Elazığ

Elazığ

Son dakika elazığ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elazığ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elazığ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elazığ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elazığ gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.976 elazığ haberi bulunmuştur. Tüm elazığ haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Elazığ'da 60 derecede 'Ekmek' parası mesaisi
Elazığ'da 60 derecede 'Ekmek' parası mesaisiHava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Elazığ'da fırıncılar, 300 derecelik fırınlarda ekmek pişiriyor.
24.07.2024Gündem
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?Erzurum kongresinin 105. yılı. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi, ulusal egemenlik tanımının da anıldığı ilk kongredir. Peki, Erzurum Kongresi’nin anlamı ve önemi nedir? Erzurum Kongresi kararları nelerdir, ne zaman ve neden yapıldı?
23.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?YKS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber tercih işlemlerine yönelik detaylar gündeme geldi. YKS ön bilgilendirme kılavuzu yayımladı. Peki, YKS depremzede kontenjanı nedir, 2024 YKS depremzede kontenjanı var mı? YKS 2024 depremzede kontenjanı olacak mı?
19.07.2024Gündem
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyor
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyorElazığ'da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ''Gelin tarladan 8 liraya alın'' dedi.
17.07.2024Ekonomi
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturma
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturmaKahramanmaraş'ta yürütülen deprem soruşturmalarında ilk kez kamu görevlileri hakkında soruşturma izni verildi. Dulkadiroğlu Kaymakamlığı'nın izni sonrası 69 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı Güneşli Kocabaş Evleri'nin 7'nci bloğunun yıkılmasına ilişkin Dulkadiroğlu Belediyesi'nde görevli 3 kişi hakkında 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' ile 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından soruşturma başlatıldı.
17.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Karayolları enerjisini GES’ten alacak
Bakan Uraloğlu: Karayolları enerjisini GES’ten alacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, enerji tüketiminden tasarruf edilmesi amacıyla Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde kurdukları Güneş Enerji Santralleri çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.
17.07.2024Gündem
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu
Malatya'da korkunç olay! İş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulunduMalatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı iple ağaca asılı halde ölü bulundu.
17.07.2024Gündem
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları ile birlikte 2024 birincileri merak konusu oldu. Peki, YKS’de kaç birinci var? İşte YKS birincileri 2024 hakkında merak edilenler…
16.07.2024Gündem
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladı
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını açıklandı. Binlerce üniversiteli genç önümüzdeki günlerde kiralık ev arayışına başlayacak. İstanbul’da öğrencilerin yoğun olduğu ilçelerde 100 metrekare 2+1 evin ortalama kirası 20 bin liradan başlıyor
16.07.2024Gündem
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
Elazığ'da Atatürk heykeline taşlı saldırı! Gözaltına alındı
Elazığ'da Atatürk heykeline taşlı saldırı! Gözaltına alındıElazığ'da kent merkezinde bulunan Atatürk heykeline elindeki taş ile saldıran şüpheli, gözaltına alındı. Şizofreni hastası olduğu belirtilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
14.07.2024Gündem
Elazığ'da yapılıyor! Birçok hastalığa deva, tanesi 2 bin liradan satılıyor
Elazığ'da yapılıyor! Birçok hastalığa deva, tanesi 2 bin liradan satılıyorŞifalı olarak bilinen doğal taşlardan olan ve yaklaşık 1 milyon yıllık damla kehribardan yapılan kolyeler 2 bin liradan alıcı buluyor.
14.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Murat Zorluoğlu kimdir? Yeni Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kaç yaşında, nereli
Murat Zorluoğlu kimdir? Yeni Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kaç yaşında, nereliCumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Diyarbakır, Malatya ve Elazığ dahil olmak üzere 5 ilin valileri değişti. Bunlardan en çok merak edilen isim Diyarbakır Valiliği'ne getirilen Murat Zorluoğlu oldu. Peki Murat Zorluoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni vali
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ile yeni valiResmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte birçok ile vali atamaları yapıldı. Buna göre Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.
9.07.2024Gündem
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, "evde ek iş" ilanları vererek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.
9.07.2024Adana
Bir ilki gerçekleştirdi! Kilosu 300 liradan kapış kapış satıyor
Bir ilki gerçekleştirdi! Kilosu 300 liradan kapış kapış satıyorElazığ'da badem şekeri ustası ve işverenin ortaklaşa ürettiği vişneli badem şekeri tüm Türkiye tarafından beğenilirken, bu sefer yeni tat olan limonlu badem şekerinin üretimi başladı. Türkiye'de sadece Elazığ'da yapılan limonlu badem şekeri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
7.07.2024Ekonomi
Kursu tamamlayanın işi hazır! 6 ay sürecek
Kursu tamamlayanın işi hazır! 6 ay sürecekKaracabey Atçılık Merkezinde açılacak olan nalbantlık kursunda başarılı olan kursiyerler, Elazığ Hipodromunda iş sahibi olabilecek.
4.07.2024Ekonomi
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğizSağlık Bakanlığı görevini Fahrettin Koca'dan devralan Kemal Memişoğlu, "Hem hasta memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti önceliklerimizden, bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında özellikle hastalanmadan, koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini de önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
2.07.2024Gündem
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreniCumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca'dan devraldı.
2.07.2024Gündem
Elazığ'da efsanelere konu olan gizemli cüce tünelleri turizme kazandırılmayı bekliyor
Elazığ'da efsanelere konu olan gizemli cüce tünelleri turizme kazandırılmayı bekliyorElazığ'ın Nimri Dağında altın çıkarmak için açılan ve sadece cücelerin girip çalışabildiği iddia edilerek efsanelere konu olan tüneller, halen gizemini koruyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören tüneller, görenleri şaşırtıyor.
28.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elazığ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elazığ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.