07.2024Adana
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
Stokları eritmek için Dacia Duster modelinde indirim devleşti; Bu fırsatın nedeni Renault şemsiyesi
Stokları eritmek için Dacia Duster modelinde indirim devleşti; Bu fırsatın nedeni Renault şemsiyesiOtomobil tutkunları için aranan model olan Dacia Duster fiyatlarında indirimler devleşti. İşte Dacia Duster 2024 Temmuz fiyat listesi...
7.07.2024Gündem
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyor
İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiye'de 4 katı fiyatına satılıyorTürkiye'de ikinci el lüks otomobillerin Avrupa'ya göre fiyatları dikkat çekti. Ferrari, Aston Martin ve Lamborghini marka araçların aynı modelleri Türkiye'de 4 katı fiyata satılıyor.
6.07.2024Ekonomi
Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktı
Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktıTogg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.
4.07.2024Ekonomi
Sonunda Renault Clio Cross fiyatı belli oldu; En ucuz SUV model araç piyasasında sürpriz yaptı
Sonunda Renault Clio Cross fiyatı belli oldu; En ucuz SUV model araç piyasasında sürpriz yaptıİddialı marka Renault yeni bir hamleyle tüketicinin karşısına çıktı. İşte Renault Clio Cross 2024 Temmuz fiyat listesi...
4.07.2024Gündem
Gayri maddi varlıklar nedir, gayri maddi ne demek? Kripto varlıklar ilk kez "gayri maddi varlık" olarak tanımlandı
Gayri maddi varlıklar nedir, gayri maddi ne demek? Kripto varlıklar ilk kez "gayri maddi varlık" olarak tanımlandıSermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle kripto varlıklar ilk kez "gayri maddi varlık" olarak tanımlandı. Peki, Gayri maddi varlıklar nedir, gayri maddi ne demek?
2.07.2024Ekonomi
Ford Türkiye'de fiyatları dibe çekti hem de yarı yarıya! Model 870 bin TL'ye satışa çıktı
Ford Türkiye'de fiyatları dibe çekti hem de yarı yarıya! Model 870 bin TL'ye satışa çıktı Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markalarından Ford yeni ayda yeni sürprizlere yer verdi. İşte Ford Tourneo Courier 2024 Temmuz fiyat listesi...
1.07.2024Gündem
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracak
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracakAK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı, doğum oranlarındaki düşüşü değerlendirmek ve buna karşı öneriler geliştirmek amacıyla 2 Temmuz'da çalıştay düzenleyecek.
27.06.2024Gündem
Bu çelik zırhtan dünyada sadece bir tane var! bin 500 yıllık Roma zırhı restore edildi
Bu çelik zırhtan dünyada sadece bir tane var! bin 500 yıllık Roma zırhı restore edildiSatala Antik Kenti'nde bulunan ve dünyada bilinen tek Lorica Squamata model lejyoner zırhı restore edildi.
19.06.2024Gündem
Bakan Tekin açıkladı! İşte 20 bin öğretmen atamasının tarihi
Bakan Tekin açıkladı! İşte 20 bin öğretmen atamasının tarihiMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin yeni detaylar açıkladı. Bakan Tekin yeni müfredata dair de konuştu.
Dev iş birliği! Hava savunma sistemleri Manisa'da geliştirilecek
Dev iş birliği! Hava savunma sistemleri Manisa'da geliştirilecekManisa Celal Bayar Üniversitesi, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve sanayi partnerlerinin iş birliğinde hayata geçen Hava Platformları ve Savunma Sistemleri Araştırma ve Tasarım Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi. Türkiye'de ilk defa faaliyet geçecek olan araştırma laboratuvarına sanayiciler de destek vererek hem öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine hem de havacılık ve savunma sanayisine önemli katkılar sunması bekleniyor.
6.06.2024Ekonomi
BES'te yeni model! 1 Temmuz'da başlıyor, 4 ayrı fon belirlendi
BES'te yeni model! 1 Temmuz'da başlıyor, 4 ayrı fon belirlendiBES'te yeni dönem resmen başlıyor. BES birikimiyle kredi kullanma dönemi başladı. Kısmen ödeme uygulamasının da 1 Temmuz'da devreye alınacağını hatırlatan SEDDK 2. Başkanı Mehmet Verim, şu an yürürlükte olan uygulama ile vatandaşların BES hesaplarındaki birikimlerini kredi süresiyle sınırlı olmak üzere bankaya devredip finansmana daha rahat erişim sağlayabileceklerini ifade etti.
5.06.2024Ekonomi
Fiat Egea'nın yerine gelecek model de fiyatı da belli oldu! Kimse tahmin edemedi
Fiat Egea'nın yerine gelecek model de fiyatı da belli oldu! Kimse tahmin edemediTürkiye'de çok tercih edilen Fiat Egea'nın yerine gelecek model belli oldu. Detaylara birlikte bakalım.
5.06.2024Gündem
Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller
Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modellerSıfır araba fiyatlarında şok gelişme. 7 Temmuz 2024 tarihinden sonra yürürlüğe girecek olan güvenlik paketli otomobil satışları nedeniyle bu pakete sahip olmayan araçları markalar ellerinden çıkarmak için kampanyalar düzenliyor. Donanımsız araçlar ucuza satılırken donanımlı araçlarda da kampanyalar düzenleniyor. İşte en ucuz sıfır araba modelleri...
4.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.