Model

Model

Son dakika model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan model gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.229 model haberi bulunmuştur. Tüm model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu'
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu' Ev, araba, arsa almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi. Ev sahipleri, araç, arsa ya da başka bir konutla takas yaparak satışı hedefliyor.
21.04.2024 Ekonomi
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı Tesla'nın en ucuz otomobillerinden olan Model Y, ön siparişe başladı. Arkadan çekişli versiyonun fiyatı da açıklandı.
19.04.2024 Ekonomi
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar Uzun süredir '4 gün mesai, 3 gün tatil' sistemi gündemdeydi. Birçok Avrupa ülkesi bu sistemi 2015 yılından beri demeye başladı. Türkiye'de çalışanlar ise böyle bir sistemin uygulanabileceğini düşünmüyordu. Ancak ilk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, "Haftalık izin uygulamasının, çalışan bağlılığı, verimlilik, motivasyon ve iş-yaşam dengesi alanlarını yüzde 85’in üzerinde desteklediği tespit edildi." ifadeleri kullanıldı. Peki 4 günlük çalışma sistemi yaygınlaşır mı? Hangi sektörlerde uygulanabilir? İşte çalışanların yakından takip ettiği konun detayları...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Magazin
Dacia Duster fiyatlarına bahar geldi; SUV modelde bu sürprizi kimse beklemezdi
Dacia Duster fiyatlarına bahar geldi; SUV modelde bu sürprizi kimse beklemezdi SUV model dünyasında merak edilen otomobillerin başında gelen Dacia Duster Nisan fiyatıyla sürprizin büyüğünü yaptı. İşte Dacia Duster 2024 Nisan fiyat listesi...
2.04.2024 Gündem
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le görüşen SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, yeni müfredatla ilgili ayrıntıları paylaştı. Derse aktif katılım sağlanacak; test mantığından uzak, açık uçlu, yorum odaklı uygulamalara ve güncel konulara yer verilecek.
22.03.2024 Gündem
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti!
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti! Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne gelerek ilaç yazdırmak isteyen 63 yaşındaki Alime Topuz, 3o yıllık derdinden Beyin Cerrahı Op. Dr. Bedrettin Özsoy ile tanışmasıyla kurtuldu. Beyin Cerrahı Özsoy, "Sakat kalma ihtimali vardı" dedi.
20.03.2024 Yaşam
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi Büyükşehir statüsünde olmayan Batman'da yeni belediye binasına asılan ‘Batman Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Batman’ımızın kavuşacağına inandığımız ‘Büyükşehir’ statüsüne vurgu yapmak ve motivasyon artırma amacı taşımaktadır” denildi. Yerel bir gazetenin sahibi Bulut Kutlu ise, "21 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek. Bir miting düzenleyecek. Acaba müjdeyi o mu verecek? Bekleyeceğiz, göreceğiz" diye konuştu.
14.03.2024 Gündem
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz'
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz' İş dünyasının başı ‘Job Ghosting’ ile dertte. Yani, işe alım sürecinin ortasında aniden yok olan çalışanlar, şirketlerin yeni sorunu oldu. İş ilanlarına başvuran adaylar çağrıldıkları görüşmelere gitmiyor, İK yetkilileri dakikalarca boş masada bekliyor. Bir şekilde işe başlayanlar ise 2-3 gün sonra haber dahi vermeden işten ayrılıyor. Sektör temsilcileri, “Söz verilen görüşmelere gelinmiyor. İlk gün öğle yemeğine çıkıp dönülmüyor. İş verenin telefonları dahi engelleniyor. Hayalet işçilerle başımız dertte. Aradığımız elemana ulaşamıyoruz” diyor.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Fatma Turgut’tan çarpıcı itiraf! Hem aldattım, hem de aldatıldım!
Fatma Turgut’tan çarpıcı itiraf! Hem aldattım, hem de aldatıldım! Model grubuyla sanat dünyasına giriş yapan ancak sonrasında kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, şimdilerde Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluşuyor. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen ünlü ismin özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak itirafta bulundu.
12.03.2024 Magazin
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz İskenderun Teknik Üniversitesi'nden (İSTE) Prof. Dr. Semir Över, "Ölüdeniz Fayı, 1000 kilometrelik bir fay. Antakya'nın güneyinden, Suriye, Lübnan, İsrail ve Akabe Körfezi'ne kadar uzanan bir fay. Dolayısıyla Hatay'da kırılmış olan alanlardan Ölüdeniz Fayı geçmediği için bizim geliştirdiğimizi modele göre, orada büyük bir deprem beklemiyoruz. Bizim modele göre; Ölüdeniz Fayı, Antakya'nın ya da Hatay'ın içerisine girmiyor" dedi.
10.03.2024 Gündem
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam"
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" Ünlü model Didem Soydan, imaj tazeledi. Yeni halini sosyal medya sayfasından paylaşan Soydan, bir takipçisinin estetik yaptırdığına dair yorumuna yanıt verdi.
9.03.2024 Magazin
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Araba fiyatlarında büyük düşüş! En ucuz 4 sıfır araç modeli belli oldu
Araba fiyatlarında büyük düşüş! En ucuz 4 sıfır araç modeli belli oldu Yeni yıl itibarıyla araç satışları ve pazardaki hareketlilik dikkat çekmeye başladı. Ocak-şubat döneminde geçen yıla göre satışlarda yüzde 50’nin üzerinde artış yaşandı. Öte yandan fiyatı en düşük 4 sıfır araç modeli belli oldu. İşte detaylar...
6.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.