Erzin

Erzin

Son dakika erzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 erzin haberi bulunmuştur. Tüm erzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor'
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor' Hatay’ın Erzin ilçesinde seralarda yetiştirilen erkenci karpuzda mayıs ayı sonunda hasat bekleniyor.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği Hatay’ın Erzin ilçesinde güneş enerji santrali (GES) kurmak için Limak Enerji ile GE Vernova ve İnojen Enerji ile tedarik, kurulum ve devreye alma anlaşması imzaladı. İnşaat aşamasında bölgede yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak projenin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanması ve tesisin toplam kurulu gücünün 140 MWp olması planlanıyor.
17.10.2023 Ekonomi
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Eris varyantı sebebiyle vefat etmediğini belirterek, "Bu kara propaganda bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir. Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak" açıklamasını yaptı.
2.10.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı, ikinci kattan atladı
Hatay'da korkunç olay! Uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalktı, ikinci kattan atladı Hatay’ın Erzin ilçesinde uykusundan 'deprem oluyor' diyerek kalkan ve paniğe kapılan Ayşe Gülhan Çeler (38), ikinci kattan atladı. Hastaneye kaldırılan Çeler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
18.03.2023 Gündem
Depremin ortasındaki bu ilçedeki tek bina bile yıkılmadı
Depremin ortasındaki bu ilçedeki tek bina bile yıkılmadı Depremden sonra büyük hasar alan Hatay'ın sadece bir ilçesinde yıkım yaşanmadı. 50 bin nüfusu olan Erzin'de bazı binalarda küçük çaplı hasar oluştu. Bu durum akıllara 1999 Gölcük depreminde yıkılmayan tek yer olan Tavşancıl'ı getirdi.
11.02.2023 Gündem
Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu kimdir, kaç yaşında, kaç yıldır başkan? Hatay Erzin Belediyesi hangi parti hangi partiden?
Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu kimdir, kaç yaşında, kaç yıldır başkan? Hatay Erzin Belediyesi hangi parti hangi partiden? Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Can kaybının 20 bini geçtiği depremde binlerce bina enkaz yığınına dönüştü. Hatay'ın Erzin ilçesinde ise tek bina bile yıkılmadı. Peki, Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu kimdir, Ökkeş Elmasoğlu hangi partiden? Erzin Belediyesi kimde, hangi belediyede?
11.02.2023 Gündem
Depremde hiç bina yıkılmayan Erzin'in belediye başkanı DHA'ya konuştu
Depremde hiç bina yıkılmayan Erzin'in belediye başkanı DHA'ya konuştu Kahramanmaraş merkezli depremlerde, hiç bina yıkılmayan Hatay’ın Erzin ilçesinin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, "Kendi adıma bu konuda hiçbir şekilde taviz vermedim. Buna rağmen yapanlar oldu. Bunlara da yeterli elemanımız olmuyor. Her şeyi takip edemeyebiliyorsunuz. Bunlara işlemlerini yaptık. Yıkım kararı aldık, savcılığa bildirdik" dedi.
11.02.2023 Gündem
Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı? Erzin seçim sonuçları!
Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı? Erzin seçim sonuçları! Maraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’da birçok yerleşim yeri enkaz içinde kaldı. Hatay’da yıkım fazla olmasına rağmen Erzin ilçesinde tek bir tuğla yıkılmadı. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bana 'Senden başka doğru adam yok mu' diyenler oldu ama kaçak yapıya izin vermedik" dedi. Peki, Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de yıkım var mı, deprem oldu mu, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı?
11.02.2023 Gündem
Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu?
Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu?  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem sonrası binlerce bina yıkıldı. Hatay'da da çok sayıda bina yıkılmasına rağmen Hatay'ın Erzin ilçesinde yıkılan bir tek binanın olmadığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından gözler 4 yıldır görevde olan Ökkeş Elmasoğlu ile bir önceki dönem belediye başkanı Kasım Şimşek’e çevrildi. Peki, Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu? 
11.02.2023 Gündem
Yıllar önceki raporda tespit edilmiş! Güney depreminde felaketi büyüten sebepler
Yıllar önceki raporda tespit edilmiş! Güney depreminde felaketi büyüten sebepler Kahramanmaraş, merkezli 10 ili sarsan depremle ilgili 2 yıl önce Jeoloji Mühendisleri Odası’nın hazırladığı raporda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Raporda felaketin yaşandığı bu merkezlerdeki zeminin yerleşime uygun olmayan alüvyondan oluştuğu ve fay üstünde olduğu tespit edilmişti.
8.02.2023 Gündem
Depremin ardından Hatay'da havalimanı pisti yarıldı
Depremin ardından Hatay'da havalimanı pisti yarıldı Son dakika haberine göre; 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen illerden Hatay’da havalimanı pisti yarıldı, askeri birliğe ait bina çöktü.
6.02.2023 Gündem
PKK'lı terörist Baran Amed taksi içinde yakalandı
PKK'lı terörist Baran Amed taksi içinde yakalandı İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta durdurulan takside, 23 suçtan aranan PKK/KCK terör örgütü üyesi 'Baran Amed' kod adlı Kadir Sezgin'in yakalandığını duyurdu.
22.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İskenderun Adliyesi'nde yangın paniği
İskenderun Adliyesi'nde yangın paniği Hatay'ın İskenderun ilçesinde adliye binasının bodrum katında, elektrik kontağından çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
23.08.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Antalya’da 5.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi
Antalya’da 5.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından aktarılan bilgilere göre Akdeniz açıklarında saat 00:03'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Antalya başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Alınan ilk bilgilere göre henüz yetkililere herhangi bir olumsuz ihbar gelmedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve AFAD'dan da yaşanan depremin ardından ilk açıklama geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...
2.02.2022 Gündem
Akdeniz'de çiftçiler için kritik uyarı! 5 gün sürecek...
Akdeniz'de çiftçiler için kritik uyarı! 5 gün sürecek... Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü'nden (BATEM) Üretme ve İşletme Bölüm Başkanı Dr. Süleyman Bayram, Hatay'dan Muğla'ya kadar Akdeniz sahilinde başta avokado üreticileri olmak üzere, tüm çiftçilere 5 günlük zirai don uyarısında bulundu.
17.01.2022 Yaşam
Hatay'daki vahşette korkunç detaylar ortaya çıktı! Eşini katletti 7 yaşındaki kızını da...
Hatay'daki vahşette korkunç detaylar ortaya çıktı! Eşini katletti 7 yaşındaki kızını da... Son dakika haberine göre; Hatay’ın Erzin ilçesinde Cabbar Kara’nın (35) boşanma aşamasındaki eşi Ebru Kara (30) ve kayınpederi Ali Dik’i (58) pompalı tüfekle öldürdüğü olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayda kolu kırılan Ebru Kara’nın annesi Eşe Dik (56) ifadesinde Cabbar Kara’nın eşini ikna etmek için kendi kızlarını öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.
10.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.