Emekli Öğretmen

Emekli Öğretmen

Son dakika emekli öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.621 emekli öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm emekli öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor Adana’nın Kozan ilçesinde asırlık okullarda vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
31.03.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı Avcılar'da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı. Ekiplerin evdeki çalışmalarını yarın tamamlayacağı öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay Çanakkale'nin Ycenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, hayatını kaybetti.
27.11.2023 Gündem
Cumhuriyet dönemine tanıklık eden konak, 121 yıldır ayakta
Cumhuriyet dönemine tanıklık eden konak, 121 yıldır ayakta Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Cumhuriyet döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında Ankara dışında ilk ve tek Bakanlar Kurulu (İcra Vekilleri Heyeti) toplantısını yapıldığı Zaimağa Konağı, geçen yıl aslına uygun restore edilerek, ziyarete açıldı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, konağın 121 yıldır ayakta olduğunu belirterek, “Zaimağa Konağı, Kurtuluş Savaşı döneminde çok önemli bir rol oynadı ve o aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün karargah olarak kullandığı bir konaktır. Bu konak zamanında Kurtuluş Savaşı döneminde ilk ve tek Bakanlar Kurulu’nun Ankara dışında toplandığı yerdir” dedi.
28.10.2023 Yaşam
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı
Barda yangın dehşetinde 2 kişi hayatını kaybetti! Korkunç gerçek polise yapılan itirafla ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesi Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'taki bir barda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin tamamını sararken olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Polise giden Esra Başkaya'nın itirafı gerçeği ortaya çıkardı. Beyanını daha sonra yalanlayan Başkaya, tutuklandı.
11.10.2023 Gündem
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü
Ev sahibi emekli öğretmen, kiracısı tarafından öldürüldü Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli öğretmen Sabit Ülker (68), eski kiracısı M.A.Ş. (40) tarafından çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.
16.09.2023 Yaşam
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç?
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç? Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde 2024 yılı için yüzde 15+10, 2025 yılı için yüzde 6+5 zam kararı verdi. 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal haklarının belirlendiği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecinde uzlaşmazlıkla sonuçlanan oransal zam ve genele ilişkin maddeler konusunda Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararını verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar oldu 2024? Başöğretmen, sözleşmeli öğretmen, emekli öğretmen toplu sözleşme zammı ile ocakta ne kadar maaş olacak?
1.09.2023 Memur
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den 15 gündür haber alınamıyor.
26.08.2023 Yaşam
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı Yeni dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı! İsme özel sahte mahkeme kararı hazırlayan sahtekarlar, bu kararları ödeme linkiyle birlikte binlerce kişinin cep telefonlarına mesaj olarak gönderdi. İstanbul Adliyesi şikayetçilerle dolup taşarken, avukat Dilek Yüksel, “Linke kesinlikte tıklamayın ve para göndermeyin” uyarısında bulundu.
23.07.2023 Yaşam
Sahte diploma dehşeti! 40 yıl sonra kurşun yağdırdı
Sahte diploma dehşeti! 40 yıl sonra kurşun yağdırdı Pendik'te bir şahıs, 40 yıl önce çalıştığı eğitim kurumundan sahte diploması olduğu gerekçesiyle atıldı. Şüpheli şahıs, o dönemde kendisini ihbar ettiğini düşündüğü akrabasına sokak ortasında 7 el ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
6.06.2023 Yaşam
Seyitgazi'de sel suları çekildi, temizlik ve onarım başladı
Seyitgazi'de sel suları çekildi, temizlik ve onarım başladı Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde, sağanak sonrası oluşan sel etkisini yitirdi. İlçenin 5 mahallesinde hasar tespit ve temizlik çalışması başlatıldı. Sel sularının en etkili olduğu Çatören Mahallesi'nin muhtarı Cengiz Gül, 3 evle bazı ahırların yıkıldığını söyleyerek, "Tarım arazilerimiz, duvarlarımız hiçbir şeyimiz kalmadı. Devlet büyüklerimiz yanımızda. Geceden beri ekipleriyle buradalar" dedi.
3.06.2023 Gündem
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı Türkiye'nin uzaya göndereceği ilk astronot olan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli F-16 pilotu Alper Gezeravcı'nın (43) annesi Sıddıka Gezeravcı, (63) "Sağ salim gidip gelsin. Daha 6 yaşında anneannesine, 'Büyüyünce uçak şoförü olacağım' derdi. Küçüklüğünden beri pilotluk hayali vardı" dedi.
4.05.2023 Yaşam
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu Bursa'da akılalmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne inanan emekli öğretmenin az kalsın tüm birikimi buhar oluyordu. 750 bin lirayı dolandırıcıya teslim eden vatandaş, kısa süre sonra hayatının şokunu yaşadı ama hemen harekete geçti. O anlar ise anbean görüntülendi.
25.03.2023 Yaşam
Bursa'da "yok artık" dedirten olay!
Bursa'da "yok artık" dedirten olay! Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne inanan emekli öğretmen, kiralık kasasında bulunan tüm birikimi olan 750 bin lirayı dolandırıcıya teslim etti. Kısa sürede dolandırıldığını anlayan emekli öğretmenin imdadına polis ekipleri yetişerek 18 yaşındaki dolandırıcıyı altın ve paralar ile birlikte yakaladı.
25.03.2023 Haber
Evinin mutfağında başladı, hayvancılığın geleceği oldu
Evinin mutfağında başladı, hayvancılığın geleceği oldu Rize merkeze bağlı Dağsu Mahallesi'ndeki evinin ahırında hayvancılık yapan emekli öğretmen Recep Kaya, 7 yıl önce hayvanları için bir araştırmaya girdi. Araştırmalar sonucunda evinin mutfağında yaklaşık 45 günün ardından arpa hasılı üretmeyi başardı. Kaya, yaptığı arpa hasılının hayvanlarının üzerinde denediğinde iyi bir verim artışı yaşayınca devam ettirdi. 7 yıldır devam ettirdiği üretimde ayda yaklaşık 10 ton yem üretmeye başladı. Kaya, arpa hasılının hayvancılık için olmazsa olmazlarından olduğunu ifade etti.
10.03.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret eden Emine Erdoğan ile BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif Sharif, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi. Emine Erdoğan deprem bölgesinde "Çok zor günler geçiriyoruz. Bunları hep birlikte aşacağız. Birbirimizin elinden tutarak, birbirimize teselli olacağız" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Gündem
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Depremde hayatını kaybeden aileden geriye bu fotoğraflar kaldı
Depremde hayatını kaybeden aileden geriye bu fotoğraflar kaldı Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yaşamını yitiren polis memuru Muhammed Uçar (43) ve eşi Çiğdem Şenoğlu Uçar (40) ile çocukları Tuna (6), Göksu (3) ve ikizi Cansu Uçar (3), Adana’da yan yana toprağa verildi.
15.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.